Printable of 1Z0-804 answers materials and samples for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-804 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer II Exam exam Today!

2016 Jun 1Z0-804 Study Guide Questions:

Q61. Given: 

What is the result? 

A. Cue sports, Cue sports 

B. Compilation fails at line 9 

C. Compilation fails at line 11 

D. Compilation fails at line 12 

E. Compilation fails at line 13 

Answer: B 

Explanation: 

Class Snooker is public. Should be declared in a separate file. // Line 9 getCategory() >>> GetCategory() Line 13 


Q62. Given: 

Which two are true about the lines labeled A through D? 

A. The code compiles and runs as is. 

B. If only line A is removed, the code will compile and run. 

C. If only line B is removed, the code will compile and run. 

D. If only line D is removed, the code will compile and run. 

E. Line C is optional to allow the code to compile and run. 

F. Line C is mandatory to allow the code to compile andrun. 

Answer: A,E Explanation: 

A: The code will compile. The abstract method doDock() is implemented fine, and doFloat() isoverridden. 

E: Line C overrides the implementation of doFloat(). This is optional. 


Q63. Given: Which statement is true? 

A. SportsCar must implement methods from TurboVehicle and steerable 

B. SportsCar must override methods defined by car. 

C. SportsCar must implement methods define by convertible. 

D. Instances of car can invoke convertible methods. 

Answer: C 

Explanation: 

To declare a class that implements an interface, you include an implements clause in the classdeclaration. By convention, the implements clause follows the extends clause, if there is one. Here are the some point that must be considered while implementing an interface (or interfaces) into a javaclass. A class implementing an interface must either implement all the methods of that interface otherwise known asthe abstract class. A class in java may extend at most one superclass because java does not allow multiple inheritance, by it mayimplement more than one interface. Multiple inheritance in java is achieved through the interfaces. When aclass implements more than one interface then implement statement requires a comma- separated list ofinterfaces to be implement by that class. 


certifyforall.com

Refresh 1z0-804-jpn:

Q64. Given: 

import java.util.concurrent.atomic.AtomicInteger; 

public class AtomicCounter { 

private AtomicInteger c = new AtomicInteger(0); 

public void increment() { 

// insert code here 

Which line of code, inserted inside the increment () method, will increment the value of c? 

A. c.addAndGet(); 

B. c++; 

C. c = c+1; 

D. c.getAndIncrement (); 

Answer: D 

Explanation: getAndIncrement 

public final int getAndIncrement() 

Atomically increment by one the current value. 

Reference:java.util.concurrent.atomic 


Q65. Given: 

And the commands: javac Counter.java java ea Counter 

What is the result? 

A. 2 

B. 3 

C. NullPointException is thrown at runtime 

D. AssertionError is thrown at runtime 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: 

The command line javac Counter.java 

Willcompile the code. 

The command line java ea Counter 

Willrun the cod with assertions enabled. 

Assertion is true because getCount(arr) = 3 and Length of array is 4 

The following line: 

assert (getCount(arr) < arr.length); 

where the Boolean expression getCount(arr) < arr.length will evaluate to false, will ensure 

that anAssertionError is thrown at runtime. 

Note:The javac command compiles Java source code into Java bytecodes. You then use 

the Java interpreter -the java command - to interprete the Java bytecodes. 

Note 2:The java tool launches a Java application. It does this by starting a Java runtime 

environment, loading aspecified class, and invoking that class's main method. The method 

declaration must look like the following:public static void main(String args[]) 

Paramater ea: 

-enableassertions[:<package name>"..." | :<class name> ] -ea[:<package name>"..." | 

:<class name> ] 

Enable assertions. Assertions are disabled by default. With no arguments, 

enableassertions or -ea enablesassertions. 

Note 3: 

An assertion is a statement in the JavaTM programming language that enables you to test 

your assumptionsabout your program. 

Each assertion contains a boolean expression that you believe will be true when the 

assertion executes. If it isnot true, the system will throw an error. 


