If you are by now our Oracle 1Z0-850 exam consumer, you can locate everything available in Pdf files. Theyre also printable and downloadable for free of charge. The Oracle 1Z0-850 examination engine software can be downloadable. It can generate almost real test surrounding. You can learn through our Oracle 1Z0-850 practice questions and answers.

2016 Sep 1Z0-850 exam answers

Q121. - (Topic 2) 

You need to create a class Foo that will record the number of times the go() method is invoked on a particular instance of the class. Which solution correctly implements this goal? 

A. Declare a local variable invokeCount inside the go() method, and increment the variable within the go() method. 

B. Declare an instance variable invokeCount for the class Foo, and increment the variable within the go() method. 

C. Declare a static variable invokeCount for the class Foo, and increment the variable within the go() method. 

D. Declare a method parameter invokeCount as the argument to the go() method, and increment the variable within the go() method. 

Answer: B 


Q122. - (Topic 2) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. JavaScript is the standard J2SE scripting language. 

B. JavaScript includes built-in libraries for invoking methods on Enterprise JavaBeans. 

C. JavaScript can be used to create a rollover image effect in a web page. 

D. JavaScript can only be used in browsers that have the Java Plug-in installed. 

E. JavaScript can be used to validate form input values before they are sent to the server. 

Answer: C,E 


Q123. - (Topic 2) 

Which correctly declares a class Test in package com.example? 

A. package com.example { 

class Test { 

// some code here 

B. package com.example; 

public class Test { 

// some code here 

C. public class com.example.Test { 

// some code here 

D. import com.example; 

public class Test { 

// some code here 

Answer: B 


Q124. - (Topic 2) 

What is the correct name for J2EE? 

A. Java 2 Package, Enterprise Edition 

B. Java 2 Platform, Enterprise Environment 

C. Java 2 Package, Enterprise Environment 

D. Java 2 Platform, Enterprise Edition 

Answer: D 


Q125. - (Topic 2) 

Given: 

1.

 class Exam { 

2.

 private int num = 0; 

3.

 public int getNum() { 

4.

 return num; 

5.

 } 

6.

 } 

7.

 public class Sample { 

8.

 public static void main(String[] args) { 

9.

 Exam e = new Exam(); 

10.

 e.num = 100; 

11.

 int num = e.getNum(); 

12.

 System.out.println("The number is: " + num); 

13.

 } 

14.

 } 

What is the result? 

A. The number is: 100 

B. Compilation fails. 

C. The number is: 0 

D. An exception is thrown at runtime. 

Answer: B 


certifyforall.com

Updated 1Z0-850 exam topics:

Q126. - (Topic 1) 

Which option for javac sets the destination directory for class files? 

A. -classes <directory> 

B. -d <directory> 

C. -dest <directory> 

D. -classpath <directory> 

E. -output <directory> 

F. -directory <directory> 

Answer: B 


Q127. - (Topic 2) 

Which four are primitive data types? (Choose four.) 

A. Integer 

B. String 

C. short 

D. long 

E. null 

F. int 

G. char 

Answer: C,D,F,G 


Q128. - (Topic 2) 

Given: 

2.

 class Test { 

3.

 public static void main(String args[]) { 

4.

 for (int i = 1; i < 5; i++) { 

5.

 if (i == 2) { 

6.

 continue; 

7.

 } 

8.

 System.out.print(" i = " + i); 

9.

 } 

10.

 } 

11.

 } 

What is the result? 

A. i = 1 i = 3 i = 4 i = 5 

B. i = 1 

C. i = 1 i = 3 i = 4 

D. The code runs with no output. 

E. i = 1 i = 2 i = 4 

F. i = 1 i = 2 i = 4 i = 5 

G. Compilation fails. 

Answer: C 


Q129. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

Which two are true? (Choose two.) 

A. A Flux knows with which Grok it is associated. 

B. A Grok knows with which Flux it is associated. 

C. Deleting a Grok will cause a Plu to be deleted. 

D. Deleting a Plu will cause a Grok to be deleted. 

E. Deleting a Snip will cause its associated Grok to be deleted. 

F. Any Grok associated with a Flux must be deleted when the Flux is deleted. 

Answer: A,C 


Q130. - (Topic 2) 

Which four are primitive integer types in Java? (Choose four.) 

A. float 

B. long 

C. byte 

D. double 

E. int 

F. short 

G. nibble 

Answer: B,C,E,F