Act now and download your Oracle 1z0-141 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1z0-141 tutorials. Download Updated Oracle oracle9i forma developer:build internet applications exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1z0-141 with a classic professional.

2016 Jul 1z0-141 test engine

Q61. In an Order Entry form, the Order_Items block has a text item called Shipping_Date, which is of the Date data type. The Lowest Allowed Value and the Highest Allowed Value properties are not defined for this item. Assuming that all of the following are defined, which three are valid settings for the Initial Value property of the Shipping_Date item? (Choose three.)

A. :Orders.Order_Date + 3

B. ORDER_ITEMS_SEQ

C. :GLOBAL.SHIP_DATE

D. :PARAMETER.SHIP_DATE

E. SYSDATE

F. $$DBDATE$$

Answer: CDF


Q62. Consider the following scenario:

In a multiform application, the user started in FormA.

1. From FormA, the user invoked FormB using CALL_FORM.

2. From FormB, the user invoked FormC using OPEN_FORM.

3. From FormC, the user invoked FormD using OPEN_FORM.

4. From FormB, the user invoked FormE using CALL_FORM.

FormE contains a button with a When-Button-Pressed trigger.

Which trigger code will close the form and navigate successfully?

A. CLOSE_FORM('FormB');

GO_FORM('FormC');

B. CLOSE_FORM('FormC');

GO_FORM('FormD');

C. CLOSE_FORM('FormC');

GO_FORM('FormB');

D. CLOSE_FORM('FormA');

GO_FORM('FormC');

E. CLOSE_FORM('FormD');

GO_FORM('FormA');

F. CLOSE_FORM('FormA');

GO_FORM('FormD');

Answer: B


Q63. Which two statements correctly describe the relationship between a content canvas and a window? (Choose two.)

A. Only one content canvas at a time can appear in a window.

B. A content canvas can be associated with two or more windows.

C. Only one content canvas can be associated with a window.

D. A maximum of two content canvases can appear in a window at the same time.

E. One or more content canvases can be associated with a window.

F. A content canvas cannot be larger than the window with which it is associated.

Answer: AE


Q64. In the Orders form, you create a button in the CONTROL block to send the input focus to the INVENTORIES block and cause it to be queried.

You write this code in a When-Button-Pressed trigger:

GO_BLOCK('Inventories');

EXECUTE_QUERY;

What happens when you test the form?

A. The form compiles and runs as required. Focus moves to the INVENTORIES block, and it is queried automatically when the button is clicked.

B. The form will not compile because the block name must be uppercase.

C. The form compiles, but clicking the button causes a Navigation Trap to be encountered. You must revise the code to avoid such a trap.

D. The form compiles, but clicking the button leaves the focus in the original block, which is then queried. This could have been prevented if you had coded a check for FORM_SUCCESS after the GO_BLOCK();

E. The form compiles, but clicking the button causes an error message to appear. GO_BLOCK() is a restricted procedure and cannot be called from any "When" triggers.

F. The form compiles and focus moves to the INVENTORIES block. But because the internal cursor is still in the CONTROL block, the query is attempted against the wrong block.

Answer: A


Q65. In the Orders form you define five LOVs, and you create one button to be used to display any of the LOVs. The button is enabled only when the user navigates to a field with an attached LOV. If the user supplies only part of the required input data, the LOVs use that input as search criteria to automatically reduce the LOV contents. If the LOVs hold only one value that can possibly match user-supplied input, then the LOVs auto-complete the input field and are not displayed. Which built-in and properties should you use to display the LOVs?

A. Use the Show_LOV built-in, and set the Mouse Navigate property value to YES.

B. Use the List_Values(RESTRICT) built-in, and set the Mouse Navigate property value to NO.

C. Use the List_Values(RESTRICT) built-in, and set the Mouse Navigate property value to YES.

D. Use the List_Values(NO_RESTRICT) built-in, and set the Mouse Navigate property value to NO.

E. Use the List_Values(NO_RESTRICT) built-in, and set the Mouse Navigate property value to YES.

F. Use the Show_LOV built-in, and set the Mouse Navigate property value to NO.

Answer: B


certifyforall.com

Renew 1z0-141 real exam:

Q66. The Orders form has two Record Groups: the SHIP Record Group that was created at design time, and the SOLD Record Group that was created at run time. You are required to write a Program Unit that will delete both Record Groups. Which two statements describe your situation? (Select two.)

A. You should delete Record Group SOLD with built-in DELETE_GROUP('SOLD');

B. You should delete Record Group SOLD with built-in

DELETE_GROUP_ROW('SOLD',ALL_ROWS);

C. You should delete Record Group SHIP with built-in

DELETE_GROUP_ROW('SHIP',ALL_ROWS);

D. You cannot delete Record Group SOLD at run time.

E. You should delete Record Group SHIP with built-in DELETE_GROUP('SHIP');

F. You cannot delete Record Group SHIP at run time.

Answer: AF


Q67. You are running a form in debug mode and you begin to step through the code of a lengthy subprogram. After stepping through a few lines of its code, you realize that the error comes not from the code in that particular subprogram but from code that is executed after it. At this point, how can you immediately jump to the next line of code after the call to the subprogram?

A. Click Step Out to resume stepping through code after the subprogram is called.

B. Open the Stack panel, select the previous stack frame, and click Go.

C. You cannot do this in the same debug session. Click Stop, set a breakpoint immediately after the subprogram code is called, and run the form in debug mode again.

D. Click Step Over to step over the execution of the subprogram.

Answer: A


Q68. The DBA informed you that a number column called ORDER_STATUS has been added to the ORDERS table. The DBA ran a SQL script to populate that column.

You want to update the Orders form to display the additional data. You currently have a non-basetable display item in the Orders block called Order_Total that you no longer want to use. The Order_Total item is located on the canvas in the position where you want the Order_Status item to appear. You open the Property Palette for Order_Total, change its name to Order_Status, and change its item type to Text Item.

You run the form, but when you execute a query on the block, no data is displayed in the Order_Status item. What should you do to correct this problem?

A. Use the form to populate the Order_Status item, since the SQL script that the DBA ran obviously did not work.

B. Use the Data Block Wizard in reentrant mode to add the item, because you cannot add a base table item by changing the item type of an existing item.

C. Set the Database Item property to Yes for the Order_Status item.

D. Set the Name property for the Order_Status item to ORDER_STATUS, because it must be uppercase to match the column name in the database.

Answer: C


Q69. View the Exhibit.

The Credit_Rating item in the Customers block of an Order Entry form must be restricted to three possible values: Good, Poor, or Null (the latter value indicates that the credit rating has not been determined). Order entry clerks must be able to update this item to any of these three values.

You want to change the item to a check box labeled "Credit Risk" that should be selected if the customer has poor credit. The check box should not be selected if the customer's credit rating is good or undetermined.

You change the item type to Check Box and set other properties as shown in the exhibit, then run your form and insert three records: two with good credit and the check box clear, and one with poor credit and the check box selected. You commit the data and query the records, with the following result set:

CUST_ID LAST_NAME FIRST_NAME CREDIT_RATING

------------ ------------------ ------------------- ------------------------------

1001 Gamer Pam

1002 Wallace Sheila

1003 Maslen Glenn Poor

The first two records show an undetermined credit rating, although your intention was to set the value to Good for those customers. What change must you make in the properties of the Credit_Rating item to enable values of Good, Poor, and Null to be entered?


A. Change the Check Box Mapping of Other Values property to Not Allowed.

B. Change the item type. It is not appropriate to use a check box to enable entry and update of more than two values in an item.

C. Change the Initial Value property to Good and the Value When Unchecked property to Null.

D. Change the Initial Value property to Good and the Check Box Mapping of Other Values property to Checked.

E. Change the Initial Value property to Good.

F. Change the Initial Value property to Good and the Check Box Mapping of Other Values property to Null.

Answer: B


Q70. View the Exhibit and examine the form.

The Orders form consists of a single-record master block (ORDERS) and a multirecord detail block (ORDER_ITEMS). Form-level triggers have been defined as shown in the exhibit.

At run time, the focus is in the Sales Rep Id Text Item in the Orders block when the user selects a check box in the ORDER_ITEMS block that has its Mouse Navigate property set to Yes.

In what sequence will the triggers fire?


A. Post-Text-Item, Post-Record, Post-Block, Pre-Block, Pre-Record, Pre-Text-Item

B. Post-Block, Pre-Form, Pre-Block, Pre-Record, Pre-Text-Item, When-New-Item-Instance

C. Post-Text-Item, Pre-Record, Pre-Block, Post-Block, Post-Record, When-New-Item-Instance

D. Post-Text-Item, Post-Record, Post-Block, Pre-Block, Pre-Record, Pre-Text-Item, When-New-Block-Instance, When-New-Item-Instance

E. Post-Record, Post-Block, Pre-Record, Pre-Block, When-New-Block-Instance, Pre-Text-Item, When-New-Item-Instance

F. Pre-Form, Pre-Block, When-New-Block-Instance, Pre-Record, When-New-Item-Instance, Pre-Text-Item

Answer: D