Want to know Actualtests 1Z0-869 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certification experience? Study Realistic Oracle 1Z0-869 answers to Up to the minute 1Z0-869 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-869 (Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-869 exam prep

Q171. - (Topic 3) 

Assume a particular JTWI phone supports server socket connections. A MIDlet running on the phone attempts to register a connection using: 

PushRegistry.registerConnection(connection, midlet, filter); 

Assume connection, midlet, and filter are NOT null. The statement is executed and throws a ConnectionNotFoundException. 

What causes the exception? 

A. The specified MIDlet does NOT exist. 

B. The syntax of connection is invalid. 

C. The phone does NOT support push connections using server sockets. 

D. The requested connection is already registered. 

Answer: C 


Q172. - (Topic 3) 

The binding of networking protocols to a MIDlet at runtime can be compared to a type of relationship. Which relationship most closely matches the binding? 

A. caller and callee 

B. mark and sweep 

C. application and device drivers 

D. specification and implementation 

Answer: C 


Q173. - (Topic 1) 

Which two are true about errors and exceptions in a CLDC-compliant virtual machine? (Choose two.) 

A. A CLDC-compliant virtual machine must NOT throw a VirtualMachineError. 

B. Developers do NOT receive asynchronous exceptions from a CLDC-compliant virtual machine. 

C. Developers must throw only checked (non-runtime) exceptions. 

D. Rather than throwing the Error class specified by the Java Language Specification, the CLDC-compliant virtual machine may throw a CLDC-supported superclass. 

E. Developers are NOT allowed to handle errors. 

Answer: B,D 


Q174. - (Topic 1) 

Given: 

21.

 MessageConnection mc; 

22.

 mc = (MessageConnection) Connector.open("sms://:6222"); 

23.

 mc.setMessageListener(this); 

24.

 reader = new MsgReader(); 

25.

 new Thread(reader).start(); 

26.

 //... 

35.

 public void notifyIncomingMessage(MessageConnection mc2) { 

36.

 //... 

40.

 } 

41.

 //... 

50.

 class MsgReader implements Runnable { 

51.

 //... 

55. } 

Which two are true? (Choose two.) 

A. This MIDlet uses asynchronous WMA message handling. 

B. This MIDlet must have a MIDlet-Push-<n> entry in its JAD file. 

C. This MIDlet must contain a call to PushRegister.registerConnection(). 

D. This MIDlet uses synchronous WMA message handling. 

E. This MIDlet typically includes a method call such as: mc.receive(). 

Answer: A,E 


Q175. DRAG DROP - (Topic 2) 

Click the Task button. 

Match the exceptions and errors with the platforms. 

You must label ALL exceptions and errors with one of the three platform options. 

Answer: 


certifyforall.com

Far out 1Z0-869 exam prep:

Q176. - (Topic 3) 

What is true when an enumeration applies both a RecordFilter class and RecordComparator class on a record store? 

A. The records that match the search criteria in RecordFilter will be returned using the ordering defined by RecordComparator. 

B. The return order of the result set is undefined. 

C. The records that match the search criteria in RecordComparator will be returned using the ordering defined by RecordFilter. 

D. All records will always be available as part of the enumeration result set. 

E. An enumeration CANNOT apply both a RecordFilter and RecordComparator. 

Answer: A 


Q177. - (Topic 1) 

What is the minimum number of received SMS messages that a JTWI device must be able to concatenate? 

A. 5 

B. 32 

C. 10 

D. 3 

E. no minimum 

Answer: D 


Q178. - (Topic 2) 

Which are valid states for an HttpConnection? 

A. setup, connected, closed 

B. created, active, closed 

C. connected, disconnected 

D. started, paused, destroyed 

Answer: A 


Q179. - (Topic 3) 

Which URL indicates the intention for one JTWI device to communicate with another JTWI device? 

A. cbs://+18005551234:1234 

B. sms://+18005551234 

C. sms://+18005551234:1234 

D. cbs://+18005551234 

Answer: C 


Q180. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

What is visible on the display when this MIDlet is executed? 

A. A white screen is shown momentarily, and then a black screen is shown. 

B. A java.lang.RuntimeException is thrown. 

C. The screen continuously switches back and forth between black and white. 

D. A black screen is shown momentarily, and then a white screen is shown. 

Answer: D