Want to know Pass4sure 1Z0-878 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II certification experience? Study Certified Oracle 1Z0-878 answers to Abreast of the times 1Z0-878 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-878 (Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II) test on your first attempt.

2016 Jul 1Z0-878 free practice exam

Q11. Which two commands are used to see the MAC address of a Solaris SPARC-based system? (Choose two.) 

A. ok banner 

B. # uname -a 

C. # netstat -an 

D. # ifconfig -a 

E. # ipconfig /all 

F. # eeprom | grep mac 

Answer: A,D 


Q12. You administer a growing network of systems. The task is becoming more challenging as the network grows. Each system uses local files to authenticate users. People using a variety of systems have accumulated many login names and passwords. You find that it is difficult to service users' authentication problems. What are two solutions to these problems? 

 (Choose two.) 

A. configure your network to use NIS B. configure your network to use NFS C. configure your network to use DNS D. configure your network to use LDAP 

E. configure your network to use SNMP 

Answer: A,D 


Q13. Under which two conditions will the automounter automatically mount resources listed in an AutoFS direct map? (Choose two) 

A. only if the unit point has first been created 

B. If the resources are to be mounted read-only 

C. If an entry for the direct map has been added to the master map 

D. If the reference used in the direct map uses relative path names 

E. If the reference used in the direct map uses absolute path names 

Answer: C,E 


Q14. Which two statements are true about the inetd process on a system running the Solaris 10 OS?  (Choose two.) 

A. It only runs on servers. 

B. It is considered the master restarter. 

C. It starts well-known services on demand that are NOT automatically started at boot time. 

D. It consults /etc/inet/services to determine which service to start when a request is received on a port. 

Answer: C,D 


Q15. When you create a non-broadcast NIS client, which four tasks do you need to accomplish manually? (Choose four.) 

A. ypinit -c 

B. svcadm enable nis/client C. svcadm enable nis/server D. svcadm enable rpc/keyserv 

E. mkdir /var/yp/`domainname` 

F. setting the domain name of the system 

G. adding the host name and address information of the NIS servers to /etc/inet/hosts 

Answer: A,B,F,G 


certifyforall.com

Improved 1Z0-878 answers:

Q16. When using the Preboot Execution Environment to boot and install the OS over the network on x86 / x64 based systems, which of the following are required? (Choose three.) 

A. A DHCP server. 

B. PXE network adapter. 

C. An install server which must be x86-based. 

D. A boot server supporting ARP and RARP services. 

E. An install server which can be SPARC or x86-based. 

F. PXE network boot must be supported in the BIOS of the x86-based system. 

Answer: A,B,E 


Q17. Which of the following statements describe advantages of WAN Boot over a JumpStart installation? (Choose four.) 

A. WAN Boot supports SPARC platform or x86 / x64 platform clients. 

B. The client download of the Solaris 10 OS can be performed using HTTPS. 

C. Supports all SPARC-based systems regardless of the OpenBoot PROM firmware version. 

D. Supports all SPARC-based systems with an OpenBoot PROM firmware version of 4.14 or higher. 

E. The WAN Boot process eliminates the need for a JumpStart server on the same local network as the client. 

F. WAN Boot clients are able to use RARP, TFTP, NFS, HTTP, or the HTTPS protocols to respond to boot requests. 

G. WAN Boot utilizes some of the existing JumpStart framework but contains enhancements to security and scalability that traditional JumpStart protocols, such as NFS, could not provide. 

Answer: B,C,E,G 


Q18. Given the command and output: 

# profiles —1 testroie 

Audit Control: 

/etc/init.d/audit euid=0, egid=3 /e t c/securi ty/bsmconv uid= 0 /e t c/secur i t y/bsmunconv u i d = 0 /usr/sbin/audi t euid= 0 /usr/sbin/audi tconfig euid= 0 /usr/sbin/auditd uid=0 

All: 

And given the fact that testrole executes commands with a profile shell, with what effective UID and real UID will the /usr/sbin/auditd program be started? 

A. effective UID 0 and real UID 0 

B. effective and real UID of testrole 

C. effective UID of testrole and real UID 0 

D. effective UID 0 and real UID of testrole 

Answer: A 


Q19. Which Solaris tools allow a system administrator to remotely manage Solaris 10 OS updates for a number of remote systems from a centralized server location? (Choose two.) 

A. /usr/sbin/smpatch 

B. /usr/sbin/patchmgr 

C. /usr/sbin/patchadd 

D. /usr/bin/updatemanager 

Answer: A,D 


Q20. Given: 

usermod -P Profile user1 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 user loses all other profiles. 

B. The user1 user gets assigned Profile. 

C. The user1 user loses all authorizations in the user_attr file. 

D. The user1 user gets all authorizations from Profile added in the user_attr file. 

Answer: A,B