You will get instant accessibility to the Oracle 1Z0-879 exam Pdf files and test engine from the date regarding purchase. The actual updated Oracle 1Z0-879 practice materials will probably be also intended for downloading immediately. It is possible to print your Oracle Oracle Pdf demos and preview and review all of them at anytime and anywhere. It is possible to trust on our Oracle Oracle preparation supplies because of your high passing ratio ahead of you. The majority of our clients have handed down the 1Z0-879 actual exam with assistance with the Oracle certification exam demos.

2016 Sep 1Z0-879 free practice questions

Q411. The exhibit lists the boot process phases. 

Two of the phases are significantly different between the SPARC boot and a x86/x64 boot processes. The other three phases are generally the same and use a similar set of files. Select the list of phases that are similar for both SPARC and x86/x64 boot. 

A. The boot PROM phase, the kernel phase, the init phase 

B. The boot program phase, the init phase, the svc.startd phase 

C. The kernel phase, the svc.startd phase, the init phase 

D. The boot program phase, the kernel phase, the svc.startd phase 

Answer: C 


Q412. You edit the /etc/dfs/dfstab file and add two new lines on a system that is already functioning as an NFS server. Which command causes these two new resources to be made available? 

A. share 

B. mount -a 

C. mountall 

D. shareall 

E. showmount -a 

Answer: D 


Q413. What are two beneficial features of soft partitions? (Choose two.) 

A. They allow a single large volume to be subdivided into more than eight segments. 

B. They improve throughput by scattering access across multiple physical volumes. 

C. They allow multiple physical volumes to be combined into a single logical volume. 

D. They allow the file system to grow as the underlying volume size increases without moving or destroying the data already stored on it. 

E. They allow a file system to grow beyond the limits of the underlying physical volume. 

F. They provide a more reliable method for storing data and improving availability. 

Answer: A,D 


Q414. Which four main services support the JumpStart installation process? (Choose four.) 

A. boot services 

B. routing services 

C. backup services 

D. installation services 

E. configuration services 

F. identification services G. 

authentication services 

Answer: A,D,E,F 


Q415. While selecting files during an interactive restore with ufsrestore, you are interrupted by a junior administrator before you can complete the file selection process and start the restore. After answering the administrator's question, you realize that you have forgotten which files you had already selected for the restore. How can you determine which files are already marked for extraction and restore? 

A. You can use the ls subcommand of ufsrestore. 

B. You can use the add subcommand of ufsrestore. 

C. You can use the select subcommand of ufsrestore. 

D. You can view the selected files as they are marked with a plus sign (+) in the list that is permanently displayed in the upper half of the interactive ufsrestore screen view. 

Answer: A 


certifyforall.com

Regenerate 1Z0-879 answers:

Q416. Which of the following answers describe features found in Solaris Zones? (Choose two) 

A. An administrator logged into the global zone cannot view the activity of applications in other zones- each zone is completely from the others. 

B. Zones can be rebooted independently of one another - other zones are unaffected by the reboot. 

C. Solaris packages are always installed in the global zone and then distributed to each non-global zone to allow all application to be patched from a central location. 

D. Zones can share the same network interface yet each zone has its own dedicated IP address. 

Answer: B,D 


Q417. A new service named banner needs to be incorporated into SMF. The appropriate entries are placed in the milestones where this service is stopped and started and the service scripts are in the correct locations. 

Which command incorporates the banner service into SMF? 

A. svccfg import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

B. svccfg add /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

C. svcadm import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

D. svcadm add /var/svc/manifest/site/banner-smf-xml 

Answer: A 


Q418. Given the following output from the zonecfg command for the production zone: 

z onepa t h: /export/product ion 

autoboot: true 

pool: 

inherit—pkg—dir: 

dir:/lib inherit—pkg—dir: 

dir:/plat f orm inherit—pkg—dir: 

dir:/sbin inherit—pkg—dir: 

dir:/usr inherit—pkg—dir: 

dir:/opt/sfw net: 

address: 192.168.228.109 

physical: el000g0 

Which three statements are true about the production zone? (Choose three) 

A. The production zone is a Whole Root zone. 

B. The zone automatically boots when the global zone is booted. 

C. The /opt/sfw directory on the production zone is read-only. 

D. The production zone has an IP address of 192.168.228.109 

E. The production zone has full read-write privileges to its /usr file system. 

F. By default, an unprivileged user on the global zone has access to the production zoneti / (root) file system from the global zone. 

Answer: B,C,D 


Q419. You want to install Solaris 10 OS on the x86 system that you built yourself. Which configuration meets the minimal requirements for installation? 

A. x86 32-bit platforms (1200 megahertz or faster processor is recommended) 64 megabytes of memory minimum recommended 2-3 gigabytes of disk space (depending on what software groups are installed) Access to a BIOS-supported bootable CD-ROM/DVD drive or a floppy drive and a CD-ROM/DVD drive Keyboard, 8 megabit video RAM, monitor, and mouse 

B. x86 32-bit platforms (120 megahertz or faster processor is recommended and hardware floating-point support is required), or AMD Opteron, AMD Athlon, and Intel EM64T 64-bit processors 256 megabytes of memory minimum recommended 5 to 7 gigabytes of disk space (depending on what software groups are installed) Access to a BIOS-supported bootable CD-ROM/DVD drive or a floppy drive and a CD-ROM/DVD drive or a JumpStart PXE installation server (PXE BIOS support is required) HCL compatible keyboard, graphics card, monitor, and mouse 

C. x86 32-bit platforms (90 megahertz or faster processor is recommended and hardware floating- point support is required), or AMD Opteron, AMD Athlon, and Intel EM64T 64-bit processors 128 megabytes of memory minimum recommended 40 gigabtyes of disk space (depending on what software groups are installed) Access to a BIOS-supported bootable CD-ROM/DVD drive or a floppy drive and a CD-ROM/DVD drive Keyboard, monitor, and mouse 

D. x86 32-bit platforms (120-megahertz or faster processor is recommended and hardware floating-point support is required), or AMD Opteron, AMD Athlon, and Intel EM64T 64-bit processors 128 megabytes of memory minimum recommended 

2.4 gigabtyes of disk space (depending on what software groups are installed) Access to a BIOS supported bootable CD-ROM/DVD drive or a floppy drive and a CD-ROM/DVD drive PXE compatible keyboard, monitor, and mouse 

Answer: B 


Q420. This file contains information used to drive the WAN Boot process. WAN Boot uses information contained in this file to determine file paths, encryption, signing policies, and other characteristics of the operating environment. 

Which file is it? 

A. sysidcfg 

B. wanboot-cgi 

C. bootlog-cgi 

D. wanboot.conf 

Answer: D