Free of 1Z0-877 practice test materials and discount pack for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-877 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I exam Today!

2016 Sep 1Z0-877 answers

Q31. A corrupted file system is now repaired and back in use. Some, but not all of the files within the file systems have been deleted. The only backup of this file system is a month-old tar archive. This archive will need to be restored as root. Which two statements correctly describe the effects of the restore operation? (Choose two.) 

A. Files found in the file system that are also on tape will NOT be overwritten. 

B. The missing files, present on the backup tape, are restored to the file system with the data as it was when the backup was taken. 

C. The access times are preserved by tar and will reflect the time when a user last accessed the data. 

D. The modification time on the files restored by tar will be preserved and will reflect the time the file was last modified before the backup, NOT the time of the restore operation. 

Answer: B,D 


Q32. The support center has asked you to investigate a system performing slowly in the accounts department. Which two commands can you use to identify the cause of the problem? (Choose two.) 

A. ls 

B. smc 

C. pgrep 

D. pkill 

E. prstat 

Answer: B,E 


Q33. The system administrator assigned a profile entry with sufficient rights to execute the snoop(1m) command. The user comes back and complains that it does NOT work. The system administrator wants the command to work automatically for the user. Which two can be causes after verifying that the RBAC database entries are correct? (Choose two.) 

A. The user should prefix the command line with pfexec. 

B. The user needs to execute the su root command before the user can execute any of the profile commands. 

C. The user needs to log out and log in again to run with the new shell. 

D. The user needs to be assigned a profile shell. 

Answer: C,D 


Q34. Currently, your Solaris x86-based server is configured to boot from the second SATA drive. You want to change your server so that it automatically boots using its default autodetect boot behavior when the system is powered on or during a reboot. Which describes how to change your server to use the default autodetect boot behavior? 

A. eeprom boot-file= 

B. eeprom boothpath=? ? 

C. eeprom bootpath=autodetect 

D. kernel boot-file=autodetect 

E. eeprom boot-file=autodetect 

Answer: A 


Q35. As system administrator, you are asked to troubleshoot a SPARC-based workstation in your department. This workstation reboots intermittently, and the system logs indicate some sort of hardware error. To investigate further, you want to run extended POST tests and view the output from these tests without the workstation reloading the OS. 

To do this, you need to perform these tasks: 

In which order do you perform these tasks? 

A. D, A, E, B, F, H, G, E 

B. D, B, F, H, A, C, G, E 

C. A, E, B, F, H, C, D, G 

D. G, D, B, F, H, C, A, E 

E. C, G, A, E, D, H, F, B 

Answer: B 


certifyforall.com

Most recent 1Z0-877 free download:

Q36. Click the Exhibit button. 

The steps that should be used to interactively restore the /etc/inet/hosts file from the second ufsdump file on a tape are shown in the exhibit. In which order should they be executed? 

A. 3, 6, 4, 2, 1, 5, 7, 8 

B. 3, 4, 5, 6, 2, 1, 7, 8 

C. 3, 6, 5, 2, 1, 4, 8, 7 

D. 3, 5, 6, 4, 2, 1, 8, 7 

Answer: D 


Q37. There is a project that requires a large number of systems to be re-installed on the network. Each installation needs to be hands off and tailored to the task for which the system is intended. Which installation method allows for the specific tailoring of these installs? 

A. Solaris Live Upgrade software 

B. Solaris OS installed from a tape device 

C. an install from a single Solaris Flash archive 

D. Custom JumpStart Installation 

Answer: D 


Q38. You bring down a SPARC-based system to run level 0. Now you need to create a customized device alias for one of the disks. Which OBP command will allow the selection of a device path and later insert it into the command line that creates the new device alias? 

A. devalias 

B. show-devs 

C. show-disks 

D. find-device 

Answer: C 


Q39. You are installing Solaris 10 OS on a SPARC-based system with a graphical monitor and keyboard, but the installation starts up in CLI mode. Assuming you have typed the correct installation command, what is the cause? 

A. You used the DVD. 

B. The monitor is monochrome. 

C. Solaris OS is a text-only installation. 

D. The system has less than 384 megabytes of RAM. 

E. The system has less than 128 megabytes of RAM. 

Answer: E 


Q40. The second field in the /etc/group file is used to store the encoded group password. It has been decided that passwords will be placed on certain group entries in this file. What is the result? 

A. Access to each group is granted only to users in the group. 

B. Users who are secondary members of the group are required to use the group password to gain access to the group. 

C. Users who are NOT members of the group can access it if they know the password. 

D. Users who are primary members of the group are required to use the group password to gain access to the group. 

Answer: C