With the aid of Actualtests 1z0-141 dumps, you can obtain a great outcome basically which can make an individual pass Oracle examination. In addition, in the event you been unsuccessful inside the 1z0-141 test for the first time of using the goods, almost all money you pay will be refund. You simply need to deliver the 1z0-141 statement transcript as any pdf file to us. After confirming your information, we will refund the cash and also return it for your accounts at the earliest opportunity.

2016 Jun 1z0-141 free download

Q11. View the Exhibit.

You are running a form in debug mode, but you have not set any breakpoints in the code. You click a button that invokes the code shown in the exhibit.

While the code executes, you decide to examine the variable values in the loop. Which menu items in the Forms Builder Debug menu would you choose?


A. Step Into, Debug Windows > Variables

B. Step Into, Debug Windows > Form Values

C. Stop, Debug Windows > Form Values

D. Pause, Debug Windows > Variables 

E. Stop, Debug Windows > Variables

F. Pause, Debug Windows > Form Values

Answer: D


Q12. You are developing a form that uses alerts to display database messages rather than associated FRM messages when the SQL statements issued by the form cause database errors to occur.

You use a generic alert called DB_Alert to display the messages.

You begin to code an On-Error trigger to trap the FRM-40505 error that occurs when the SQL statement references an invalid column name. The associated database message is "ORA-00904:

Invalid column name", and this is what you want to be displayed in the alert.

You create a form-level On-Error trigger with the following code:

DECLARE

n NUMBER;

BEGIN

IF ERROR_CODE = 40505 THEN

SET_ALERT_PROPERTY('DB_Alert',ALERT_MESSAGE_TEXT,

DBMS_ERROR_CODE);

n := SHOW_ALERT('DB_Alert');

END IF;

END;

You run the form to test it. What will the run-time behavior be when the FRM-40505 error is encountered?

A. The alert called DB_Alert appears with the message "ORA-00904: Invalid column name".

B. The alert does not appear, and the FRM-40505 message appears on the message line.

C. The alert does not appear, and the message "FRM-41039: Invalid Alert ID 0" appears on the message line.

D. The alert does not appear, and the message "ORA-00904: Invalid column name" appears on the message line.

E. The alert called DB_Alert appears, but not with the correct message.

Answer: E


Q13. While using the LOV Wizard to create the LOV called SALES_REP_LOV, which is based on the SALES_REP_RG record group, you assign it to the Sales_Rep_Name item in the form that you are developing.

After the LOV is created, you realize that you should have assigned the LOV to the Sales_Rep_Id item instead. What can you do to make this change?

A. Change the Record Group Query property of the SALES_REP_RG record group to select into the Sales_Rep_Id item instead of into the Sales_Rep_Name item.

B. Change the Column Mapping properties of the SALES_REP_LOV list of values to return the value to SALES_REP_ID rather than to SALES_REP_NAME.

C. Delete the SALES_REP_LOV list of values and create it again, because once the LOV is created, you cannot modify the item to which it is assigned.

D. Delete the value in the List of Values property for the Sales_Rep_Name item and set the List of Values property of the Sales_Rep_Id item to SALES_REP_LOV.

Answer: D


Q14. View the Exhibit.

You are coding a When-New-Form-Instance trigger to populate a hierarchical tree item called Emp_Tree that should initially appear as shown in the exhibit. Mr. King, the president of the company, is the only employee who does not have a manager.

In the trigger, you declare a variable called rg_emps that is of the RECORDGROUP data type.

You will use this record group to populate the tree. You use the following code to create the record group:

rg_emps := Create_Group_From_Query('rg_emps', 'select 1, level, last_name, NULL,

to_char(employee_id) from employees connect by prior employee_id = manager_id start with manager_id is null');

You then programmatically populate the record group, and then populate the tree with the record group.

You run the form to test it. Will the tree initially appear as shown? If not, why not?


A. No. You should eliminate the last element selected in the select statement, because you do not want to display the employee ID.

B. No. The "connect by" statement should be "connect by prior manager_id = employee_id".

C. Yes, the tree will appear as shown.

D. No. The first element selected in the select statement should be 4 because you want four levels of the tree to be displayed.

