Simulation of 1z0-238 practice materials and bundle for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-238 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Enterprise Linux: Fundamentals exam Today!

2016 Jun 1z0-238 Study Guide Questions:

Q51. You were applying an Oracle Receivables patch to your Oracle Applications system. The patch failed. Now you want to revert to the older version of the files under the product AR using the backup copy, which AutoPatch creates, before making any changes to the existing files. Where would you find these files? 

A. $AR_TOP/backup/ 

B. $AD_TOP/backup/ar/ 

C. <patch_dir>/backup/ar/ 

D. <patch_dir>/backup/<sys_name>/<appl_top_name>/ar/ 

Answer: D 


Q52. There was an error while applying a patch. The AutoPatch error message indicates that the FND_INSTALL_PROCESSES table already exists. AutoPatch asks if you want to drop the table. Which two steps need to be performed before dropping the table? (Choose two.) 

A. Shut down the concurrent managers process. 

B. The users need to log out of Oracle Applications. 

C. Determine if there are errors in the Patch log files. 

D. Determine if other users are running the AD Merge program. 

E. Check whether a previous patch session did not run to completion. 

F. Determine if AutoPatch or any other AD Utility is running in another session. 

G. The password for the APPS user is invalid. Confirm the password of the APPS user. 

Answer: E,F 


Q53. The worker shows the Running or Restarted status, but the process is not really running. Which are the two corrective actions that you would perform to restart a worker? (Choose two.) 

A. Tell the worker to quit. 

B. Tell the worker to shut down. 

C. Restart a worker on the current machine. 

D. Tell the manager that a worker has failed in its job. 

E. Tell the manager that a worker acknowledges quit. 

Answer: C,D 


certifyforall.com

Most up-to-date exams 1z0-051 1z0-052 1z0-053:

Q54. In Oracle Applications R12, which environment variable specifies the location where the Java zip files will be installed? 

A. $AF_JLIB 

B. $JAVA_LIB 

C. $JAVA_TOP 

D. $CLASSPATH 

E. $AF_CLASSPATH 

Answer: A 


Q55. Which two statements are correct about multi-node cloning using Rapid Clone (adcfgclone.pl) for Oracle Applications R12? (Choose two.) 

A. Rapid Clone cannot be used for cloning if the source system is using a shared file system. 

B. Post clone must be run first on the application tier node and then on the database node . 

C. Rapid Clone can be used where the source system or the target system is a multi-node system. 

D. Rapid Clone cannot be used for cloning if the source is using Parallel Concurrent Processing (PCP). 

E. One copy of the applications node files must be copied to the target system, regardless of whether a shared file system is being used on the source or the target system. 

Answer: C,E 


Q56. You want to run preclone on database tier. You logged in to the database node and realized that the appsutil directory is missing. Identify the command you use to re-create appsutil.zip, so that the appsutil directory can be re-created. 

A. perl <AD_TOP>/bin/admkdbutil.pl 

B. perl <AD_TOP>/bin/admkappsutil.pl 

C. perl <INST_TOP>/appl/bin/admkappsutil.pl 

D. perl <APPL_TOP>/appl/bin/admkappsutil.pl 

Answer: B 


1z0-238  practice

Actual 1z0-053 book download:

Q57. Before you apply a patch, you read the readme.txt file. 

One of the areas of Oracle Applications to which the patch will be applied is JAVA_TOP. 

The readme file mentions that you may need to generate product JAR files in the AD Administration utilities after the patch is applied. 

When generating product JAR files, the AD Administration utility will prompt you with the question: Do you want to force the generation of all JAR files? 

What are the three occasions when you need to force the generation of all JAR files? (Choose three.) 

A. after changing your digital signature 

B. after updating to a new Java version 

C. if you find you have missing or out-of-date JAR files 

D. if you are upgrading the Oracle Developer technology stack 

Answer: A,B,D 


Q58. As part of the cloning process, the Applications DBA needs to copy the database tier file system to the target system. Which step is NOT a part of this cloning process? 

A. Perform a normal shutdown of the source system database. 

B. Copy the database files from the source to the target system. 

C. Log on to the source system application tier nodes as the oracle user. 

D. Copy the source 10.1.2 and RDBMS Oracle home directory to the target system. 

Answer: D 


Q59. The Application Utilities (AU_TOP) directory contains _____. 

A. a consolidated set of all product files 

B. utilities such as AutoUpgrade and AutoPatch 

C. files and scripts used by AutoUpgrade during upgrade 

D. consolidated logs and output directories used by concurrent processing 

Answer: A 


Q60. You want to run preclone on database tier. You logged in to the database node and realized that the appsutil directory is missing. Identify the command you use to re-create appsutil.zip, so that the appsutil directory can be re-created. 

A. perl <AD_TOP>/bin/admkdbutil.pl 

B. perl <AD_TOP>/bin/admkappsutil.pl 

C. perl <INST_TOP>/appl/bin/admkappsutil.pl 

D. perl <APPL_TOP>/appl/bin/admkappsutil.pl 

Answer: B