We have been the most effective within presenting probably the most beneficial 1Z0-879 equipment for your clients that may certainly help to make they flourish in the actual Oracle 1Z0-879 test. A great Oracle guide includes a splendid and greatest preparatory material which usually conditions you completely and offers you the assurance with the success which is not just a little thing. Just obtain the Testking 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam free demonstration functions to determine the options and also level of Testking items. You will end up motivated from your 1Z0-879 examine guide pdf defiantly. In the event you action any 100% success, making use of Testking 1Z0-879 for your Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam licensed preparation is the better choice.

2016 Jul 1Z0-879 simulations

Q381. Given: 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The PID of cron is 156. 

B. The process cron has the privileged user id. 

C. Running pkill -KILL `pgrep cron` kills cron. 

D. The process cron is logging to /var/spool/cron/atjobs. 

E. The process cron is using /var/cron/log as the working directory. 

Answer: A,B 


Q382. The client-server model describes the communication process between two computers or programs. Which two statements are true about a client in the client server model? 

(Choose two.) 

A. A client machine provides no services. 

B. A client process is a standalone process. 

C. A client machine can provide services to other client applications. 

D. A client process runs continuously, awaiting requests from other programs. 

E. The client is a host or process that uses services from another host or program. 

Answer: C,E 


Q383. The systems on your network use only the command line to log in. A recent security review requires you to track the number of failed logins after three unsuccessful attempts have been made. You create the /var/adm/loginlog file. To complete this task you must edit the file that contains the line SYSLOG_FAILED_LOGINS=5. 

Which file contains this line? 

A. /etc/default/loginlog 

B. /etc/default/failedlogin 

C. /etc/default/login 

D. /etc/default/security/login 

Answer: C 


Q384. Swap space in Solaris 10 OS is managed by the swapfs file system. 

Which two statements accurately describe swapf s? (Choose two.) 

A. The swap file system consists only of swap slices and swap files. 

B. The swap file system might consist of physical RAM, swap slices, and swap files. 

C. The swap slices and swap files managed by swapf s need to be twice as large as physical RAM on the system. 

D. The swapf s provides virtual swap space addresses, thus decreasing the need for physical swap on systems with large, available memory. 

E. The swapf s provides real physical swap space addresses in response to swap space reservation requests. 

Answer: B,D 


Q385. A machine running Solaris 10 OS displays the following message during boot: 

mount: mount—point /opt/local does not exist 

The system stops in single-user mode while waiting for the root password. Which two are valid troubleshooting procedures for this problem? (Choose two) 

A. Restart the NFS client using # svcadm restart svc:/network/nf s/c1ient. 

B. Boot the machine into single user mode, run fsck on the root file system, and then reboot. 

C. Boot the machine into single-user mode, then check that /opt/local exists and that the /etc/vfstab entry is spelled correctly. 

D. Boot the machine into single-user mode, comment the line from the/etc/vtstab file, and reboot. Verify that the NFS server software is running on the server, and that the directory specified in the client's/etc/vistab file is properly exported using # showmount -e. 

Answer: C,D 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-879 free draindumps:

Q386. Exhibit: 

/etc/dfs/dfstab file 

# Place share(1M) commands here for automatic execution # on entering init state 3. 

# Issue the command /etc/init.d/nfs.server start to run the NFS 

# daemon processes and the share commands, after adding the very # first entry to this file. 

# share [-F fstype] [ -o options] [-d <text>] <pathname> [resource] # .e.g, 

# share -F nfs -o rw=engineering -d home dirs /export/home2 

share -F nfs /usr/share/man 

share -F nfs -o ro /export/share 

share -F nfs /var/tmp 

Which command makes the /export/share resource unavailable for clients to mount, without affecting any other shared resources? 

A. unshareall 

B. share /export/share 

C. umount /export/share 

D. unshare /export/share 

E. unshare -F nfs /export 

Answer: D 


Q387. As part of an early warning system, a system administrator disables the remote shell service and replaces it with a script. This script logs that it was called with the auth facility and the warning level. The script also logs the process ID of the invoking shell. 

What is the proper invocation of logger? 

A. logger -i -p auth.warning "rsh attempted from $ruser@$host to $user" 

B. logger -p warning.auth "rsh[$$]: attempted from $ruser@$host to $user" 

C. logger -i -p auth.warning -t rsh "attempted from $ruser@$host to $user" 

D. logger -p auth.warning -t rsh "[$$] attempted from $ruser@$host to $user" 

Answer: C 


Q388. You have completed configuring the WAN Boot server and have registered the client on the server. You are now ready to boot the client and begin the WAN Boot installation. Which command is used to initiate the WAN Boot installation from the client? (Choose two.) 

A. boot net -install 

B. boot net -wanboot 

C. boot net -F wanboot -install 

D. boot cdrom -o prompt -F wanboot -install 

Answer: A,D 


Q389. The following ZFS file system is available on your system: 

NAMEUSED AVAIL REFER MOUNTPOINT 

files 82K 72.8G 24.5K /data 

You want to temporarily unmount the /data file system. Which set of commands will unmount the /data file system so that it is not available to users and then mount the system when you are ready to make it available again? 

A. umount /data - to unmount the file system; mount /data to mount the file system 

B. zfs unmount /data - to unmount the file system; zfs mount /data to mount the file system 

C. zfs umount /data - to unmount the file system; zfs mount /data to mount the file system 

D. zfs unmount /data - to unmount the file system; zfs mount -a to mount the file system 

Answer: D 


Q390. During boot up, your x86-based laptop that is running the Solaris 10 OS displays the message: 

NFS server arizona not responding, still trying 

Which two are valid troubleshooting procedures for this problem? (Choose two.) 

A. restart the NFS client-side daemons 

B. verify that the nfsd daemon is running on your laptop 

C. verify that your laptop is connected to the correct network 

D. verify that the server arizona is up and that its network interface is up. 

E. verify that the NFS client entry in /etc/inetd.conf is correct, then get inetd to reread the /etc/inetd.conf 

Answer: C,D