Answer: C


Q15. The following On-Error trigger was written to give users a more meaningful message when they press the Up key when the cursor is in the first record (the FRM-40100 error) and to display default messages for all other errors:

IF message_code = 40100 THEN

MESSAGE('You are already at the first record');

ELSE

MESSAGE(message_type || '-' ||

to_char(message_code) || ': ' || message_text);

END IF;

When you test the form, you still get the FRM-40100 message when you press the Up key while the cursor is in the first record. Your custom message does not appear.

What corrections can you make so that the code functions properly?

A. Change all occurrences of message_code, message_type, and message_text to error_code, error_type, and error_text.

B. Eliminate the to_char function because message_code is a varchar2 value.

C. Change all occurrences of message_code, message_type, and message_text to DBMS_error_code, DBMS_error_type, and DBMS_error_text.

D. To keep the remaining code from executing, add after the second line: RAISE FORM_TRIGGER_FAILURE;

Answer: A


certifyforall.com

Rebirth 1z0-141 exam:

Q16. You are running a multiple-form application. The Customers form invokes the Orders form. When the Orders form launches, it displays orders for only the active customer from the Customers form.

Forms exchange data with the :GLOBAL.CUSTOMER_ID variable.

The Orders form should be restricted to orders for the current customer only the first time a query is issued after invoking the Orders form. Which built-in helps you do this by setting the ONETIME_WHERE property to refer dynamically to the GLOBAL.CUSTOMER_ID?

A. SET_APPLICATION_PROPERTY

B. SET_BLOCK_PROPERTY

C. SET_RECORD_PROPERTY

D. SET_FORM_PROPERTY

Answer: B


Q17. View the Exhibit.

You are developing a Human Resources application. There is a query-only form that displays employee IDs, names, and department numbers. When users double-click an employee ID, another form opens displaying all the columns from the EMPLOYEES table so that users can update the records (as shown in the exhibit).

You use a global variable to pass the value for Employee_Id to the update form. When users modify the name and exit the update form, how can you synchronize the data in the query-only form so that the new name is displayed?


A. Requery the data in a Pre-Form trigger of the query-only form.

B. Pass the new name value in a global variable from the update form to the query-only form and assign it to the appropriate name item in a When-New-Form-Instance trigger of the query-only form.

C. Requery the data in a When-Form-Navigate trigger of the query-only form.

D. Pass the new name value in a global variable from the update form to the query-only form and assign it to the appropriate name item in a When-Form-Navigate trigger of the query-only form.

E. Pass the new name value in a global variable from the update form to the query-only form and assign it to the appropriate name item in a Pre-Form trigger of the query-only form.

F. Requery the data in a When-New-Form-Instance trigger of the query-only form.

Answer: C


Q18. You created a query Record Group at design time. Which built-in can you use to execute the query defined in the Record Group object?

A. ADD_GROUP_ROW

B. SET_GROUP_SELECTION

C. POPULATE _GROUP_WITH_QUERY

D. CREATE_GROUP_FROM_QUERY

E. ADD_GROUP_COLUMN

F. POPULATE _GROUP

Answer: F


Q19. You have the Orders form open in Forms Builder. You create an object group in the Orders form and you try to drag various components in the Object Navigator to the object group. Which two components will you be unable to place in the object group? (Choose two.)

A. the When-New-Form-Instance trigger of the Orders form

B. the Product_Id item in the Order_Items block of the Orders form

C. the When-New-Item-Instance trigger of the Order_Items.Quantity item in the Orders from

D. the Order_CV canvas of the Orders form

E. the Orders block of the Orders form

Answer: BC


Q20. You start an OC4J instance on your development PC and then run a form from the Forms Builder.

Which statement describes the behavior of OC4J?

A. It appears in the Forms Builder window, which you can minimize after OC4J starts.

B. It appears in a separate window, which you should not minimize or the OC4J instance will abort.

C. It appears in a separate window, which you can close after OC4J starts.

D. It appears in a separate window, which you should not close or the OC4J instance will abort.

E. It appears in the Forms Builder window, which you can close after OC4J starts.

Answer: D