The Oracle professionals have the potential to get a specialist within it industry also want to get to the peak associated with ability as well as accomplishment, so they have to participate in various Oracle qualification tests. Oracle 1Z0-809 known as Java SE 8 Programmer II is actually stepping-stone to inspect the candidates knowledge as well as ability inside a relevant industry at work. Exambible Oracle 1Z0-809 online apply checks can promise that you can to manage individuals very skilled as well as skilled works. The 1Z0-809 apply examination provides the genuine questions, ensuring an individual pass the true 1Z0-809 examination together with best grades.

2016 Jul 1Z0-809 practice test

Q31. Given: 

What is the result? 

A. 2 4 6 8 

B. 2 4 6 8 9 

C. 1 3 5 7 

D. 1 3 5 7 9 

Answer: D 


Q32. Given the definition of the Vehicle class: 

class Vehicle { 

String name; 

void setName (String name) { 

this.name = name; 

String getName() { 

return name; 

Which action encapsulates the Vehicle class? 

A. Make the Vehicle class public. 

B. Make the name variable public. 

C. Make the setName method public. 

D. Make the name variable private. 

E. Make the setName method private. 

F. Make the getName method private. 

Answer: B 


Q33. Given: 

A. Ym Xm2 

B. Ym Xm1 

C. Compilation fails 

D. A ClassCastException is thrown at runtime 

Answer: B 


Q34. Given: 

public class Customer { 

private String fName; 

private String lName; 

private static int count; 

public customer (String first, String last) {fName = first, lName = last; 

++count;} 

static { count = 0; } 

public static int getCount() {return count; } 

public class App { 

public static void main (String [] args) { 

Customer c1 = new Customer(“Larry”, “Smith”); 

Customer c2 = new Customer(“Pedro”, “Gonzales”); 

Customer c3 = new Customer(“Penny”, “Jones”); 

Customer c4 = new Customer(“Lars”, “Svenson”); 

c4 = null; 

c3 = c2; 

System.out.println (Customer.getCount()); 

What is the result? 

A. 0 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: A 


Q35. Given the definition of the Vehicle class: 

Class Vehhicle { 

int distance;//line n1 

Vehicle (int x) { 

this distance = x; 

public void increSpeed(int time) {//line n2 

int timeTravel = time;//line n3 

class Car { 

int value = 0; 

public void speed () { 

value = distance /timeTravel; 

System.out.println (“Velocity with new speed”+value+”kmph”); 

new Car().speed(); 

and this code fragment: 

Vehicle v = new Vehicle (100); 

v.increSpeed(60); 

What is the result? 

A. Velocity with new speed 

B. A compilation error occurs at line n1. 

C. A compilation error occurs at line n2. 

D. A compilation error occurs at line n3. 

Answer: A 


certifyforall.com

Leading 1Z0-809 dumps:

Q36. Given the code fragments: 

class MyThread implements Runnable { 

private static AtomicInteger count = new AtomicInteger (0); 

public void run () { 

int x = count.incrementAndGet(); 

System.out.print (x+” “); 

and 

Thread thread1 = new Thread(new MyThread()); 

Thread thread2 = new Thread(new MyThread()); 

Thread thread3 = new Thread(new MyThread()); 

Thread [] ta = {thread1, thread2, thread3}; 

for (int x= 0; x < 3; x++) { 

ta[x].start(); 

Which statement is true? 

A. The program prints 1 2 3 and the order is unpredictable. 

B. The program prints 1 2 3. 

C. The program prints 1 1 1. 

D. A compilation error occurs. 

Answer: B 


Q37. Given the code fragments: 

interface CourseFilter extends Predicate<String> { 

public default boolean test (String str) { 

return str.equals (“Java”); 

and 

List<String> strs = Arrays.asList(“Java”, “Java EE”, “Java ME”); 

Predicate<String> cf1 = s - > s.length() > 3; 

Predicate cf2 = new CourseFilter() { //line n1 

public boolean test (String s) { 

return s.contains (“Java”); 

}; 

long c = strs.stream() 

.filter(cf1) 

.filter(cf2//line n2 

.count(); 

System.out.println(c); 

What is the result? 

A. 2 

B. 3 

C. A compilation error occurs at line n1. 

D. A compilation error occurs at line n2. 

Answer: A 


Q38. Given the code fragment: 

List<String> str = Arrays.asList (“my”, “pen”, “is”, “your’, “pen”); Predicate<String> test = s -> { 

int i = 0; 

boolean result = s.contains (“pen”); 

System.out.print(i++) + “:”); 

return result; 

}; 

str.stream() 

.filter(test) 

.findFirst() 

.ifPresent(System.out ::print); 

What is the result? 

A. 0 : 0 : pen 

B. 0 : 1 : pen 

C. 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : pen 

D. 0 : 1 : 2 : 3 : 4 : 

E. A compilation error occurs. 

Answer: E 


Q39. Given the code fragment: 

List<String> colors = Arrays.asList(“red”, “green”, “yellow”); 

Predicate<String> test = n - > { 

System.out.println(“Searching…”); 

return n.contains(“red”); 

}; 

colors.stream() 

.filter(c -> c.length() > 3) 

.allMatch(test); 

What is the result? 

A. Searching… 

B. Searching… Searching… 

C. Searching… Searching… Searching… 

D. A compilation error occurs. 

Answer: D 


Q40. Given: 

class Vehicle { 

int vno; 

String name; 

public Vehicle (int vno, String name) { 

this.vno = vno,; 

this.name = name; 

public String toString () { 

return vno + “:” + name; 

and this code fragment: 

Set<Vehicle> vehicles = new TreeSet <> (); 

vehicles.add(new Vehicle (10123, “Ford”)); 

vehicles.add(new Vehicle (10124, “BMW”)); 

System.out.println(vehicles); 

What is the result? 

A. 10123 Ford 10124 BMW 

B. 10124 BMW 10123 Ford 

C. A compilation error occurs. 

D. A ClassCastException is thrown at run time. 

Answer: B