Actualtests 1Z0-851 audit concerns are prepared by simply Skillfully developed together with Experts providing you with the very best path to accomplishment by using quickest up-dates based on 1Z0-851 Documentation Audit Goals. Barstools2u . com offers Ninety days involving absolutely free up-dates to get 1Z0-851 Audit. Each of our 1Z0-851 torrent can get you credentialed within no time. Once you use some of our 1Z0-851 rapidshare together with 1Z0-851, youll know the visible difference. Within just a couple of hours, it is possible to feed an individuals 1Z0-851 Documentation Audit together with together with high rankings.

2017 Jan pdf 1z0-851:

Q121. Given:

1. import java.util.*;

2. public class WrappedString {

3. private String s;

4. public WrappedString(String s) { this.s = s; }

5. public static void main(String[] args) {

6. HashSet<Object> hs = new HashSet<Object>();

7. WrappedString ws1 = new WrappedString("aardvark");

8. WrappedString ws2 = new WrappedString("aardvark");

9. String s1 = new String("aardvark");

10. String s2 = new String("aardvark");

11. hs.add(ws1); hs.add(ws2); hs.add(s1); hs.add(s2);

12. System.out.println(hs.size()); } }

What is the result?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

E. 4

F. Compilation fails.

G. An exception is thrown at runtime.

Answer: D


Q122. Given:

11. public class Rainbow {

12. public enum MyColor {

13. RED(0xff0000), GREEN(0x00ff00), BLUE(0x0000ff);

14. private final int rgb;

15. MyColor(int rgb) { this.rgb = rgb; }

16. public int getRGB() { return rgb; }

17. };

18. public static void main(String[] args) {

19. // insert code here

20. }

21. }

Which code fragment, inserted at line 19, allows the Rainbow class to compile?

A. MyColor skyColor = BLUE;

B. MyColor treeColor = MyColor.GREEN;

C. if(RED.getRGB() < BLUE.getRGB()) { }

D. Compilation fails due to other error(s) in the code.

E. MyColor purple = new MyColor(0xff00ff);

F. MyColor purple = MyColor.BLUE + MyColor.RED;

Answer: B


Q123. DRAG DROP

Answer:


Q124. Given:

1. interface TestA { String toString(); }

2. public class Test {

3. public static void main(String[] args) {

4. System.out.println(new TestA() {

5. public String toString() { return "test"; }

6. });

7. }

8. }

What is the result?

A. test

B. null

C. An exception is thrown at runtime.

D. Compilation fails because of an error in line 1.

E. Compilation fails because of an error in line 4.

F. Compilation fails because of an error in line 5.

Answer: A


Q125. Given:

11. public class Rainbow {

12. public enum MyColor {

13. RED(0xff0000), GREEN(0x00ff00), BLUE(0x0000ff);

14. private final int rgb;

15. MyColor(int rgb) { this.rgb = rgb; }

16. public int getRGB() { return rgb; }

17. };

18. public static void main(String[] args) {

19. // insert code here

20. }

21. }

Which code fragment, inserted at line 19, allows the Rainbow class to compile?

A. MyColor skyColor = BLUE;

B. MyColor treeColor = MyColor.GREEN;

C. if(RED.getRGB() < BLUE.getRGB()) { }

D. Compilation fails due to other error(s) in the code.

E. MyColor purple = new MyColor(0xff00ff);

F. MyColor purple = MyColor.BLUE + MyColor.RED;

Answer: B


Far out 1z0-851 exam:

Q126. Given:

11. public class Test {

12. public static void main(String [] args) {

13. int x = 5;

14. boolean b1 = true;

15. boolean b2 = false;

16.

17. if ((x == 4) && !b2 )

18. System.out.print("1 ");

19. System.out.print("2 ");

20. if ((b2 = true) && b1 )

21. System.out.print("3 ");

22. }

23. }

What is the result?

A. 2

B. 3

C. 1 2

D. 2 3

E. 1 2 3

F. Compilation fails.

G. An exception is thrown at runtime.

Answer: D


Q127. Given:

11. public static void main(String[] args) {

12. String str = "null";

13. if (str == null) {

14. System.out.println("null");

15. } else (str.length() == 0) {

16. System.out.println("zero");

17. } else {

18. System.out.println("some");

19. }

20. }

What is the result?

A. null

B. zero

C. some

D. Compilation fails.

E. An exception is thrown at runtime.

Answer: D


Q128. Given:

1. public class Breaker2 {

2. static String o = "";

3. public static void main(String[] args) {

4. z:

5. for(int x = 2; x < 7; x++) {

6. if(x==3) continue;

7. if(x==5) break z;

8. o = o + x;

9. }

10. System.out.println(o);

11. }

12. }

What is the result?

A. 2

B. 24

C. 234

D. 246

E. 2346

F. Compilation fails.

Answer: B


Q129. Click the Exhibit button. What is the result?

A. 4321

B. 0000

C. An exception is thrown at runtime.

D. Compilation fails because of an error in line 18.

Answer: D


Q130. Given a method that must ensure that its parameter is not null:

11. public void someMethod(Object value) {

12. // check for null value ...

20. System.out.println(value.getClass());

21. }

What, inserted at line 12, is the appropriate way to handle a null value?

A. assert value == null;

B. assert value != null, "value is null";

C. if (value == null) {

throw new AssertionException("value is null");

}

D. if (value == null) {

throw new IllegalArgumentException("value is null"); }

Answer: D