Q66. The two methods of code reuse that aggregate the features located in multiple classes are ____________ ? 

A. Inheritance 

B. Copy and Paste 

C. Composition 

D. Refactoring 

E. Virtual Method Invocation 

Answer: A,C 

Explanation: 

A: Inheritance is a way of reusing code and building bigger more functional objects from a 

basic object. 

The original little object, the parent, is called the super-class. The more functional object 

that inherits from it iscalled the sub-class . 

C: When your goal is code reuse, composition provides an approach that yields easier-to-change code. 


1Z0-804  answers

Free 1z0-804 price:

Q67. Given: What is the result? 

A. p001 Widget p002 X-Large Widget 

B. p002 Large Widget p001 Widget 

C. p002 X-large Widget p001 Widget 

D. p001 Widget p002 Large Widget 

E. compilation fails 

Answer: A 

Explanation: Compiles fine. Output is: P001 Widget P002 X-Large Widget Line: partList.put("P002", "X-Large Widget"); >> overwrites >> line:partList.put("P002", "Large Widget"); put V put(K key, V value) Associates the specified value with the specified key in this map (optional operation). If the map previouslycontained a mapping for the key, the old value is replaced by the specified value. (Amap m is said to contain amapping for a key k if and only if m.containsKey(k) would return true.) 

Parameters: key - key with which the specified value is to be associated value - value to be associated with the specified key Returnsthe previous value associated with key, or null if there was no mapping for key. (A null return can alsoindicate that the map previously associated null with key, if the implementation supports null values.) 


Q68. Given the existing destination file, a source file only 1000 bytes long, and the code fragment: 

What is the result? 

A. Overrides the content of the destination file with the source file content 

B. Appends the content of the source file to the destination file after a new line 

C. Appends the content of the source file to the destination file without a break in the flow 

D. Throws a runtime exception at line*** 

Answer: A 

Explanation: 

The whole of the FileInputStream will be read (see ** below). 

The content of the FileInputStream will overwrite the destination file (see *** below). 

*A FileInputStream obtains input bytes from a file in a file system. 

What files are available depends on the host environment. 

FileInputStream is meant for reading streams of raw bytes such as image data. 

For reading streams of characters, consider using FileReader. 

**FileInputStream.read(byte[] b) 

Reads up to b.length bytes of data from this input stream into an array of bytes. 

Parameters: 

b - the buffer into which the data is read. 

Returns:the total number of bytes read into the buffer, or -1 if there is no more data 

because the end of the file has beenreached. 

***FileOutputStream 

You can construct a FileOutputStream object by passing a string containing a path name or 

a File object. 

You can also specify whether you want to append the output to an existing file. 

public FileOutputStream (String path) 

public FileOutputStream (String path, boolean append) 

public FileOutputStream (File file) 

public FileOutputStream (File file, boolean append) 

With the first and third constructors, if a file by the specified name already exists, the file 

will be overwritten. 

To append to an existing file, pass true to the second or fourth constructor. 

Reference:Class FileInputStream 

Reference:Class FileOutputStream 


Q69. Given the code fragment: 

If the file userguide.txt does not exist, what is the result? 

A. An empty file iscreated and success is printed 

B. class java.io.FileNotFoundException 

C. class java.io.IOException 

D. class java.lang.Exception 

E. Compilation fails 

Answer: E 

Explanation: 

Compilation fails : Exception Exception is not compatible with throws clause in Base.process() IOExceptiondie Exception in der Derived Class Methode muss zur Base 

Class Methode passen. 


Q70. Give: What is the likely result? 

A. The program produces the correct result, with similar performance to the original. 

B. The program produces the correct result, with performance degraded to the equivalent of being singlethreaded. 

C. The program produces an incorrect result. 

D. The program goes into an infinite loop. 

E. An exception is thrown at runtime. 

F. The program produces the correct result, with better performance than the original. 

Answer: D 

Explanation: 

join() does not proceed until the task's result has been computed. Here we start to wait beforedoing the computing. The code will not finish.