Want to know Actualtests 1Z0-862 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam certification experience? Study Refined Oracle 1Z0-862 answers to Renew 1Z0-862 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-862 (Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam) test on your first attempt.

2021 Aug 1Z0-862 free download

Q31. Given:

10. binding.setValidateURI(false);

11. binding.setAccessURI("http://www.sun.com:8080/rt/");

This JAXR client interacts with a UDDI registry using binding as the JAXR ServiceBinding object. Which statement is true about the code?

A. It is incorrect because setValidateURI cannot accept False as a parameter.

B. It allows the JAXR client to publish an incorrect URL for a service without an error.

C. It is incorrect because the setAccessURI cannot accept a URI with a port number.

D. It allows the JAXR client to redirect requests to an error page in case of an exception.

E. It is supported as written in the basic Java SE 6 API, but not in the Java EE 5 API.

Answer: B


Q32. What are two characteristics of the SAAJ API implementation? (Choose two.)

A. It is used to parse XML schemas.

B. It is used for unmarshalling WSDL documents to Java classes.

C. It can represent XML namespaces, elements, attributes, and text nodes.

D. It offers a full feature set for arbitrary work with XML.

E. SAAJ extends the SAX API.

F. SAAJ extends the DOM API.

Answer: CF


Q33. Which three techniques can be used to apply XML Digital Signatures to an XML document? (Choose three.)

A. use detached signatures, where the digital signature covers sibling elements or external data

B. use enveloping signatures, where the digital signature element encloses the data to be signed

C. use enveloping signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed

D. use enveloped signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed

E. use enveloping signatures, where the digital signature element is a child element of the data to be signed

Answer: ABD


Q34. Which statement is true about using WCF to access a Web service created with WSIT?

A. The client and service relationship can be established by adding a service reference in Visual Studio.

B. Visual Studio uses a wizard that creates a WSIT configuration file that accesses Java and .Net services.

C. Discovery of features and policies is only supported for Java clients.

D. WCF accesses Java-based WSIT services only via C#.

Answer: A


Q35. Which fragment is Basic Profile 1.1 compliant?

A. <port name="testWS"> <operation name="runit">

<input message="tns:runit"/>

<output message="tns:runitResponse"/>

</operation>

</port>

<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS"> ...

<operation name="runit">

<soap:operation soapAction="tns:runit"/>

<input>

<soap:body use="literal"/>

</input>

<output>

<soap:body use="literal"/>

</output>

</operation>

</binding>

B. <portType name="testWS">

<operation name="runit">

<input message="tns:runit"/>

<output message="tns:runitResponse"/>

</operation>

<operation name="saveit">

<input message="tns:saveit"/>

<output message="tns:saveitResponse"/>

</operation>

</portType>

<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS"> ...

<operation name="runit">

<soap:operation soapAction="tns:runit"/>

<input>

<soap:body use="literal"/>

</input>

<output>

<soap:body use="literal"/>

</output>

</operation>

</binding>

C. <port name="testWS">

<operation name="runit">

<input message="tns:runit"/>

<output message="tns:runitResponse"/>

</operation>

</port>

<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS"> ...

<operation name="runit">

<soap:operation soapAction="runit"/>

<input>

<soap:body use="literal"/>

</input>

<output>

<soap:body use="literal"/>

</output>

</operation>

</binding>

D. <portType name="testWS">

<operation name="runit">

<input message="tns:runit"/>

<output message="tns:runitResponse"/>

</operation>

</portType>

<binding name="testWSPortBinding" type="tns:testWS"> ...

<operation name="runit">

<soap:operation soapAction="runit"/>

<input>

<soap:body use="literal"/>

</input>

<output>

<soap:body use="literal"/>

</output>

</operation>

</binding>

Answer: D


certifyforall.com

Most recent 1Z0-862 pdf exam:

Q36. What are three profiles that WS-I has defined related to Web services security? (Choose three.)

A. Basic Security (BSP)

B. JAX-WS Security

C. Rights Expression Language (REL)

D. JAXR Security

E. SAML Token

F. SAAJ

Answer: ACE


Q37. A student developer has created a new library of math functions to share with friends in a linear algebra class. The developer is having difficulty getting people to come over to the dorm to see the new code library, so he decides to deploy it as a Web service so that everyone can enjoy the features via the Internet. One of the functions has this WSDL definition:

<portType name="MyMathLib">

<operation name="incCtr">

<input message="tns:incCtr"/>

</operation>

</portType>

Which two statements are true about this Web service? (Choose two.)

A. This is an asynchronous receive.

B. This is an asynchronous send.

C. The client must use SOAPFaultException to display any errors.

D. It must send a SOAP fault back to the sender.

E. It must NOT send a SOAP fault back to the sender.

Answer: BE


Q38. Which two statements are true about WSIT client development and using the WSIT configuration file?(Choose two.)

A. Client configuration files do NOT contain information security features, such as authentication.

B. The file contains the URL for the WSDL.

C. To maintain interoperability, the configuration file must not name packages.

D. A WSIT client uses the file as a WSDL proxy is available from any WSIT compliant service.

E. The wsimport tool uses the file to access the WSDL and build stubs to access a service.

Answer: BE


Q39. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.)

A. SOAPMessage object.AttachmentPart attachment=request.createAttachementPart(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.addAttachmentPart(attachment);

B. SOAPMessage object.Attachment attachment=request.createAttachement(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.addAttachment(attachment);

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg?; DataHandler datahandler = new DataHandler(url); AttachmentPart attachment = request.createAttachmentPart(dataHandler); attachment.setContentID (attached_image?; request.addAttachmentPart(attachment);

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg?;DataHandler datahandler = new DataHandler(url); Attachment attachment = request.createAttachment(dataHandler); attachment.setContentID (attached_image?; request.addAttachment(attachment);

E. SOAPMessage object.Attachment attachment=request.newAttachement(); String stringContent = Update total? attachment.setContent(stringContent,text/plain?; attachment.setContentID(update_total?; request.setAttachment(attachment);

Answer: AC


Q40. What are two characteristics of the UDDI Inquiry API? (Choose two.)

A. It requires user authentication.

B. It can be used to query the Internet.

C. It does NOT require user authentication.

D. find_binding is used to get full bindingTemplate information suitable for making one or more service requests.

E. It provides a mechanism to perform a case-sensitive search on services.

F. It provides a mechanism to get a list of services ordered by their creation date.

Answer: CE