The particular Exambible Oracle examine manuals happen to be enjoying a far more and much more important role within candidates learning life, that save enough time for people steer clear of to go to the course. Our own Oracle 1Z0-898 places also include numerous simulators exercises questions. The particular simulators exercises questions are combined in to the Java Platform, Enterprise Edition 6 Java Persistence API Developer Certified Expert Exam answers of our Oracle 1Z0-898 manuals. All of us guarantee an individual that you receive the achievement deffinately providing you work tirelessly with your 1Z0-898 qualification examine materials. The more an individual practice the Exambible 1Z0-898 places, the higher mark you are able to achieve. It is possible to take Oracle 1Z0-898 publications or perhaps the eBooks anywhere as well as when you would like within the purpose of they are all transportable. Exambible will ensure the maximize benefits of consumers due to our high-quality items.

2016 Jul 1Z0-898 rapidshare

Q1. If a Persistence application locks entity x with a LockModeType.OPTIMISTIC_FORCE INCREMENT lock type, which statement is true? 

A. The Persistence application must increment the version value prior to locking the entity. 

B. This operation will result in a PersistentLockException for a non-versioned object. 

C. This operation will result in a PersistentLockException if the version checks fail. 

D. LockModeType.OPTIMISTIC_FORCE_INCREMENT is the synonym of the LockModeType.WRITE lock type. 

Answer: D 


Q2. A user entity is retrieved in a query and stored in an instance variable user. The user entity has a single valued name property that uses the mapping defaults, and a photo property, which is lazily loaded. The application then calls the following method: 

PersistenceUtil.isLoaded (user); 

Which two of the following statements are correct? 

A. The name property was loaded from the database. 

B. The name property was NOTbeloaded from the database. 

C. The name property may or may not have been loaded from the database. 

D. The photo property was loaded from the database. 

E. The photo property was NOT loaded from the database. 

F. The photo property may or may not have been loaded from the database. 

Answer: AD 


Q3. An application has two entities, Department and Employee, and there is a one-to-many relationship between them. The application has the following query: 

SELECT d 

FROM Department d LEFT JOIN FETCH d. employees 

WHERE d.name = : name 

After receiving the results of the query, the application accesses the returned department’s Employee entities stored in the Department.employees collection-valued attribute. 

All caching has been turned off in the application. 

Which statement is true? 

A. The database will be accessed once during the query execution phase, and once for each Employee entity in Department - employees. 

B. The database will be accessed once during the query execution phase ONLY. 

C. The database will be accessed once during the query execution phase, and once when the department.employees collection-valued attribute is used. 

D. The database will be accessed once during the query execution phase, once when the Department. Employees collection-valued attribute is used, and once for each employee entity in the Department.employees. 

Answer: C 


Q4. A developer wrote an entity class with the following method: 

Private static Logger logger = Logger.getLogger (“myLogger”); 

@PrePersist @PreUpdate Public void doA () { Logger.info (“A”); } @PostPersist @PostUpdate Public void doB () { logger.info (“B”); } 

What will the log message contain when an application does the following? 

1. Begins a transaction 

2. Creates the entity 

3. Persists the entity 

4. Commits the transaction 

5. Begins the entity data 

6. Modifies the entity data 

7. Merges the entity 

8. Commits the second transaction 

A. A A B B 

B. A B A B 

C. A B B A B 

D. The application will throw an exception because multiple lifecycle callback annotations applied to a single method. 

Answer: B 


Q5. A developer wants to write a type-safe Criteria API query. Which two of the following statements true about Criteria query roots? (Choose two) 

A. The query MUST define a query root. 

B. The query MUST define a query root only if it navigates to related entities. 

C. The query MUST NOT define multiple query roots. 

D. The query may define multiple query roots. 

Answer: BC 


certifyforall.com

Renew 1Z0-898 practice test:

Q6. A developer needs to include a set of managed classes in a persistence unit. Which two solutions are correct? (Choose two.) 

A. Place the class files in the orm.xml file. 

B. Place the class files in the root of the persistence unit. 

C. Place the class files in any mapping file that is included on the classpath. 

D. Place the class files in any jar on the classpath that is included in the persistence unit. 

Answer: AB 


Q7. Consider the following web application: 


Here MyEntity1.class and MyEntity2.class are annotated with @Entity and MyEmbeddable1-class and MyEmbeddable2-class are annotated with @Embeddable. MyPU is container managed. Which of the following represents set of classes considered managed by MyPU? 

A. MyEntity1, and MyEmbeddable1 

B. MyEntity1, MyEmbeddable1, MyEntity2, and MyEmbeddable2 

C. MyEntity1, MyEmbeddable1, and MyEntity2 

D. MyEntity1 and MyEntity2 

Answer: A 


Q8. Given the following entity classes: 

@Entity 

@cacheable (true) 

Public class A { . . . } @Entity 

@cacheable (false) 

Public class B { . . .} 

@Entity 

Public class C { . . . } 

If the shared-cache-mode element of persistence.xml is set to ENABLE _SERVICE, which entities are cached when using a persistence provider that supports caching? 

A. A only 

B. A and B 

C. A and C 

D. A, B, and C 

Answer: A 


Q9. A developer wants to ensure that an entity's data is up-to-date with regard to the database. Which of the following statements is guaranteed to accomplish this? 

A. Call EntityManager.refresh on the entity. 

B. Add acacheable (false) annotation on the entity class. 

C. Call EntityManager.find on the entity. 

D. Use a named query to retrieve the entity. 

Answer: C 


Q10. An application wants to utilize side effects of cascading entity manager operations to related entities. 

Which statement is correct? 

A. The persist operation is always cascaded to related entitles for one-to one and one-to-many relationships. 

B. To minimize the effect of the remove operation applied to an entity participating in a many-to-many relationship the remove operation should hecascadeto entities on both sides of the relationship. 

C. The persist operation applied to a new entity x is cascaded to entities referenced by x if the relationship from x to these other entities is annotated with the cascade=PERSIST or cascade=ALL annotation element value. 

D. The remove operation applied to a removed entity x is cascaded to entities referenced by x of the relationship from x to these other entities is annotated with the cascade = REMOVE of cascade = ALL annotation element value. 

Answer: C