It is more faster and easier to pass the Oracle 1z0-034 exam by using 100% Correct Oracle Upgrade Oracle9i/10g OCA to Oracle Database 11g OCP questuins and answers. Immediate access to the Update 1z0-034 Exam and find the same core area 1z0-034 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Oct 1z0-034 torrent

Q81. Which are the two prerequisites before setting up Flashback Data Archive? (Choose two.) 

A. Flash recovery area must be defined 

B. Undo retention guarantee must be enabled. 

C. Database must be running in archivelog mode. 

D. Automatic undo management must be enabled. 

E. The tablespace in which the Flashback Data Archive is created must have automatic segment spaceManagement (ASSM). 

Answer: D,E 


Q82. You have enabled backup optimization for the RMAN environment. Identify two criteria on which RMAN will skip the file, if it has already been backed up. 

A. The data file backup is done with multiple channels 

B. The data files is in the read-write mode after being backed up in the read only mode 

C. The backup was taken after the data files was taken offline-normal or is in the read only mode 

D. The data file backup complies with the back retention policy and the backup duplexing feature 

Answer: C,D 


Q83. To enable faster incremental backups, you enabled block change tracking for the database. Which two statements are true about the block change tracking file? (Choose two.) 

A. Multiple change tracking files can be created for a database. 

B. The change tracking file must be created after the first level 0 backup. 

C. RMAN does not support backup and recovery of the change tracking file. 

D. The database clears the change tracking file and starts tracking changes again, after whole database restore and recovery operations. 

Answer: C,D 


Q84. Examine the following command that is used to duplicate a database on the same host: 

RMAN> RUN { ALLOCATE AUXILIARY CHANNEL aux 1 DEVICE TYPE DISK; DUPLICATE TARGET DATABASE TO auxdb SKIP READONLY; } 

Which two statements describe the effect after the database is duplicated successfully? (Choose two) 

A. The data files of the read-only tablespaces in the target database are not duplicated 

B. The read-only tablespaces in the target database are still defined in new the database 

C. The read-only tablespaces in the target database are changed to online after duplication 

D. The data files of the read-only tablespaces in the target database get duplicated 

E. The read-only tablespaces in the target database are not defined in the new database 

Answer: A,B 


Q85. You executed the following commands: 

SQL> ALTER SESSION SET OPTIMIZER_USE_PENDING_STATISTICS = false; 

SQL> EXECUTE DBMS_STATS. SET_TABLE_PREFS('SH', 'CUSTOMERS', 'PUBLISH', 'false'); 

SQL> EXECUTE DBMS_STATS. GATHER_TABLE_STATS ('SH' , 'CUSTOMERS'); 

Which statement is correct regarding the above statistics collection on the SH.CUSTOMERS table in the above session? 

A. The statistics are stored in the pending statistics table in the data dictionary. 

B. The statistics are treated as the current statistics by the optimizer for all sessions. 

C. The statistics are treated as the current statistics by the optimizer for the current sessions only. 

D. The statistics are temporary and used by the optimizer for all sessions until this session terminates. 

Answer:


Leading 1z0-034 training:

Q86. Which data dictionary view would you query to find the name of the default permanent tablespace of the database? 

A. DICTIONARY 

B. DBA_TABLESPACES 

C. DBA_DIRECTORIES 

D. DBA_STORED_SETTINGS 

E. DATABASE_PROPERTIES 

F. DBA_TABLESPACE_GROUPS 

Answer: E SQL*Plus: Release 10.2.0.1.0 – Production on Sat Feb 4 20:31:26 2006 Copyright 

(c) 1982, 2005, Oracle. All rights reserved. SQL> conn / as sysdba Connected. SQL>desc DATABASE_PROPERTIES Name Null? Type —————————————– ——– ——————– PROPERTY_NAME NOT NULL VARCHAR2(30) PROPERTY_VALUE VARCHAR2(4000) DESCRIPTION VARCHAR2(4000) SQL> SELECT PROPERTY_NAME, PROPERTY_VALUE 2 FROM DATABASE_PROPERTIES 3WHERE PROPERTY_NAME=’DEFAULT_PERMANENT_TABLESPACE; PROPERTY_NAME PROPERTY_VALUE ———- —————————-DEFAULT_PERMANENT_TABLESPACE USERS 


Q87. View the Exhibit and examine the RMAN commands. 

Which statement describes the effect of a backup retention policy on the backup of a backup set? 

A. Either all the copies of a backup set are obsolete or none of them are as per the retention policy. 

B. The copies of the backup will be reported as obsolete under a redundancy-based backup retention policy. 

C. The copies of the backup will be reported as obsolete under a recovery window-based backup retentionpolicy. 

D. All the copies of the backup set are counted as one instance of a backup and will deleted in backup setexceeds the redundancy-based backup retention policy. 

Answer:


Q88. Which two statements are true about a job chain? (Choose two.) 

A. A job chain can contain a nested chain of jobs. 

B. The jobs in a job chain cannot have more than one dependency. 

C. A job of the CHAIN type can be run using event-based or time-based schedules. 

D. The jobs in a job chain can be executed only by using the events generated by the Scheduler 

Answer: A,C 

Defining Chain Steps After creating a chain object, you define one or more chain steps. Each step can point to one of the following: 

You define a step that points to a program or nested chain by using the DEFINE_CHAIN_STEP procedure. An example is the following, which adds two steps tomy_chain1: 


Q89. The database is configured in ARCHIEVELOG mode and regular complete database backups are taken. The loss of which two types of files may require a recovery with the RESETLOGS option? 

A. Control files 

B. Password file 

C. Inactive online redo log file 

D. Archived log files required to perform recovery 

E. Newly created tablespace which is not backed up 

Answer: A,D 

The RESETLOGS options is required in: 

1. Imcomplete Recovery 

2. Change of control file 

So that, the control file and archived redo logs are required. 


Q90. After you have restored and recovered a database to a new host by using a previously performed Recovery Manager (RMAN) backup, which is the best option you would consider for the new database? 

A. Opening the database in RESTRICTED mode 

B. Opening the database with the RESETLOGS option 

C. Setting a new DBID for the newly restored database 

D. Restoring the server parameter file (SPFILE) to the new host 

Answer: