The actual Oracle professionals potentially have being an expert inside it area want to attain the top of capacity and achievement, so they have to participate in different Oracle qualification tests. Oracle 1Z0-803 called Java SE 7 Programmer I is stepping-stone to inspect the actual candidates understanding and ability in a relevant area of work. Testking Oracle 1Z0-803 on the web exercise assessments can promise that you are able to handle those highly trained and skilled functions. Our own 1Z0-803 exercise test contains the real questions, guaranteeing a person complete the true 1Z0-803 test together with top grades.

2016 Jul 1z0-803 sample exam:

Q91. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 10 12 

B. 2 4 6 8 10 12 14 

C. Compilation fails 

D. The program prints multiple of 2 infinite times 

E. The program prints nothing 

Answer: B 


Q92. Given: 


Which approach ensures that the class can be compiled and run? 

A. Put the throw new Exception() statement in the try block of try – catch 

B. Put the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

C. Put the doSomething() method in the try block of a try – catch 

D. Put the doSomething() method and the doSomethingElse() method in the try block of a try – catch 

Answer: A 


Q93. Which two actions will improve the encapsulation of a class? 

A. Changing the access modifier of a field from public to private 

B. Removing the public modifier from a class declaration 

C. Changing the return type of a method to void 

D. Returning a copy of the contents of an array or ArrayList instead of a direct reference 

Answer: AD 


Q94. Given: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false true 

D. false false 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q95. Given the code fragment:


A. 20 

B. 25 

C. 29 

D. Compilation fails 

E. An Array Index Out Of Bounds Exception is thrown at runtime 

Answer: B 


certifyforall.com

Down to date 1z0-803 java se 7:

Q96. A method doSomething () that has no exception handling code is modified to trail a method that throws a checked exception. Which two modifications, made independently, will allow the program to compile? 

A. Catch the exception in the method doSomething(). 

B. Declare the exception to be thrown in the doSomething() method signature. 

C. Cast the exception to a RunTimeException in the doSomething() method. 

D. Catch the exception in the method that calls doSomething(). 

Answer: AB 


Q97. Given: 


What is the result? 

A. Marrown 

String out of limits 

JesOran 

B. Marrown 

String out of limits 

Array out of limits 

C. Marrown 

String out of limits 

D. Marrown 

NanRed 

JesOran 

Answer: D 


Q98. which three lines are illegal? 


A. line 3 

B. line 4 

C. line 5 

D. line 6 

E. line 10 

F. line 11 

G. line 12 

H. line 13 

Answer: CDH 


Q99. View the exhibit: 

public class Student { 

public String name = ""; 

public int age = 0; 

public String major = "Undeclared"; 

public boolean fulltime = true; 

public void display() { 

System.out.println("Name: " + name + " Major: " + major); } 

public boolean isFullTime() { 

return fulltime; 

Which line of code initializes a student instance? 

A. Student student1; 

B. Student student1 = Student.new(); 

C. Student student1 = new Student(); 

D. Student student1 = Student(); 

Answer: C 


Q100. given: 


A. ns = 50 S = 125 

ns = 125 S = 125 

ns = 100 S = 125 

B. ns = 50 S = 125 

ns = 125 S = 125 

ns = 0 S = 125 

C. ns = 50 S = 50 

ns = 125 S = 125 

ns = 100 S = 100 

D. ns = 50 S = 50 

ns = 125 S = 125 

ns = 0 S = 125 

Answer: B