Examcollection.com could be the most reliable supplier who will provide you with the precise, original and precise Oracle 1Z0-897 practice questions which using correct and verified answers. Our professional This experts have got rich knowledge in writing the actual Oracle real tests. So, you can discover the useful Oracle 1Z0-897 simulation tests with substantial quality.

2016 Oct 1Z0-897 exam

Q51. Given the two classes: 


Choose the option that best evaluates the example: 

A. This is a valid example of two EJBs used as JAX-RS resources, one a root resource and the other a subresource. 

B. This is an invalid example, because EJBs that are to be used as JAX-RS subresources have to match the type of EJB of their "parent" resource. 

C. This is an invalid example, because singleton EJBs used as JAX-RS resources must explicitly state what locking strategy they will require. 

D. This is an invalid example, because the JAX-specification only allows root resource types to also be EJBs. 

Answer: A 


Q52. If you are developing a Web Service starting from WSDL 1.1, how would you declare in wsdl that the Web Service requires the use of Addressing in a standard and interoperable way. 

A. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing wsp:Optional="true"> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:portType so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

B. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing wsp:Optional="true"> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:binding so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

C. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:binding so that it applies to all the wsdl:operations in its 

scope. 

D. Declare a policy as 

<wsp:Policy> 

<wsam:Addressing> 

<wsp:Policy/> 

</wsam:Addressing> 

</wsp:Policy> 

and attach it the corresponding wsdl:service so that it applies to all the wsdl:ports in the service scope. 

Answer: C 


Q53. Which two statements are true about the interoperability of Web services developed using the Java EE 6 platform? (Choose two.) 

A. Interoperability is improved by restricting access only to Java clients. 

B. EJB-based endpoints are more difficult for .NET clients to access. 

C. Only servlet-based endpoints are used when exposing services to non-Java clients. 

D. The signature of Web service methods is limited to parameters and return types that are concrete types and simple arrays of concrete types. 

E. The service must be published in both the .NET and Java UDDIs. 

F. Testing for WS-I Profile conformance improves interoperability. 

Answer: DF 


Q54. Given stock quote web service endpoint: 


and the corresponding client side artifacts for the above web service are : 

StockQuoteService is the Service class and StockQuoteProvider is the corresponding SEI. Which of the following two options enable addressing feature for proxy for the StockQuoteProvider SEI ? (Choose two) 

A. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider() 

B. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature()) 

C. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false)) 

D. proxy = new StockQuoteService().getStockQuoteProvider(new AddressingFeature(false, true)) 

Answer: AB 


Q55. XML Signature and XML Encryption provide the foundation for message level security in Web services. Which statement about XML signature is NOT true? 

A. use detached signatures, where the digital signature covers sibling elements or external data 

B. use enveloping signatures, where the digital signature element encloses the data to be signed 

C. use enveloping signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

D. use enveloped signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

Answer: C 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-897 practice exam:

Q56. Given the class: 


Choose the option that describes what would happen if this class were deployed (Choose one): 

A. Any HTTP GET or POST request with the URL "/resource" would result in a call to getName(). 

B. Any HTTP GET or POST request with URLs that begin with "/resource" would result in a call to getName(). 

C. A runtime error would result, since a method cannot be responsible for both GET and POST requests. 

D. A compile error would result, since a method cannot be responsible for both GET and POST requests. 

Answer: A 


Q57. According to the WS-I Basic Profile 1.0a, what is true about the SOAP 1.1 encodingStyle attribute? 

A. It can occur anywhere in a message. 

B. It can only be declared on children Header elements. 

C. It can be declared on any children of the Body elements of rpc-literal messages. 

D. It cannot be used with elements qualified by the http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope namespace. 

E. WS-I Basic Profile 1.1 does NOT give any guidance because encodingStyle is a SOAP 1.1 attribute. 

Answer: D 


Q58. What is an advantage of enabling Addressing feature on an endpoint? 

A. Addressing ensures reliable transfer of messages between client address and the service address. 

B. Addressing ensures the message exchanges between the client and service are properly secured. 

C. Addressing enables the optimization of messages exchanged between the client and the service. 

D. Addressing provides transport-neutral way to address the endpoints and messages. 

Answer: D 


Q59. An automobile manufacturer publishes a Web service for use by their suppliers. The manufacturer has stringent security requirements that require suppliers to verify their identity. Data integrity and confidentiality must be maintained between the client and the server. Which two technologies can be used to meet the requirements? (Choose two) 

A. XACML and XKMS 

B. SSL with mutual authentication 

C. Message level security with WS-Security 

D. Private network and XML Signature 

Answer: BC 


Q60. A developer must create a program to parse a medium-sized XML file looking for an instance of a specific element. Once the developer has found the element, the value must be updated and saved to disk. Which two XML parsing APIs should be used in this situation? (Choose two.) 

A. DOM 

B. StAX 

C. JAXM 

D. SAAJ 

Answer: AB