High value of 1Z0-879 exam answers materials and torrent for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-879 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2016 Jun 1Z0-879 Study Guide Questions:

Q361. Suns patch access policy requires a service plan for obtaining all OS patches. Which types of patches are available for those users that do not have an active Sun service plan? (Choose three.) 

A. Security updates 

B. Data integrity updates 

C. Kernel update patches 

D. Hardware driver updates 

E. Recommended patch cluster 

F. All patches as long as they are obtained using one of Suns patch management tools. 

Answer: A,B,D 


Q362. A SPARC-based system is rebooted, but no one can gain access to it. When investigating, the console shows this message: 

Rebooting with command: boot 

Boot device: /sbus@1f, 0/SUNW, fas@e, 8800000/sd@0, 0 File and args: 

SunOS Release 5.10 Version Generic 64-bit 

Copyright 1983-2005 Sun Microsystems, Inc. All rights reserved. 

Use is subject to license terms. 

Cannot open '/etc/path_to_inst' 

Program terminated 

Which two actions can you take to get the system working again? (Choose two.) 

A. boot -s 

B. boot -r 

C. boot -ars 

D. boot /etc/path_to_inst 

Answer: B,C 


Q363. On x86-based systems, for which two locations can the ability to utilize PXE network boot be enabled? (Choose two.) 

A. DVD 

B. boot diskette 

C. system BIOS 

D. network adapter configuration tool 

Answer: C,D 


certifyforall.com

Abreast of the times 1z0-053 dumps free download pdf:

Q364. Exhibit: 

install_type flash_install 

system_type standalone 

partitioning default 

filesys c0t0d0s1 128 swap 

filesys c0t0d0s0 free / 

Which statement describes the problem contained in the Flash installation profile file? 

A. Partitioning must be explicit in Flash installation. 

B. The free is NOT a valid keyword in a profile file. 

C. Swap must be at least 256 megabytes in Flash installation. 

D. The system_type must be server in Flash installation. 

Answer: A 


Q365. An administrator uses a file system snapshot to back up a partition that contains user data. While the backup is in progress, the file system used for the backing store runs out of space. 

What are the consequences? 

A. The backup progresses, but processes updating the data to be backed up are suspended until there is more space available for the snapshot. 

B. The backup is suspended until there is more space available for the snapshot. 

C. The backup progresses without incident. 

D. The backup is aborted and the snapshot is deleted. 

Answer: D 


Q366. A new service named banner has been written that needs to be incorporated into SMF. The appropriate entries have been placed in the milestones where this service is stopped and started and the service scripts are in the correct locations. Which command will incorporate the banner service into SMF? 

A. svcadm add /var/svc/manifest/site/banner-smf-xml 

B. svccfg add /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

C. svccfg import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

D. svcadm import /var/svc/manifest/site/banner-smf.xml 

Answer: C 


1Z0-879  exam answers

Simulation oracle 1z0-053:

Q367. To configure a system as a DNS client during system installation, which three items, will be requested? (Choose three). 

A. domain name for this client 

B. IP address of the primary DNS server 

C. node name for the primary DNS server 

D. user name to use for node name queries 

E. domains in which to search for node names 

F. password to access the primary DNS server 

Answer: A,B,E 


Q368. A SPARC-based system, but you are not sure of the physical path information. Which OBP command shows you this information? 

A. show-devs 

B. probe-all 

C. probe-scsi-all 

D. printenv 

E. prtdiag -v 

Answer: A 


Q369. Your company has decided that all passwords chosen by users must contain at least two capital letters and one number. 

Which file should you change to implement this policy? 

A. /etc/default/passwd 

B. /etc/shadow 

C. /etc/default/shadow 

D. /etc/passwd 

Answer: A 


Q370. Review the excerpt from a sample zone configuration session: 

1 zonecf g:work—zone > add inherit—pkg—dir 

2 zonec fg:work—zone:inherit—pkg—dir > set dir=/usr/sfw 

3 zonec fg:work—zone:inherit—pkg—dir > end 

Which answer describes the task being performed on line 3? 

A. /usr/sfw is to be linked to the global zone. 

B. /usr/sfw is to be copied from the global zone. 

C. /usr/sfw is to be loop-back mounted from the global zone. 

D. The /usr/sfw directory will be inherited from the previous non-global zone. 

Answer: A