Precise of 1Z0-803 rapidshare materials and testing software for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q51. Which two may precede the word ‘class’ in a class declaration? 

A. local 

B. public 

C. static 

D. volatile 

E. synchronized 

Answer: BC 


Q52. Given: 


And the commands: 

Javac Test.java 

Java Test 12345 

What is the result? 

A. Number us : 12345 

B. A NullPointerException is thrown at runtime 

C. A NumberFormatException is thrown at runtime 

D. AnArrayIndexOutOfBoundException is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q53. Given the code fragment: 


How many times is 2 printed? 

A. Zero 

B. Once 

C. Twice 

D. Thrice 

E. It is not printed because compilation fails 

Answer: B 


certifyforall.com

Rebirth ocjp 1z0-803 dumps:

Q54. Which two statements are true for a two-dimensional array? 

A. It is implemented as an array of the specified element type. 

B. Using a row by column convention, each row of a two-dimensional array must be of the same size. 

C. At declaration time, the number of elements of the array in each dimension must be specified. 

D. All methods of the class Object may be invoked on the two-dimensional array. 

Answer: AD 


Q55. What is the result when this program is executed? 

A. Bob's Name: Bob 

B. Bob's Name: Jian 

C. Nothing prints 

D. Bob’s name 

Answer: B 


Q56. An unchecked exception occurs in a method dosomething() Should other code be added in the dosomething() method for it to compile and execute? 

A. The Exception must be caught 

B. The Exception must be declared to be thrown. 

C. The Exception must be caught or declared to be thrown. 

D. No other code needs to be added. 

Answer: D 


1Z0-803  rapidshare

Certified 1z0-803 syllabus:

Q57. The catch clause argument is always of type__________. 

A. Exception 

B. Exception but NOT including RuntimeException 

C. Throwable 

D. RuntimeException 

E. CheckedException 

F. Error 

Answer: C 


Q58. Given the code fragment: 


Q59. Given the code fragment: 

Boolean b1 = true; 

Boolean b2 = false; 

int i = 0; 

while (foo) { } 

Which one is valid as a replacement for foo? 

A. b1.compareTo(b2) 

B. i = 1 

C. i == 2? -1 : 0 

D. "foo".equals("bar") 

Answer: D 


Q60. Given: 


Which two declarations will compile? 

A. int a, b, c = 0; 

B. int a, b, c; 

C. int g, int h, int i = 0; 

D. int d, e, F; 

E. int k, l, m; = 0; 

Answer: AD