Oracle Oracle certification exam is called Oracle 1z0-141 exam which is by no means an effortless test. Numerous graduates who significant in net technology are eager to get certified. There are numerous Oracle 1z0-141 exam studying materials or online coaching course within the market. Pick a suitable as well as valuable Oracle preparation resources is the essential task.

2017 Feb 1z0-141 free download

Q41. View the Exhibit and examine the PL/SQL code. The code uses the valmess package, which should print out the employee's salary if it exceeds 2345.

To resolve compiler or run-time errors and ensure that the code works as intended, what changes should you make to the trigger code?

A. Pass the Forms variable to the package function with the format :block_name.item_name.

B. No changes are required.

C. Define a DECLARE section to declare PL/SQL variables.

D. Define an EXCEPTION section to handle exceptions.

E. Delete the BEGIN and END keywords.

Answer: A


Q42. You want to standardize the appearance of certain text items in a particular form, so you create a Visual Attribute called TEXT_ITEM_VA and define values for all of its properties. Which four properties can you set by applying TEXT_ITEM_VA to the items? (Choose four.)

A. Font Spacing

B. Width

C. Fill Pattern

D. Height

E. Font Weight

F. Prompt

G. Foreground Color

Answer: ACEG


Q43. You should enable the user to add additional values to a list item at run time. You must also ensure that the Record Group LOCATIONS, which is used to populate the list item, can be updated with any user-supplied value. What two actions could you take to accomplish this? (Choose two.)

A. Add a new value to LOCATIONS by calling the ADD_GROUP_ROW and SET_GROUP_NUMBER_CELL built-ins.

B. Add a new value to the list item by calling the ADD_LIST_ELEMENT built-in.

C. Add a new value to LOCATIONS by calling the ADD_GROUP_ROW and SET_GROUP_CHAR_CELL built-ins.

D. Add a new value to the list item by calling the POPULATE_LIST built-in.

E. Remove duplicate values in LOCATIONS by calling the DELETE_LIST_ELEMENT built-in.

F. Add a new value to LOCATIONS by calling the POPULATE_GROUP built-in.

Answer: BC


Q44. Which three statements about display items are true? (Choose three.)

A. A display item does not have a Format Mask property, so a text item must be used where that functionality is required.

B. The contents of a display item can be read and changed programmatically.

C. A display item can be a database item.

D. If a display item is part of a control block, its Calculation Mode property is ignored.

E. The contents of a display item can be validated using a Key-Next-Item trigger with the scope of the display item.

F. A display item does not have a Multi-Line property, so a text item must be used where that functionality is required.

Answer: BCF


Q45. You have an image item in the Employees form to display an employee photograph. The image item has default values for its properties. You are trying to decide where to place some code to manipulate the image item. If you place the code in a When-Image-Activated trigger, when will the code be executed?

A. when the image item is first displayed on the canvas

B. when the image item is populated with an image, either programmatically or by a query

C. when the user clicks the image item

D. when the user double-clicks the image item

Answer: D


Up to date 1z0-141 exam guide:

Q46. You start an OC4J instance on your development PC and then run a form from the Forms Builder.

Which statement describes the behavior of OC4J?

A. It appears in a separate window, which you should not close or the OC4J instance will abort.

B. It appears in the Forms Builder window, which you can minimize after OC4J starts.

C. It appears in the Forms Builder window, which you can close after OC4J starts.

D. It appears in a separate window, which you can close after OC4J starts.

E. It appears in a separate window, which you should not minimize or the OC4J instance will abort.

Answer: A


Q47. The Products.fmb module has one content canvas, which displays information about products sold by your company. You increase the canvas display area by creating an overlay canvas to enable product images to be displayed on request. At run time, however, the overlay canvas is never displayed; users complain that there is only a brief flash on their screen. How do you correct this problem?

A. In the Layout Editor, choose View Stacked Views. Then select the overlay canvas in the Stacked Canvases dialog box.

B. Change the stacking order of canvases under the Canvases node in the Object Navigator.

Ensure that the overlay canvas is the last canvas listed under this node.

C. Change the stacking order of canvases under the Canvases node in the Object Navigator.

Ensure that the overlay canvas is the first canvas listed under this node.

D. Ensure that the current item is not hidden by the overlay canvas.

E. Call the built-in GET_VIEW_PROPERTY to set the canvas VISIBLE property to True.

Answer: D


Q48. You are developing a customer information application for a pay television company. The customer's home telephone number is used as the account number for the customer. Clerks must be able to update the telephone number in case of changes or data entry errors.

A data entry clerk will typically open several forms from the Customers form that are synchronized with the currently selected customer using a global variable containing the telephone number.

Although you also need to modify the other forms, what two triggers should you code in the Customers form to keep the forms synchronized in case the data entry clerk updates the telephone number or selects a different customer? (Choose two.)

A. When-Validate-Item for the phone number item

B. Post-Query

C. Pre-Query

D. When-New-Item-Instance for the phone number item

E. When-New-Record-Instance

F. Key-Next-Record

Answer: AE


Q49. You apply the Btn_PC property class to the Exit button and then make several changes in the property values of the button. The Btn_PC property class includes the item type Push Button. You accidentally change the Item Type property of the Exit Button to Check Box. How can you change the Item Type of the Exit button back to Push Button, restore the subclassed relationship of the Item Type to the property class, and retain any other property changes that you have made?

A. Select the Item Type property of the Exit button and click Inherit.

B. Set the Item Type property in the Btn_PC property class to Check Box, then change it back to Push Button.

C. Change the Item Type property of the Exit button back to Push Button.

D. Select the Item Type property of the Exit button and click Property Class.

E. Set the Subclass Information property of the Exit button to Null, then set it to Btn_PC.

Answer: A


Q50. What happens when you click Run Form Debug in Forms Builder?

A. The form runs on your local machine using a debug executable client.

B. The form runs in a three-tier environment using the application server URL that you specify in debug preferences.

C. The form runs in a simulated three-tier environment using an applet viewer that is included with the product to enable debugging.

D. The form runs in a three-tier environment using the application server URL that you specify in run-time preferences.

Answer: D