Want to know Testking 1Z0-878 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II certification experience? Study Best Quality Oracle 1Z0-878 answers to Avant-garde 1Z0-878 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-878 (Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II) test on your first attempt.

2016 Jul 1Z0-878 exam engine

Q141. Which two entries are valid for the contents of the /etc/hostname.ce0 file? (Choose two.) 

A. corprouter1 

B. 192.168.10.1 

C. ce0 192.168.10.1 

D. ifconfig ce0 inet 192.168.10.1 

Answer: A,B 


Q142. Which two lines form correct entries for the name service configuration file? (Choose two.) 

A. ethers: dns nis files 

B. printers: user files nis 

C. hosts: dns [UNAVAIL=notfound] files 

D. bootparams: nis [TRYAGAIN=return] files 

Answer: B,D 


Q143. The Name Service databases notify the ncsd daemon to update its cache as needed. When the cache becomes out of date, which command can you use to force the ncsd daemon to update its cache? 

A. svcadm restart system/name-service—cache:default 

B. pkill -HUP ncsd 

C. scvadm disab1e system/ncsd:default 

D. svcadm enab1e system/ncsd:default/ncsd —flush 

Answer: A 


Q144. Which four main services support the JumpStart installation process? (Choose four.) 

A. boot services 

B. routing services 

C. backup services 

D. installation services 

E. configuration services 

F. identification services G. authentication services 

Answer: A,D,E,F 


Q145. A machine running Solaris 10 OS displays the following message during boot: mount: mount—point /opt/local does not exist The system stops in single-user mode while waiting for the root password. Which two are valid troubleshooting procedures for this problem? (Choose two) A. Restart the NFS client using # svcadm restart svc:/network/nf s/c1ient. 

B. Boot the machine into single user mode, run fsck on the root file system, and then reboot. 

C. Boot the machine into single-user mode, then check that /opt/local exists and that the /etc/vfstab entry is spelled correctly. 

D. Boot the machine into single-user mode, comment the line from the /etc/vtstab file, and reboot. Verify that the NFS server software is running on the server, and that the directory specified in the client's /etc/vi stab file is properly exported using # showmount -e. 

Answer: C,D 


certifyforall.com

Most up-to-date 1Z0-878 free practice test:

Q146. Which statement is true about the state database and its replicas? 

A. They cannot be deleted. 

B. A majority (half + one) are required for boot. 

C. They are created with the metainit command. 

D. They are created with the metadatabase command. 

E. They contain a binary form of the /etc/lvm/md.conf file. 

Answer: B 


Q147. Which two statements are true about a zone without a network interface? (Choose two.) 

A. The zone cannot be booted. 

B. The zone can be accessed through zlogin. 

C. The zone needs to be reconfigured if a network interface is added. 

D. The zone needs to be reinstalled when a network interface is added. 

E. The zone can be accessed through the loopback network from the global zone. 

Answer: B,C 


Q148. A system administrator found the following message in the /var/adm/messages file: 

Jan 26 14:44:29 host genunix: [ID 936769 kern.notice] pm0 is /pseudo/pm@0 

Which statement is true? 

A. The message was logged by the kernel. 

B. The message was created by the logger command: 

logger -t genunix -p kern.notice "pm0 is /pseudo/pm@0". 

C. The message was created by the logger command: 

logger "genunix: [ID 936769 kern.notice] pm0 is /pseudo/pm@0". 

D. The message was created by the logger command: 

logger -t genunix -p kern.notice "[ID 936769 kern.notice] pm0 is /pseudo/pm@0". 

Answer: A 


Q149. Exhibit: 

install_type flash_install 

system_type standalone 

partitioning default 

filesys c0t0d0s1 128 swap 

filesys c0t0d0s0 free / 

Which statement describes the problem contained in the Flash installation profile file? 

A. Partitioning must be explicit in Flash installation. 

B. The free is NOT a valid keyword in a profile file. 

C. Swap must be at least 256 megabytes in Flash installation. 

D. The system_type must be server in Flash installation. 

Answer: A 


Q150. Which command is used to return information about registered RPC services on a specified <host>? 

A. svcs -p <host> B. inetadm <host> C. rpcinfo -p <host> 

D. View the /etc/services file on <host> 

Answer: C