100% Guarantee of 1z0-034 exam fees materials and free demo for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-034 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Upgrade Oracle9i/10g OCA to Oracle Database 11g OCP exam Today!

2016 Jun 1z0-034 Study Guide Questions:

Q91. You plan to use Flashback Drop feature to recover a dropped table SALES_EMP. No other table with the same name exists in the schema. 

You query RECYCLEBIN and find multiple entries for the SALES_EMP table as follows: You then issue the following statement to recover the table: 

SQL> SELECT object_name, original_name, droptime FROM recyclebin; 

What would be the outcome of the precedent statement? 

A. It retrieves the latest version of the table from the recycle bin 

B. It retrieves the oldest version of the table from the recycle bin 

C. It retrieves the version of the table for which undo information is available 

D. It returns an error because the table name is not specified as per the names in the OBJECT_NAME column 

Answer: A 


Q92. View the following SQL statements: Transaction T1 

SQL> INSERT INTO hr.regions 2 VALUES (5,'Pole'); 3 COMMIT; 

Transaction T2 

SQL> UPDATE hr.regions 2 SET region_name='Poles' 3 WHERE region_id = 5; 4 COMMIT; 

Transaction T3 

SQL> UPDATE hr.regions 2 SET region_name='North and South Poles' 3 WHERE region_id = 5; You want to back out transaction T2. Which option would you use? 

A. It is possible, but transaction T3 also backs out. 

B. It is possible with the NOCASCADE_FORCE option. 

C. It is possible with the NONCONFLICT_ONLY option. 

D. It is not possible because it has conflicts with transaction T3. 

Answer: B 

Table 12-2 Flashback TRANSACTION_BACKOUT Options 

CASCADE 

Backs out specified transactions and all dependent transactions in a post-order fashion (that is, children arebacked out before parents are backed out). 

Without CASCADE, if any dependent transaction is not specified, an error occurs. 

NOCASCADE 

Default. Backs out specified transactions, which are expected to have no dependent transactions. 

Firstdependent transactions causes an error and appears in *_FLASHBACK_TXN_REPORT. 

NOCASCADE_FORCE 

Backs out specified transactions, ignoring dependent transactions. Server runs undo SQL statements forspecified transactions in reverse order of commit times.If no constraints break and you are satisfied with the result, you can commit the changes; otherwise, you canroll them back. 

NONCONFLICT_ONLY 

Backs out changes to nonconflicting rows of the specified transactions. Database remains consistent, buttransaction atomicity is lost. 


Q93. To accomplish user-managed backup for the USERS tablespace, you issued the following command to put the tablespace in backup mode: 

SQL> ALTER TABLESPACE users BEGIN BACKUP; 

While copying the file to the backup destination a power outage caused the instance to terminate abnormally. 

Which statement is true about the next database startup and the userstablespace? 

A. The database will open, and the tablespace automatically comes out of the backup mode. 

B. The database will be mounted, and recovery must be performed on the USERS tablespace. 

C. The database will be mounted, and data files in the USERS tablespace must be taken out of the backup mode. 

D. The database will not be mounted, and you must restore all the data files for the USERS tablespace from the backup, and perform recovery. 

Answer: C 


certifyforall.com

Improve vce oracle 1z0-053:

Q94. Which statement is true about a running session that belongs to the online transaction processing (OLTP) group? 

A. It permanently switches to the low_group consumer group if the session exceeds 10,000 I/O requests or 2,500 MB of data transfer. 

B. It performs the first 10000 I/O requests or 2,500 MB of data transfer in the LOW-GROUP consumer group, and then switches to the original group. 

C. It switches to the LOW_GROUP consumer group if the session exceeds 10000 I/O requests or 2500 MB of data transfer and returns to the original group after the operation. 

D. It switches to the LOW_GROUP consumer group if the session exceeds 10000 I/O requests or 2500 MB of data transfer for queries, but not for data manipulation language (DML) operations. 

Answer: C 


Q95. You perform an RMAN block media recovery on the tools 01.dbf data file in the SALES database. 

Which two statements are true? 

A. You must ensure that the SALES database is mounted or open. 

B. You must restore a backup control file to perform a block media recovery. 

C. You must take the tools01.dbf data file offline before you start a block media recovery. 

D. You must put the database in NOARCHIVELOG mode to perform a block media recovery. 

E. You can perform only a complete media recovery of individual blocks, point-in-time recovery of individualdata blocks is not supported. 

Answer: A,E 


Q96. Because of a logical corruption in your production database, you wanted to perform Tablespace Point in TimeRecovery (TSPITR). But before you start the recovery, you queried the TS_PITR_OBJECTS_TO_BE_DROPPEDview and realized that there are a large number of objects that would be dropped when you start the recoveryby using this method. You want to preserve these objects. Which option must you use to perform TSPITR andpreserve the object? 

A. Perform Export before TSPITR and Import after TSPITR 

B. Move objects to another schema that has the same tablespace assigned 

C. Perform Incomplete Recovery before TSPITR with the Log Sequence Number (LSN) 

D. Perform Incomplete Recovery before TSPITR with the System Change Number (SCN) 

Answer: A 


1z0-034  exam fees

Refined exam 1z0-053:

Q97. You want to perform an RMAN backup of database as a copy. Which two factors will you consider while performing the backup operation? 

A. The backup as copy can only be taken to disk 

B. The backup as copy can only be taken to tape 

C. Backup can be performed only when the instance is shutdown 

D. Backup will constitute all used and unused blocks in the database 

Answer: A,D 


Q98. Which three tasks can be performed using a duplicate database? (Choose three.) 

A. Testing the backup and recovery procedures 

B. Testing the upgrade of an Oracle database to a new release 

C. Testing the effect of an application changes on database performance 

D. Continuously updating archive log files from the target database to support failover 

Answer: A,B,C 


Q99. Examine the following RMAN script: 

RMAN> run { 

debug on; 

allocate channel c1 type disk; 

backup datafile 5; 

Which statement describes the purpose of the script? 

A. The data file is checked for physical corruption and backed up if found clean. 

B. The backup of data file 5 is performed and the interactive messages during the backup are suppressed. 

C. The existing backup for the data file is checked and the backup is performed if there are changes in the data file after the last backup. 

D. The backup of data file 5 is performed and all SQL statements that are executed during RMAN compilation and their results are displayed 

Answer: D 


Q100. Examine the following scenario: 

-Database is running in ARCHIVELOG mode. 

-Complete consistent backup is taken every Sunday. 

-On Tuesday the instance terminates abnormally because the disk on which control files are located gets corrupted -The disk having active online redo log files is also corrupted. -The hardware is repaired and the paths for online redo log files and control files are still valid. Which option would you use to perform the recovery of database till the point of failure? 

A. Restore the latest whole backup, perform complete recovery, and open the database normally 

B. Restore the latest whole backup, perform incomplete recovery, and open the database with the RESETLOGSoption. 

C. Restore the latest backups control file, perform complete recovery, and open the database with theRESETLOGS option. 

D. Restore the latest backup control file, perform incomplete recovery using backup control file, and open thedatabase with the RESETLOG option. 

Answer: D