With the aid of Actualtests 1z0-141 puts, you can aquire a good result merely which can make an individual complete Oracle test. Furthermore, in the event you unsuccessful within the 1z0-141 examination the very first time of using our own items, all funds you have to pay is going to be refund. You only need to send out your own 1z0-141 record log because any pdf file to us. Right after verifying your data, well refund the cash and send it back for your account as soon as possible.

2016 Jun 1z0-141 free practice questions

Q1. What type of message indicates a Forms message that cannot be suppressed?

A. a level 50 message

B. a message with a level greater than 25

C. a level 0 message

D. a message with a level less than 0

E. a message with a level greater than 50

F. a Working message

G. a level 25 message

H. a Busy message

Answer: B


Q2. The two-column LOCATION Record Group has 10 rows.

At run time, the user wants to mark two or more LOCATION records for use by another Forms Builder object. The rows will be used to construct a WHERE clause for a subsequent data block query.

Which built-in enable individual rows to be marked?

A. GET_GROUP_SELECTION

B. SET_GROUP_SELECTION

C. SET_RECORD_PROPERTY

D. ADD_GROUP_COLUMN

E. GET_GROUP_RECORD_NUMBER

F. RESET_GROUP_SELECTION

Answer: B


Q3. View the Exhibit.

You have created a menu for the Summit Office Supply application that you attach to its main form.

The menu, whose Menu Editor is shown in the exhibit, contains several submenus:

Applications, displaying a choice of forms to invoke

Customers, displaying menu items for the Customers form

Orders, displaying menu items for the Orders form

HR, displaying menu items for the HR form

The Main Menu property for the menu is set to Applications.

When the user chooses from the Applications submenu to invoke another form, which built-in can you use to display the appropriate menu items for that form?


A. REPLACE_MENU

B. SET_FORM_PROPERTY

C. FIND_MENU_ITEM

D. FIND_MENU

E. SET_MENU_ITEM_PROPERTY

Answer: A


Q4. Consider the following scenario:

In a multiform application, the user started in FormA.

1. From FormA, the user invoked FormB using CALL_FORM.

2. From FormB, the user invoked FormC using OPEN_FORM.

3. From FormC, the user invoked FormD using OPEN_FORM.

4. From FormB, the user invoked FormE using CALL_FORM.

There is an additional form in the application, called FormF. Which statement is true?

A. FormF can be invoked from FormC using CALL_FORM.

B. FormF can be invoked from FormD using CALL_FORM.

C. FormF can be invoked from FormE using CALL_FORM.

D. FormF can be invoked from FormB using OPEN_FORM.

E. FormF can be invoked from FormA using OPEN_FORM.

Answer: C


Q5. Which two statements about a Non-Query Record Group are true? (Choose two.)

A. The Record Group is associated with a query at run time or at design time.

B. The Record Group is associated with a query only at design time.

C. You can modify the structure of this Record Group by adding columns and rows.

D. The Record Group can be created and modified only at run time.

E. The Record Group can be created and modified only at design time.

F. The Record Group can be created and modified at design time or at run time.

Answer: CD


certifyforall.com

Refresh 1z0-141 test:

Q6. View the Exhibit.

The EMPLOYEES table contains 100 records. You are developing a Human Resources form that has an Employees block with properties as shown in the exhibit. When you run the form and execute a query in the Employees block, approximately how many network round trips will be made to the server before records are displayed in the block?


A. 1

B. 2

C. 100

D. 10

E. 50

Answer: D


Q7. You are developing an application for use by meteorologists. Form1 contains a list item based on a query of cloud types that are stored in a database table. Users can add cloud types to the list by typing in new values that are automatically inserted to the database table. Form1 calls Form2, which contains an identical list item. You do not want to requery the database to obtain the list of cloud types. Which method can you use to pass the cloud types from Form1 to Form2?

A. Global variables

B. Parameter list

C. Shared PL/SQL library

D. There is no way to pass such data between forms; you must requery the data from the database.

E. Global record group

Answer: E


Q8. What type of message indicates a Forms message that cannot be suppressed?

A. a Busy message

B. a message with a level greater than 50

C. a level 0 message

D. a level 50 message

E. a message with a level greater than 25

F. a message with a level less than 0

G. a Working message

H. a level 25 message

Answer: E


Q9. Order entry clerks use the Orders form to enter the shipping date of an order. Once the shipping date has been entered into the database, the clerks are not allowed to modify it. What property can you set in the Property Palette for the Shipping_Date item to ensure that this data entry restriction is enforced?

A. Update Only If NULL

B. Enabled

C. Database Item

D. Update Allowed

E. Insert Allowed

Answer: A


Q10. View the Exhibit.

In the Human Resources form shown in the exhibit, you want to modify the prompts, heights, and widths of the Department Id, Manager Id, and Location Id fields in the Departments data block.

What must you select prior to invoking the Layout Wizard in reentrant mode to modify these item properties?


A. the DEPARTMENT_ID, MANAGER_ID, and LOCATION_ID items

B. the Departments block

C. Frame5

D. Canvas4

E. Frame8

Answer: C