Relying on outstanding technology, far better support for customers. Testking offer you Round-the-clock customer service regarding Oracle examinee and you will obtain what you want understand whenever you want. Your own pleasure of our 1z0-050 is actually our support purpose, their joint advancement along with customers is actually our persistent quest in the large number. So please dont wait to get hold of us for those who have questions regarding 1z0-050 test.

2016 Jul 1z0-050 free download

Q61. Which statement is true regarding the retention policy for the incidents accumulated in the Automatic Diagnostic Repository (ADR)?

A. The incident metadata is purged when the problem is resolved and the DBA closes the SR.

B. The incident files and dumps are not retained in the ADR for the manually created incidents.

C. The incident files are retained but the incident metadata is purged when the problem is resolved and the DBA closes the SR

D. The default setting is for one year after which the incident metadata is purged from the ADR and the files are retained for one month.

Answer: D


Q62. Which two statements about Oracle Direct Network File System (NFS) are true? (Choose two.)

A. It bypasses the OS file system cache.

B. A separate NFS interface is required for use across Linux, UNIX, and Windows platforms.

C. It uses the operating system kernel NFS layer for user tasks and network communication modules.

D. File systems need not be mounted by the kernel NFS system when being served through Direct NFS.

E. Oracle Disk Manager can manage NFS on its own, without using the operating system kernel NFS driver.

Answer: AE


Q63. Which statement about the enabling of table compression in Oracle Database 11g is true?

A. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for direct loads only.

B. Compression can be enabled only at the table level for both direct loads and conventional DML.

C. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for conventional DML only.

D. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for both direct loads and conventional DML.

Answer: D


Q64. Examine the following PL/SQL block:

SET SERVEROUTPUT ON

SET LONG 10000

ECLARE report clob;

BEGIN

report := DBMS_SPM.EVOLVE_SQL_PLAN_BASELINE();

DBMS_OUTPUT.PUT_LINE(report);

END;

Which statement describes the effect of the execution of the above PL/SQL block?

A. The plan baselines are verified with the SQL profiles.

B. All fixed plan baselines are converted into nonfixed plan baselines.

C. All the nonaccepted SQL profiles are accepted into the plan baseline.

D. The nonaccepted plans in the SQL Management Base are verified with the existing plan baselines.

Answer: D


Q65. Which two are the uses of the ASM metadata backup and restore (AMBR) feature? (Choose two.)

A. It can be used to back up all data on ASM disks.

B. It can be used to re-create the ASM disk group with its attributes.

C. It can be used to recover the damaged ASM disk group along with the data.

D. It can be used to gather information about a preexisting ASM disk group with disk paths, disk name, failure groups, attributes, templates, and alias directory structure.

Answer: BD


certifyforall.com

Leading 1z0-050 sample question:

Q66. What are the advantages of variable extent size support for large ASM files? (Choose two.)

A. It improves performance in the extended cluster configuration by reading from a local copy of an extent.

B. It improves resync operations when the disk comes online after being taken offline for maintenance purposes.

C. This feature enables faster file opens because of the reduction in the amount of memory that is required to store file extents.

D. Fewer extent pointers are needed to describe the file and less memory is required to manage the extent maps in the shared pool.

Answer: CD


Q67. You are managing an Oracle Database 11g database with ASM storage. The ASM disk group has the COMPATIBLE.ASM attribute set to 11.1. Which statements are true regarding extent management and allocation units in the ASM disk group? (Choose all that apply.)

A. Extent management is completely automated.

B. The allocation unit size may vary but the extent size is fixed.

C. The au_size disk group attribute determines the size of allocation units in the disk group.

D. The allocation unit size and extent size are fixed for all the disks in a disk group and cannot be changed.

Answer: AC


Q68. You plan to use SQL Performance Analyzer to analyze the SQL workload. You created a SQL Tuning Set as a part of the workload capturing. 

What information is captured as part of this process? (Choose all that apply.)

A. the SQL text

B. the execution plan

C. the execution context

D. the execution frequency

E. the system change number (SCN)

Answer: ACD


Q69. While tuning a SQL statement, the SQL Tuning Advisor finds an existing SQL profile for the statement that has stale statistics available. 

What would the optimizer do in this situation?

A. It updates the existing SQL profiles with current statistics.

B. It makes the statistics information available to GATHER_STATS_JOB.

C. It initiates the statistics collection process by running GATHER_STATS_JOB.

D. It logs a warning message in the alert log so that the DBA can perform statistics collection manually.

Answer: B


Q70. View the Exhibit to examine the error while executing the REPAIR FAILURE command in an RMAN session.


What is the reason for this error?

A. Another repair session is running concurrently.

B. The failure ID has not been mentioned in the command for data file 5.

C. There are new failures recorded in the Automatic Diagnostic Repository (ADR).

D. The ADVISE FAILURE command has not been issued before the REPAIR FAILURE command.

Answer: A