Ucertify 1Z0-878 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II practice check would be the best option that you should prepare for the particular Oracle exam. In order to be considered a preeminent Ucertify technical engineers, you cant avoid the particular Ucertify 1Z0-878 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II substance preventative measure. One can learn not only the true 1Z0-878 check questions but also the detailed reason. Passing Oracle 1Z0-878 qualification is actually the initial most essential thing, moreover, you can learn several specific knowledge and also encounters which will used in the way forward for practice work.

2016 Jun 1Z0-878 actual test

Q211. What is the maximum size of a RAID-5 volume that can be created using five, 20 gigabyte disks? 

A. 20 gigabytes 

B. 40 gigabytes 

C. 80 gigabytes 

D. 100 gigabytes 

Answer: C 


Q212. Youve created several ZFS file systems as listed: 

The /data/temporary file system is no longer needed. Which command would you use to remove this ZFS file system? 

A. zfs destroy data/temporary 

B. zpool destroy data/temporary 

C. umount /data/temporary; zfs destroy temporary 

D. umount /data/temporary; newfs /data/temporary 

Answer: A 


Q213. Given: 

# dumpadm Dump content: kernel pages Dump device: /dev/dsk/c2t3d0s0 (dedicated) Savecore directory: /var/crash/wm13w6 Savecore enabled: yes 

The system administrator assigned a dedicated dump slice. 

Which command did the system administrator run to achieve this? 

A. dumpadm -d c2t3d0s0 

B. coreadm -d c2t3d0s0 

C. dumpadm -d /dev/dsk/c2t3d0s0 

D. coreadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

E. dumpadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

Answer: C 


Q214. Given: 

usermod -R role2 user1 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 user gets assigned role2. 

B. The user1 user loses all previous roles. 

C. If role2 is a plain user, it becomes a role. 

D. If the user1 user is a role, it becomes a plain user. 

E. The user1 user gets all authorizations from role2. 

Answer: A,B 


Q215. Given 

Which two represent the features of Solaris Volume Manager software configured on this system? (Choose two. 

A. soft partitions 

B. striped volumes 

C. logical volumes 

D. mirrored volumes 

Answer: A,C 


certifyforall.com

Up to the minute 1Z0-878 exams:

Q216. One of the primary benefits of zones is the ability to share common executables and data from the global zone with local zones. 

What model is this? 

A. Thin Zone Model 

B. Slim Zone Model 

C. Whole Root Model 

D. Skinny Zone Model 

E. Sparse Root Model 

F. Light Weight Root Model 

Answer: E 


Q217. When distributing state database replicas on your system, which of the following rules should apply? (Choose two.) 

A. Create one replica on each drive for a system with five or more drives. 

B. Create two replicas on each drive for a system with two to four disk drives. 

C. Create three replicas in three separate slices for a system with a single disk drive. 

D. To eliminate the chance of getting overwritten by the disk label, never create a database replica in slice 0. 

Answer: A,B 


Q218. You run an IT department and are responsible for purchasing hardware within a given budget. You are aware that 70 gigabytes of data housed in a series of traditional disk slices is becoming critical to the business. 

You decide to mirror the data, but have concerns about write performance. You can purchase the disk space to mirror the data. 

What configuration enhancement will achieve the best write performance? 

A. arranging for the mirror to consist of just two disks 

B. using RAID 5 to hold the data in each half of the mirror 

C. striping the data across the disks in each half of the mirror 

D. concatenating the data across the disks in each half of the mirror 

Answer: C 


Q219. Which two functions can the administrative user in a local zone perform? (Choose two.) 

A. halt the local zone 

B. install the local zone 

C. reboot the local zone 

D. uninstall the local zone 

E. initial boot the local zone 

F. configure the global zone 

Answer: A,C 


Q220. Which two statements are true about paging and swapping on a Solaris 10 OS? 

(Choose two.) 

A. Adding additional swap causes more paging to occur and should be avoided. 

B. Paging involves moving all modified data memory pages associated with a process to swap space. 

C. Swapping involves moving all modified data memory pages associated with a process to swap space. 

D. Swapping occurs frequently on a system with sufficient physical memory for the processes that are running. 

E. Both paging and swapping allow for a system to run multiple processes where the total memory requirement exceeds physical RAM. 

Answer: C,E