Exam Code: 1Z0-869 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-869 Exam.

2016 Sep 1Z0-869 exam cram

Q21. - (Topic 2) 

Given: DataInputStream incoming = Connector.openDataInputStream("sms://+3125551234:3434"); 

Which is true? 

A. The + in the URL is positioned incorrectly. 

B. MessageConnection does NOT support InputStream objects. 

C. Port numbers are NOT allowed in SMS URLs. 

D. The port number indicated is a protected SMS port. 

Answer: B 


Q22. - (Topic 1) 

What is the minimum configuration that JTWI 1.0 requires? 

A. CDC 

B. CLDC 1.1 

C. no specific configuration 

D. CLDC 1.0 

Answer: D 


Q23. - (Topic 3) 

Given: 

8.

 package javax.microedition.midlet; 

9.

 import javax.microedition.midlet.*; 

10.

 import javax.microedition.io.*; 

11.

 import java.io.*; 

12. 

13.

 public class Outlet extends MIDlet { 

14.

 public void startApp(){ } 

15.

 public void pauseApp(){ } 

16.

 public void destroyApp(boolean unconditional){ } 

17.

 } 

Which is true? 

A. The application will compile and will execute. 

B. The application will NOT compile. 

C. The application will compile and will NOT execute. 

D. Compilation fails because of an error in line 8. 

Answer: C 


Q24. - (Topic 1) 

Which two HttpConnection methods transition the connection to the connected state? (Choose two.) 

A. getRequestProperty 

B. setRequestMethod 

C. getLength 

D. openInputStream 

Answer: C,D 


Q25. - (Topic 1) 

A game running on a J2ME device supporting MMAPI needs to play tones in the background of the game. It intermittently needs to play sounds of explosions. 

The code has created two Player objects: one for tones and one for WAV audio. 

How does the developer know if both audio streams can be heard simultaneously? 

A. The developer can query the system using System.getProperty("supports.mixing");. 

B. Playing audio streams simultaneously is only a request. The device determines whether to do so. 

C. Playing audio streams simultaneously is NOT possible with any MMAPI implementation. 

D. The developer knows playing audio streams simultaneously is supported because two Player objects have been created. 

Answer: A 


certifyforall.com

Latest 1Z0-869 test question:

Q26. - (Topic 3) 

A MIDlet suite has the application descriptor fragment: 

MIDlet-1: E-mail, email.png, com.example.EmailMIDlet 

The MIDlet suite has the necessary permissions to use the PushRegistry. 

What line does the application descriptor need to register the MIDlet suite for socket push 

connections on port 79? 

A. MIDlet-Push-1: socket://:79, MIDlet-1, * 

B. MIDlet-Push-1: socket://:79, E-mail, * 

C. MIDlet-Push-1: socket://:79, com.example.EmailMIDlet, * 

D. MIDlet-Push-1: socket://:79, EmailMIDlet, * 

Answer: C 


Q27. - (Topic 1) 

Which arguments should be passed to Connector.open() and TextMessage.setAddress(), respectively, to initiate an SMS text message using a server connection? 

A. sms://:1234, with no need to call setAddress() 

B. sms://+18005551234, with no need to call setAddress() 

C. sms://:1234 and sms://+18005551234 

D. sms://+18005551234 and sms://:1234 

Answer: C 


Q28. DRAG DROP - (Topic 3) 

Click the Task button. 

Place the connection strings on their corresponding connection interfaces. 

Answer: 


Q29. - (Topic 1) 

Given the MIDlet code: 

11.

 try { 

12.

 while (true) { 

13.

 ServerSocketConnection server = (ServerSocketConnection) 

14.

 Connector.open("socket://:444", Connector.READ, true); 

15.

 SocketConnection conn= (SocketConnection) 

16.

 server.acceptAndOpen(); 

17.

 InputStream is = conn.openInputStream(); 

18.

 StringBuffer buffer = new StringBuffer(); 

19.

 for (int ch = -1; (ch = is.read()) != -1; ){ 

20.

 buffer.append((char)ch); 

21.

 } 

22.

 System.out.println(buffer); 

23.

 } 

24.

 } catch (IOException x) {} 

Which two are true? (Choose two.) 

A. The device may run out of connections. 

B. The call to server.acceptAndOpen() on line 16 returns immediately if there is no activity on the connection. 

C. An IOException could occur, causing the while loop to terminate. 

D. The ServerSocketConnection is guaranteed to timeout at line 16 if there is no activity on the connection after a period of time. 

Answer: A,C 


Q30. - (Topic 1) 

Which two can the developer define for a TextField? (Choose two.) 

A. maximum number of characters 

B. shape 

C. font 

D. input constraints 

E. color 

Answer: A,D