Exam Code: 1Z0-863 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-863 Exam.

2016 Jun 1Z0-863 Study Guide Questions:

Q11. Which Java type can be used to represent arbitrary XML data in a JAX-WS service endpoint interface? 

A. javax.xml.soap.SOAPNode 

B. javax.xml.soap.SOAPPart 

C. javax.xml.soap.SOAPElement 

D. javax.xml.soap.SOAPException 

E. javax.xml.soap.SOAPMessage 

F. javax.xml.soap.Node 

Answer: C 


Q12. A Web service needs to encrypt certain SOAP headers when responding. Which statement about this encryption? 

A. The Web service interaction layer is the appropriate place for such encryption. 

B. The Web service processing layer is the appropriate place for such encryption. 

C. Either the Web service interaction or processing layer is appropriate for such encryption. 

D. Neither the Web service interaction nor processing layer is appropriate for such encryption. 

E. Protocol-based encryption like HTTPS should be used to meet the requirements without code changes. 

Answer: A 


Q13. Which two statements are true about WSDL 1.1 and the Basic Profile? (Choose two.) 

A. WSDL does NOT recommend a specific system for user-defined datatypes. 

B. WSDL recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

C. WSDL mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

D. Basic Profile recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

E. Basic Profile mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

F. Basic Profile recommends the use of either XML Schema or DTD for user-defined datatypes. 

Answer: B,E 


certifyforall.com

Up to the minute 1Z0-863 practice question:

Q14. A JAXR client has established connection with a UDDI registry and needs to get a service bindingfrom the registry. What is required to accomplish this task? 

A. find the appropriate concept and then find the service binding associated with that concept 

B. find the appropriate authentication token and then find the service binding associated with that authentication token 

C. find the appropriate organization, get the tModel associated with that organization, and then find the service binding associated with the tModel 

D. find the appropriate organization, find the services associated with that organization, and then find the service binding associated with the service 

Answer: D 


Q15. A developer created a Web service client that sends requests to the company's inventory service. The quality assurance team reports a problem during testing. The client does not work in some cases and the QA team reports that the client is sending malformed SOAP messages. The software is returned to the developer for resolution. 

What is the result? 

A. One or more class cast exceptions are returned in a SOAP message. 

B. A SOAP fault that surfaces as a HTTPException because SOAP is serializable. 

C. A SOAP fault surfaces as a SOAPFaultException. 

D. A generic exception results because Java details are not to be mingled with SOAP. 

Answer: C 


Q16. A developer plans to refactor some of the company's existing Java EE 5 business services, moving them out of the existing monolithic application and into Web services. What are two benefits of exposing existing Java EE 5 functionality as a Web service? (Choose two.) 

A. improved manageability 

B. more finely-grained 

C. enhanced security 

D. loose coupling of functionality 

E. self-describing 

F. automatic session management 

Answer: D,E 


1Z0-863  test engine

Guaranteed 1Z0-863 bundle:

Q17. Which three statements about parsers are true? (Choose three.) 

A. SAX and StAX are bi-directional. 

B. DOM and StAX are bi-directional. 

C. StAX is a push API, whereas SAX is pull. 

D. SAX is a push API, whereas StAX is pull. 

E. SAX and StAX are read-only. 

F. SAX and DOM can write XML documents. 

G. StAX and DOM can write XML documents. 

Answer: B,D,G 


Q18. Which two statements are true about elements in a WSDL document? (Choose two.) 

A. Operation is an abstract set of port types supported by one or more endpoints. 

B. Service is an abstract set of operations supported by one or more endpoints. C. Message is an abstract description of an action supported by the service. 

D. Operation is an abstract description of an action supported by the service. 

E. Binding is a single endpoint defined as a combination of an operation and a network address. 

F. Message is an abstract, typed definition of the data being communicated. 

Answer: D,F 


Q19. A company is creating an XML schema that describes various training materials available for purchase by students. 

Given the namespace aliases and schema that appear in the WSDL file for a document-style Web service: 

xmlns:xsd="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/" 

xmlns:book="http://www.sun.com/books" 

<xsd:schema targetNamespace="http://www.sun.com/books"> 

<xsd:element name="bookInfo"> 

<xsd:complexType> 

<xsd:sequence> 

<xsd:element name="author" type="xsd:string"/> 

<xsd:element name="title" type="xsd:string"/> 

</xsd:sequence> 

</xsd:complexType> 

</xsd:element> 

</xsd:schema> 

Which is a valid message element for this WSDL file? 

A. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part name="bookInfo" type="xsd:bookInfo"/> </message> 

B. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part name="bookInfo" type="book:bookInfo"/> </message> 

C. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part name="bookInfo" element="xsd:bookInfo"/> </message> 

D. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part name="bookInfo" element="book:bookInfo"/> </message> 

E. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part element="bookInfo" type="xsd:bookInfo"/> </message> 

F. <message name="SubmitBookInfoMessage"> <part element="bookInfo" type="book:bookInfo"/> </message> 

Answer: D 


Q20. A developer is creating an XML schema using the xsd:all operator. 

Given the code: 

<types> 

<schema targetNamespace="http://sun.cert/types" 

xmlns:tns="http://sun.cert/types" 

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> 

<xsd:complexType name="Person"> 

<xsd:all> 

<!-- insert code here --> 

</xsd:all> 

</xsd:complexType> 

</schema> 

</types> 

Which two element definitions, when inserted into the given schema fragment, result in a correct schema type definition? (Choose two.) 

A. <xsd:element name="first" type="xsd:string"/> 

B. <xsd:element name="items" type="xsd:long" maxOccurs="5"/> 

C. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="1"/> 

D. <xsd:element name="first" type="xsd:string" minOccurs="0" maxOccurs="5"/> 

E. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="5"/> 

F. <xsd:element name="ssn" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="unlimited"/> 

Answer: A,C