There are a variety of Oracle 1Z0-862 training materials on the industry. But Examcollection offers all the Oracle 1Z0-862 exam practice supplies you need. Our own 1Z0-862 dumps cover everything that appears from the real exam. Our own Oracle Oracle 1Z0-862 training program is a magic formula with a quickly pace that will assist an individual in receiving certified. The Oracle 1Z0-862 exam questions with accurate and trustworthy answers are compiled and revised by our experienced IT professionals.

2016 Nov 1Z0-862 rapidshare

Q61. A developer is asked to consult on a Web services project and assist the team with a good design approach on a new project. The team members disagree on whether to use WSDL or Java first. Several members are skilled with XML and see a schema and WSDL as the correct place to start. The team has also learned the deadline for this project has been moved up and another team plans to reuse their code. Which statement is true about the proper course of action to take in this situation?

A. Java should be used first because it is a strongly typed language and will result in a robust WSDL.

B. WSDL should be used first because it will make the code easier to reuse for the other team.

C. Java should be used first because it is often the fastest and easiest approach.

D. WSDL should be used first because the team knows XML Schema.

Answer: C


Q62. For a new application, one requirement is that developers must be able to produce and consume messages conforming to the SOAP 1.1 specification and SOAP with attachments. Which API should be used to meet this requirement?

A. JAXB

B. StAX

C. SAAJ

D. JAXP

E. JAX-WS

F. DOM

Answer: C


Q63. Which two are defined by SAML? (Choose two.)

A. a standard that describes an access control policy language for XML documents

B. a protocol by which clients can request assertions about subjects from SAML authorities

C. a standard for including digital signatures in SOAP messages for Web services that require single sign-on

D. the structure of the XML documents that transport authentication and authorization information between services

E. an API in the form of the SAML reference implementation created by OASIS

Answer: BD


Q64. According to the WS-I Basic Profile 1.1, which two statements are true about the targetNamespace attribute for xsd:schema elements that are children of WSDL 1.1 type element? (Choose two.)

A. Its value must be valid unless it has xsd:import, xsd:annotation, or both as its only child elements.

B. Its value must be empty unless it has xsd:import, xsd:annotation, or both as its only child elements.

C. It should have same the value as the namespace attribute on the wsdl:import element in a document being imported.

D. It must have same the value as the namespace attribute on the wsdl:import element in a document being imported.

Answer: AD


Q65. A team of developers is describing a set of endpoints in their new SOA application.

Given the WSDL extract:

<service name="InventoryServices">

<port name="PurchaseOrder" binding="tns:POBinding">

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>

</port>

<port name="Invoice" binding="tns:InvoiceBinding">

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/>

</port>

</service>

Which statement is true about this WSDL extract?

A. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port element names are different.

B. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to the same location.

C. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to different binding elements.

D. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because it contains two port elements in the same service.

E. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because both port element names are different.

F. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because the port, binding, and service element combinations are unique.

Answer: B


Updated 1Z0-862 actual test:

Q66. Which two statements are true about SOAP encoding? (Choose two.)

A. SOAP encoding can describe sparse arrays.

B. The soapenc:encodingStyle attribute must be specified on the soapenv:Body element.

C. SOAP-encoded messages can be used to represent graphs of objects.

D. The oapenc:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" attribute is valid on a soapenv:Envelope in a WS-I Basic Profile 1.1 conformant SOAP message.

Answer: AC


Q67. Which statement is true about the mapping of a UDDI tModel in the JAXR 1.0 specification?

A. JAXR APIs cannot be used with a UDDI registry using tModels.

B. UDDI tModels are mapped to the JAXR ServiceBinding interface.

C. UDDI tModels are mapped to JAXR ServiceBinding and JAXR Organization.

D. UDDI tModels are mapped to JAXR ClassificationScheme and JAXR Concept.

Answer: D


Q68. A developer is trying to incorporate an existing schema into a document.In the code fragments, which types definition correctly uses an existing schema?

A. <types>

import namespace="http://www.sun.com/jws"

schemaLocation="http://www.sun.com/jws/my.xsd"

</types>

B. <types>

include namespace="http://www.sun.com/jws"

schemaLocation="http://www.sun.com/jws/my.xsd"

</types>

C. <types>

<xsd:schema targetNamespace="http://www.sun.com/jws"> <xsd:import namespace="http://www.sun.com/jws"

location="http://www.sun.com/jws/my.xsd" />

</xsd:schema>

</types>

D. <types>

<xsd:schema targetNamespace="http://www.sun.com/jws"> <xsd:import namespace="http://www.sun.com/jws"

schemaLocation="http://www.sun.com/jws/my.xsd" /> </xsd:schema>

</types>

E. <types>

<xsd:schema targetNamespace="http://www.sun.com/jws"> <xsd:include namespace="http://www.sun.com/jws" schemaLocation="http://www.sun.com/jws/my.xsd" /> </xsd:schema>

</types>

F. <types>

<xsd:schema>

<xsd:include namespace="http://www.sun.com/jws" schemaLocation="http://www.sun.com/jws/my.xsd" /> </xsd:schema>

</types>

Answer: D


Q69. Which two statements are true about the Web services? (Choose two.)

A. SOAP messages are compressed during transport.

B. You must implement session tracking via HTTP cookies.

C. The WSDL defines services as collections of network endpoints.

D. All data shared between Java and non-Java components must be in XML format.

E. Data interchange is standardized in XML.

F. Stateful Web services must be implemented in a heterogeneous environment.

Answer: CE


Q70. An online bookstore wants to make its book catalog available as a Web service. The bookstore needs to track users of the service. The data exchanged consists of the ISBN number, author's name, and price. Which two security mechanisms allow the bookstore to track users without the overhead of encryption?(Choose two.)

A. SSL

B. WS-Security

C. XML Digital Signature

D. HTTP Basic Authentication

E. JAXR with HTTPS

Answer: BD