Oracle certification may be the planets the majority of well-respected global certification. Therefore 1Z0-863 is quite required for those who find themselves nervous to penetrate the particular IT organization. However it is extremely tough if youre active operating or researching to pass the particular Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam examination. Pass4sure Oracle 1Z0-863 study instructions will allow you to conserving a great deal of moment,energy as well as source inside the 1Z0-863 examination. You can actually deal with this particular 1Z0-863 examination efficiently simply by our 1Z0-863 pdf file as well as examination motor. We are able to keep the item promptly and let people to learn Oracle knowledge very easily. You can even down load the particular Oracle 1Z0-863 pdf file demo version totally free.

2016 Jul 1Z0-863 free exam questions

Q51. A developer is writing a Web service method that needs to accept multiple types of requests. Based on the request's content, the service performs time-consuming steps, such as verifying the user's account, checking credit ratings, and building a list of offers. Which two approaches are appropriate to use in this situation? (Choose two.) 

A. a synchronous, document-style approach 

B. a synchronous, procedure-style approach 

C. an asynchronous, document-style approach 

D. an asynchronous, procedure-style approach 

E. HTTP and HTTPS 

F. SMTP or other asynchronous protocol 

Answer: C,F 


Q52. A developer is analyzing an existing Web service with performance problems. The analysis reveals the service employs SOAP over HTTP. When the size of the encoded binary files grew with changing business requirements, the service slowed. What are two effective solutions for this problem? (Choose two.) 

A. Separating the XML and binary content with WS-Filtering implemented in WSIT will improve efficiency. 

B. XML documents larger than 1 KB with binary encoding should be optimized. 

C. WS-Addressing can ease congestion by routing messages over other protocols. 

D. For existing services, the most effective solution is to increase the available bandwidth. 

E. MTOM can reduce both processing and bandwidth required by SOAP with attachments. 

Answer: B,E 


Q53. Which three can an EJB-based endpoint use? (Choose three.) 

A. HTTP sessions 

B. Java EE 5 declarative security 

C. Java EE 5 programmatic security 

D. client-demarcated transactions 

E. container-managed transactions 

Answer: B,C,E 


Q54. A developer is given a WSDL for an existing Web service. What is the correct sequence of steps that must be taken to use that Web service? 

A. parse the WSDL using JAXP, connect to the service using RMI, and then parse the XML using SAX 

B. use a utility (such as wsimport) to read the WSDL and generate a service endpoint interface 

C. register the WSDL with wsgen, bind to the stubs, and then call methods on the interface 

D. receive the service using RMI, parse the XML using JAXP, create Java objects using JAXR, and then return those Java objects 

Answer: B 


Q55. Which three statements are true about JAXP APIs? (Choose three.) 

A. They are a part of Java SE 6. 

B. They allow Java developers to access and process XML data without having to know XML or XML processing. 

C. They do NOT support validation of XML documents against schemas. 

D. It supports the Streaming API for XML. 

E. It requires the Streaming API for XML. 

F. They provide developers with a vendor and parser-implementation independent API to process XML. 

Answer: A,D,F 


certifyforall.com

Far out 1Z0-863 practice exam:

Q56. A developer new to Web services is researching how a client can connect to a service. It is clear that some models provide better abstraction while others offer more power when working with messages. What is the correct reason to choose the Dispatch interface? 

A. Dispatch is a high-level API that helps hide the complexity of XML. 

B. REST services can be consumed with the Dispatch API and XML/HTTP bindings. 

C. The Dispatch interface supports the use JAXP to bind data. 

D. The Dispatch interface is represented internally as a SOAP message. 

Answer: B 


Q57. Two companies communicate using Web services in a business transaction. Which mechanism is designed to ensure that business data CANNOT be renounced, or a transaction denied, by either one? 

A. integrity provided by public key certificates and digital signatures 

B. confidentiality provided by asymmetric or symmetric cryptography 

C. identity management provided by private keys and certificate authorities 

D. non-repudiation provided though public key cryptography by digital signing 

Answer: D 


Q58. A developer is asked to determine which Web services approach is correct for a new project. A SOAP-based Web service must be created and deployed in an environment where many customers will use it. These customers will be responsible for developing their own clients, based on the published WSDL. Which approach is correct to use first in this situation? 

A. Java, because the WSDL generated later will be more accurate 

B. WSDL, because the service and customers can benefit from the strongly typed schema 

C. Java, because the service must be efficient to support many customers 

D. WSDL, because tools allow existing classes to be easily mapped without modification 

Answer: B 


Q59. What are two features of a WSDL 1.1 document? (Choose two.) 

A. Service defines a collection of related endpoints. 

B. Service describes the message's payload using XML. 

C. Service assigns an Internet address to a specific binding. 

D. Porttype declares complex data types and elements used elsewhere. 

E. Porttype elements are used to group a set of abstract operations. 

F. Porttype defines a concrete protocol and data format specification. 

Answer: A,E 


Q60. A developer is creating a session bean EJB endpoint for a new application. Which three statements are true about the service? (Choose three.) 

A. It needs to be packaged as a WAR file. 

B. It needs to be packaged as a JAR file. 

C. It needs to be packaged as a .lib file. 

D. The class must not be final or abstract. 

E. It must implement the javax.ejb.SessionBean or javax.ejb.EntityBean interface. 

F. It can be declared an EJB via the @Stateless annotation. 

Answer: B,D,F