The examinees which study the Ucertify Oracle 1Z0-804 puts tend to be achievement associated with very certified professors, dwelling a great existence. Ucertify has been committed to help make your long term secure and commence the Oracle 1Z0-804 Java SE 7 Programmer II Exam examination products through the latest up to date Ucertify tests 1Z0-804 test engine. Your own goals can come accurate simply by commence the 1Z0-804 vce for Java SE 7 Programmer II Exam examination via Ucertify Oracle examine manuals only. You wont able to shine your abilities inside the initial try associated with 1Z0-804 test if you are using any some other walkway than Oracle. Oracle Oracle 1Z0-804 pdf file will provide you with splendour therefore making you enough certain about all of your existence.

2016 Jul ocpjp 7 designated by oracle as 1z0-804:

Q41. Given the code fragment: 

What is the result when the result.txt file already exists in c:\student? 

A. The program replaces the file contents and the file's attributes and prints Equal. 

B. The program replaces the file contents as well as the file attributes and prints Not equal. 

C. An UnsupportedOperationException is thrown at runtime. 

D. The program replaces only the file attributes and prints Not equal. 

Answer: B 

Explanation: 

Assuming there is a file D:\\faculty\\report.txt then this file will be copied and will be replacing C:\\student\\report.txt. 


Q42. Given the class? 

What is the result? 

A. Jane Doe John Doe Joe Shmoe 

B. John Doe Jane Doe Joe Shmoe 

C. Joe Shmoe John Doe Jane Doe 

D. Joe Shmoe Jane Doe John Doe 

E. Jane Doe Joe Shmoe John Doe 

F. John Doe Joe Shmoe Jane Doe 

Answer: A 

Explanation: The list will be sorted alphabetically (Lastname / Firstname). first sorted by Lastname if Lastname equals, sorted by firstname Output will be: Jane Doe John Doe Joe Shmoe 


Q43. When using the default file system provider with a JVM running on a DOS-based file system, which statementis true? 

A. DOS file attributes can be read as a set in a single method call. 

B. DOS file attributes can be changed as a set in a single method call. 

C. DOS file attributes can be modified for symbolic links and regular files. 

D. DOS file attributes can be modified in the same method that creates the file. 

Answer: A 

Explanation: 

File attributes associated with a file in a file system that supports legacy "DOS" attributes. 

Usage Example: 

Path file = ... 

DosFileAttributes attrs = Files.readAttributes(file, DosFileAttributes.class); 

Note: 

The methodreadAttributes() reads a file's attributes as a bulk operation. 


Q44. Given the code fragment: SimpleDataFormat sdf; 

Which code fragment displays the three-character month abbreviation? 

A. SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat ("mm", Locale.UK); System.out.println 

("Result:" + 

sdf.format(new Date())); 

B. SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat ("MM", Locale.UK); System.out.println 

("Result:" + 

sdf.format(new Date())); 

C. SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat ("MMM", Locale.UK); 

System.out.println ("Result:" + 

sdf.format(new Date())); 

D. SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat ("MMMM", Locale.UK); 

System.out.println ("Result:" + 

sdf.format(new Date())); 

Answer: C 


Q45. Given: 

What is the result? 

A. Daniel 

B. Unknown 

C. It may print"unknown"or"Daniel"depending on the JVM implementation. 

D. Compilation fails. 

E. An exception is thrown at runtime. 

Answer: D 

Explanation: 

The compilation fails at line start(); Erstellen eines statischen Verweises auf die nicht statische Methode start() vom Typ Runner nicht m.glich.Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - non-static method start()cannot be referenced from a static context 


certifyforall.com

Latest ocpjp 7 designated by oracle as 1z0-804:

Q46. Given the incomplete pseudo-code for a fork/join framework application: 

And given the missing methods: Process, submit, and splitInHalf Which three insertions properly complete the pseudo-code? 

A. Insert submit at line X. 

B. Insert splitInHalf at line X. 

C. Insert process at line X. 

D. Insert process at line Y. 

E. Insert splitInHalf at line Y. 

F. Insert process at line Z. 

G. Insert submit at line Z. 

Answer: C,E,G 

Explanation: 

C: If data is small enough then process it. Line X 

E: If data is not small enough then split it half. Line Y 

G: After the data has been split (line Y) then recursively submit the splitted data (Line z). 


Q47. Given: What is the most likely result? 

A. size: 4, elements: 11 22 33 44 

B. size: 5, elements: 11 22 33 44 

C. size: 4, elements: 11 22 33 44 77 

D. size: 5, elements: 11 22 33 44 77 

E. a ConcurrentModification Exception is thrown 

Answer: B 


Q48. Given: 

What is the most likely result? 

A. Main One Two 

B. Main Two One 

C. One Two Main 

D. One Main Two 

E. Two Main One 

Answer: C 


Q49. Given this error message when running your application: 

Exception in thread "main" java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name 

MessageBundle, locale 

And given that the MessageBundle.properties file has been created, exists on your disk, and is properlyformatted. 

What is the cause of the error message? 

A. The file is not in the environment path. 

B. The file is not in the classpath. 

C. The file is not in the javapath. 

D. You cannot use a file to store a ResourceBundle. 

Answer: D 

Explanation: 

ResourceBundle.getBundle is using a resource name; it isn't called ResourceBundle for 

nothing. 

You can create a custom ClassLoader and use that to load the data. 


Q50. Which statement creates a low overhead, low-contention random number generator that is isolated to thread togenerate a random number between 1 and 100? 

A. int i = ThreadLocalRandom.current().nextInt(1, 101); 

B. int i = ThreadSafeRandom.current().nextInt(1, 101); 

C. int i = (int) Math.random()*100+1; 

D. int i = (int) Math.random(1, 101); 

E. int i = new random().nextInt(100)+1; 

Answer: A 

Explanation: 

public class ThreadLocalRandom extends Random A random number generator isolated to the current thread. Like the global Random generator used by the Mathclass, a ThreadLocalRandom is initialized with an internally generated seed that may not otherwise bemodified. When applicable, use of ThreadLocalRandom rather than shared Random objects in concurrentprograms will typically encounter much less overhead and contention. Use of ThreadLocalRandom isparticularly appropriate when multiple tasks (for example, each a ForkJoinTask) use random numbers inparallel in thread pools. Usages of this class should typically be of the form: ThreadLocalRandom.current().nextX(...) (where X is Int, Long, etc). When all usages are of this form, it is never possible to accidently share a ThreadLocalRandom across multiple threads. 

This class also provides additional commonly used bounded random generation methods. Reference:Class ThreadLocalRandom