Act now and download your Oracle 1Z0-597 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-597 tutorials. Download Replace Oracle SPARC T4-Based Server Installation Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-597 with a classic professional.

2016 Jul 1Z0-597 free draindumps

Q1. In planning for the installation of a SPARC T4 server, you notice that a more recent version of a patch is available than what is currently on the EIS-DVD. According to the Enterprise Installation Standards (EIS) methodology, what should you do? 

A. Always install the most recent version of a patch 

B. Delay Installation until the updated patch is published to the EIS-DVD 

C. Do not Install the patch, unless instructed to do so by an EIS-Alert 

D. Never Install patches outside of the EIS-DVD 

Answer: A 


Q2. Error conditions by POST, Oracle Solaris Predictive Self-Healing (PSH), and Oracle ILOM are forward to which component for fault handling? 

A. POST 

B. Oracle VTS 

C. Oracle ILOM 

D. Oracle Solaris PSH 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E23075_01/pdf/E23078.pdf(page 24, third para) 


Q3. A power supply fails on a SPARC T4-4 server and a replacement is not available. What should you do? 

A. Remove the failed power supply immediately 

B. Leave the failed power supply installed 

C. Power down the server 

D. Unconfigure the failed power supply 

Answer: B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E23411_01/html/E23412/z40002a31392437.html(See the note) 


Q4. What role should you assign to a user account that limits users to viewing the state of all ILOM configuration properties, or to change their own passwords and session time-out properties? 

A. Read only (0) 

B. Reset and host control (r) 

C. Services (s) 

D. User management (u) 

Answer: A 

Reference:http://www.fujitsu.com/downloads/SPARCE/manuals/sparc-t5e/ilom3.0-concept-en- 01.pdf(page 6) 


Q5. When preparing to update the firmware, which two statements are true? 

A. If performed via the ILOM interface, the firmware file should reside on the system from which the browser is launched. 

B. If performed via the ILOM web interface, a TFTP server is required. 

C. If performed via the ILOM CLI, a TFTP server is required. 

D. Firmware updates can only be performed via the ILOM CLI. 

Answer: B 


certifyforall.com

Renovate 1Z0-597 rapidshare:

Q6. In the OpenBoot PROM environment, you used the “show-children” command to list the physical drives on a specific RAID controller. The output is below. Which command creates a RAID 0 volume with targets 9 and a? 

A. 9 a create-raid0-volume 

B. Create raid-volume = 0 9 a 

C. 9 a create-raid-volume = 0 

D. Create raid0-volume = 9 a 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E19836-01/E20746/z40001f31395336.html(see step 3) 


Q7. You have set up power on self test (POST) to run when the scrvrr has been reset by the user. The customer would like POST to run any error-invoked reset. How is this accomplished? 

A. Change the diagnostic level to "max" (user_reset_level = max). 

B. Change the diagnostic trigger to "error reset" (trigger = error-reset). 

C. Change the verbosity to "debug" (user_reset  verbosity = debug). 

D. Change the diagnostic trigger to "power on-reset" (trigger = power-on-reset). 

Answer: B 


Q8. How many XAUI (10 GbE Attachment Unit Interfaces) ports are provided per SPARC T4 processor? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: B 


Q9. You are installing a SPARC T4 server at a customer site using a single-phase power feed. The power outlet is 15 meters (16.4 feet) from device. Which Enterprise Installation Standard (EIS) document would you have highlighted this issue prior to installation? 

A. Site audit report 

B. Test procedure plan 

C. Power routing map 

D. Server operational checklist 

Answer: D 


Q10. In general, when labeling a cable, the host connection should follow the format: <system name> <board no.> <slot no.> and . 

A. <port no.> 

B. <insertion point> 

C. <cable no.> 

D. <rack no.> 

Answer: C