If you are planning to obtain Oracle 1Z0-851 certification, you need to spare no initiatives on your portion. The candidates for Oracle Oracle 1Z0-851 test are generally required to have full command of all the crucial aspects with the certification. Actualtests Oracle Oracle online coaching course can be quite a great assist for you for you to prepare for your Oracle 1Z0-851 exam. Most of the Oracle study components are offered in the form of Pdf Questions and Answers which are printable and downloadable for free.

2016 Sep 1z0-851 dumps free download:

Q71. Given:

1. interface DoStuff2 {

2. float getRange(int low, int high); }

3.

4. interface DoMore {

5. float getAvg(int a, int b, int c); }

6.

7. abstract class DoAbstract implements DoStuff2, DoMore { }

8.

9. class DoStuff implements DoStuff2 {

10. public float getRange(int x, int y) { return 3.14f; } }

11.

12. interface DoAll extends DoMore {

13. float getAvg(int a, int b, int c, int d); }

What is the result?

A. The file will compile without error.

B. Compilation fails. Only line 7 contains an error.

C. Compilation fails. Only line 12 contains an error.

D. Compilation fails. Only line 13 contains an error.

E. Compilation fails. Only lines 7 and 12 contain errors.

F. Compilation fails. Only lines 7 and 13 contain errors.

G. Compilation fails. Lines 7, 12, and 13 contain errors.

Answer: A


Q72. DRAG DROP

Click the Task button.


Answer:


Q73. A company that makes Computer Assisted Design (CAD) software has, within its application, some utility classes that are used to perform 3D rendering tasks. The company's chief scientist has just improved the performance of one of the utility classes' key rendering algorithms, and has assigned a programmer to replace the old algorithm with the new algorithm. When the programmer begins researching the utility classes, she is happy to discover that the algorithm to be replaced exists in only one class. The programmer reviews that class's API, and replaces the old algorithm with the new algorithm, being careful that her changes adhere strictly to the class's API. Once testing has begun, the programmer discovers that other classes that use the class she changed are no longer working properly. What design flaw is most likely the cause of these new bugs?

A. Inheritance

B. Tight coupling

C. Low cohesion

D. High cohesion

E. Loose coupling

F. Object immutability

Answer: B


Q74. Given:

1. public class BuildStuff {

2. public static void main(String[] args) {

3. Boolean test = new Boolean(true);

4. Integer x = 343;

5. Integer y = new BuildStuff().go(test, x);

6. System.out.println(y);

7. }

8. int go(Boolean b, int i) {

9. if(b) return (i/7);

10. return (i/49);

11. }

12. }

What is the result?

A. 7

B. 49

C. 343

D. Compilation fails.

E. An exception is thrown at runtime.

Answer: B


Q75. Click the Exhibit button. What is the output of the program shown in the exhibit?


A. 300-100-100-100-100

B. 300-300-100-100-100

C. 300-300-300-100-100

D. 300-300-300-300-100

Answer: B


certifyforall.com

Renovate oracle as 1z0-851:

Q76. Given:

11. static void test() throws Error {

12. if (true) throw new AssertionError();

13. System.out.print("test ");

14. }

15. public static void main(String[] args) {

16. try { test(); }

17. catch (Exception ex) { System.out.print("exception "); }

18. System.out.print("end ");

19. }

What is the result?

A. end

B. Compilation fails.

C. exception end

D. exception test end

E. A Throwable is thrown by main.

F. An Exception is thrown by main.

Answer: E


Q77. Given:

3. public class Spock {

4. public static void main(String[] args) {

5. Long tail = 2000L;

6. Long distance = 1999L;

7. Long story = 1000L;

8. if((tail > distance) ^ ((story * 2) == tail))

9. System.out.print("1");

10. if((distance + 1 != tail) ^ ((story * 2) == distance))

11. System.out.print("2");

12. }

13. }

What is the result?

A. 1

B. 2

C. 12

D. Compilation fails.

E. No output is produced.

F. An exception is thrown at runtime.

Answer: E


Q78. Which two code fragments are most likely to cause a StackOverflowError? (Choose two.)

A. int []x = {1,2,3,4,5};

for(int y = 0; y < 6; y++)

System.out.println(x[y]);

B. static int[] x = {7,6,5,4};

static { x[1] = 8;

x[4] = 3; }

C. for(int y = 10; y < 10; y++)

doStuff(y);

D. void doOne(int x) { doTwo(x); }

void doTwo(int y) { doThree(y); }

void doThree(int z) { doTwo(z); }

E. for(int x = 0; x < 1000000000; x++)

doStuff(x);

F. void counter(int i) { counter(++i); }

Answer: DF


Q79. Given:

1. public class Donkey {

2. public static void main(String[] args) {

3. boolean assertsOn = false;

4. assert (assertsOn) : assertsOn = true;

5. if(assertsOn) {

6. System.out.println("assert is on");

7. }

8. }

9. }

If class Donkey is invoked twice, the first time without assertions enabled, and the second time with assertions enabled, what are the results?

A. no output

B. no output

assert is on

C. assert is on

D. no output

An AssertionError is thrown.

E. assert is on

An AssertionError is thrown.

Answer: D


Q80. Given classes defined in two different files:

1. package util;

2. public class BitUtils {

3. public static void process(byte[] b) { /* more code here */ }

4. }

1. package app;

2. public class SomeApp {

3. public static void main(String[] args) {

4. byte[] bytes = new byte[256];

5. // insert code here

6. }

7. }

What is required at line 5 in class SomeApp to use the process method of BitUtils?

A. process(bytes);

B. BitUtils.process(bytes);

C. util.BitUtils.process(bytes);

D. SomeApp cannot use methods in BitUtils.

E. import util.BitUtils.*; process(bytes);

Answer: C