All the Oracle 1Z0-851 exam training materials in Exambible are offered in Pdf platforms after buy. You can download the actual test motor on your PC to look at the Oracle 1Z0-851 simulated tests in the home. The Oracle Oracle exam demos may be printed and you can practice these people at your convenience. We all guarantee that you will pass the actual Oracle 1Z0-851 exam by employing Exambibles practice questions and answers. The questions are logical and also technical; the answers are usually accurate and also verified. Both of these are published by Exambibles The idea professionals who are well-known around the globe.

2016 Oct 1z0-851 exam details:

Q101. Which Man class properly represents the relationship "Man has a best friend who is a Dog"?

A. class Man extends Dog { }

B. class Man implements Dog { }

C. class Man { private BestFriend dog; }

D. class Man { private Dog bestFriend; }

E. class Man { private Dog<bestFriend>; }

F. class Man { private BestFriend<dog>; }

Answer: D


Q102. Click the Exhibit button. Given the fully-qualified class names: com.foo.bar.Dog com.foo.bar.blatz.Book com.bar.Car com.bar.blatz.Sun Which graph represents the correct directory structure for a JAR file from which those classes can be used by the compiler and JVM?

A. Jar A

B. Jar B

C. Jar C

D. Jar D

E. Jar E

Answer: A


Q103. Given:

3. interface Fish { }

4. class Perch implements Fish { }

5. class Walleye extends Perch { }

6. class Bluegill { }

7. public class Fisherman {

8. public static void main(String[] args) {

9. Fish f = new Walleye();

10. Walleye w = new Walleye();

11. Bluegill b = new Bluegill();

12. if(f instanceof Perch) System.out.print("f-p ");

13. if(w instanceof Fish) System.out.print("w-f ");

14. if(b instanceof Fish) System.out.print("b-f ");

15. }

16. }

What is the result?

A. w-f

B. f-p w-f

C. w-f b-f

D. f-p w-f b-f

E. Compilation fails.

F. An exception is thrown at runtime.

Answer: B


Q104. Given:

1. package geometry;

2. public class Hypotenuse {

3. public InnerTriangle it = new InnerTriangle();

4. class InnerTriangle {

5. public int base;

6. public int height;

7. }

8. }

Which statement is true about the class of an object that can reference the variable base?

A. It can be any class.

B. No class has access to base.

C. The class must belong to the geometry package.

D. The class must be a subclass of the class Hypotenuse.

Answer: C


Q105. Given:

21. class Money {

22. private String country = "Canada";

23. public String getC() { return country; }

24. }

25. class Yen extends Money {

26. public String getC() { return super.country; }

27. }

28. public class Euro extends Money {

29. public String getC(int x) { return super.getC(); }

30. public static void main(String[] args) {

31. System.out.print(new Yen().getC() + " " + new Euro().getC());

32. }

33. }

What is the result?

A. Canada

B. null Canada

C. Canada null

D. Canada Canada

E. Compilation fails due to an error on line 26.

F. Compilation fails due to an error on line 29.

Answer: E


Rebirth 1z0-851 ocjp dumps:

Q106. DRAG DROP

Click the Task button.

Answer:


Q107. Given:

12. String csv = "Sue,5,true,3";

13. Scanner scanner = new Scanner( csv );

14. scanner.useDelimiter(",");

15. int age = scanner.nextInt();

What is the result?

A. Compilation fails.

B. After line 15, the value of age is 5.

C. After line 15, the value of age is 3.

D. An exception is thrown at runtime.

Answer: D


Q108. Click the Exhibit button. Given the fully-qualified class names: com.foo.bar.Dog com.foo.bar.blatz.Bookcom.bar.Car com.bar.blatz.Sun Which graph represents the correct directory structure for a JAR file from which those classes can be used by the compiler and JVM?

A. Jar A

B. Jar B

C. Jar C

D. Jar D

E. Jar E

Answer: A


Q109. Given:

1. d is a valid, non-null Date object

2. df is a valid, non-null DateFormat object set to the current locale What outputs the current locale's

country name and the appropriate version of d's date?

A. Locale loc = Locale.getLocale();

System.out.println(loc.getDisplayCountry()

+ " " + df.format(d));

B. Locale loc = Locale.getDefault();

System.out.println(loc.getDisplayCountry()

+ " " + df.format(d));

C. Locale loc = Locale.getLocale();

System.out.println(loc.getDisplayCountry()

+ " " + df.setDateFormat(d));

D. Locale loc = Locale.getDefault();

System.out.println(loc.getDisplayCountry()

+ " " + df.setDateFormat(d));

Answer: B


Q110. Given:

5. import java.util.Date;

6. import java.text.DateFormat;

21. DateFormat df;

22. Date date = new Date();

23. // insert code here

24. String s = df.format(date);

Which code fragment, inserted at line 23, allows the code to compile?

A. df = new DateFormat();

B. df = Date.getFormat();

C. df = date.getFormat();

D. df = DateFormat.getFormat();

E. df = DateFormat.getInstance();

Answer: E