Top Quality of 1Z0-569 download materials and pack for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-569 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Exalogic Elastic Cloud X2-2 Essentials exam Today!

2016 Dec 1Z0-569 exam answers

Q41. Which three directory services can be configured on the storage appliance? (Choose Three) 

A. NIS 

B. LDAP 

C. Oracle Identity Visualization Library (LibOVD) 

D. Active Directory 

E. Oracle Internet Directory 

Answer: A,B,D 

Explanation: 


Q42. Which could most benefit from the performance optimizations of Exalogic? (Choose two) 

A. SOA Suite 

B. Linux C-based application 

C. WebCenter 

D. Java SE application 

Answer:

Explanation: 

SOA Suite and WebCenter can most benefit from performance optimizations ofExalogic. 


Q43. How are cluster-level session replication enhacements enabled? 

A. It is not necessary to configure these optimizations explicitly as the software is intelligent enough to detect the type it is executing on. 

B. You create a new outbound enabled T3 network channel with SDP protocol enabled and this channel is then used as the replication channel. 

C. You must set the -Dweblogic.replicationChannel=SDP system property in startWebLogic.sh 

D. You must set the -Dweblogic.replicationChannel=InfiniBand system property in startWebLogic.sh 

Answer:

Explanation: 


Q44. Profile with the best performnace and reduncancy when space does not matter 

A. mirrored 

B. triple mirrored 

C. striped 

D. single parity RAID, narrow stripes 

E. double parity RAID 

Answer:

Explanation: 


Q45. In the CLI for the gateway switch, the command [option][option] . . . format of commands is used for . 

A. General hardware administration 

B. InfiniBand fabric control and management 

C. ILOM access 

D. Launching the web interface 

Answer:

Explanation: 

6. If you cannot connect to ILOM over the network, which connection method would you use? 

A. USB 

B. Serial connection 

C. Web 

D. SSH 

Answer:

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18478/ilom.htm#CHDJAJGB 

Connecting to ILOM via a Serial Connection. 

You can connect to ILOM via a serial connection if you are unable to access ILOM via the network due to any of the following problems: Misconfiguration of the network Misconfiguration of ILOM IP addresses Misconfiguration of Cisco Ethernet switch ports Sideband configuration issues 

Note: Under normal circumstances, you can access ILOM via the network. You can use the Ethernet connection method to connect to the ILOM. You must know the ILOM's Ethernet address. 

You can use either the CLI or the web interface to access ILOM. 

Alternatively, you can launch a remote KVM session to access ILOM. 

Reference: OracleExalogicElastic Cloud Machine Owner's Guide Release EL X2-2 and EL X3-2, Setting Up Oracle Integrated Lights Out Manager (ILOM) 


Avant-garde 1Z0-569 sample question:

Q46. When you run the Exalogic Configuration Utility scripts the first time, which three verification steps are performed? (Choose Three) 

A. BOND1 interfaces for all compute nodes 

B. ILOM interfaces for all compute nodes 

C. ILOM interfaces for storage heads 

D. NET0 interfaces for all compute nodes 

E. BOND2 interfaces for storage heads 

Answer: B,C,D 

Explanation: TheExalogicConfiguration Utility(ECU) enables you to perform the initial configuration of anExalogicmachine and to connect the machine to your existing network. The ECU verifies the current state of yourExalogicmachine before performing any initial configuration. During manufacturing, anExalogicmachine is configured with the following default network topology: 

*

 Compute nodes and storage heads withNET0,ILOM, andBOND0(IPoIB) interfaces 

*

 Sun Network QDR InfiniBand Gateway Switches with theILOMinterface Reference: OracleExalogicElastic Cloud Machine Owner's Guide Release EL X2-2 and EL X3-2, ConfiguringExalogicMachine Using ECU 


Q47. In a reference Exalogic topology, all compute nodes   . 

A. Use locally installed application binaries for execution 

B. Are subdivided using InfiniBand partitions based on application deployment topology 

C. Remotely access software binaries installed on the shared Sun ZFS storage 

D. Use SDP for all interprocess communication 

Answer:

Reference:http://www.oracle.com/us/products/middleware/Exalogic-software-overview- 345527.pdf(page 13, first paragraph) 


Q48. Which two network channels are necessary to be configured on the admin server? 

A. HTTP client channel 

B. T3 channel 

C. SDP channel 

D. EoIB channel 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18479/create_domain.htm#BABFHFIA( first paragraph) 


Q49. Which network in an Exalogic machine connects to your existing management network and is used for administrative work? 

A. Client access network 

B. InfiniBand network 

C. Management network 

D. Ethernet over InfiniBand 

Answer:

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18478/network.htm(management network) 


Q50. What is true about OneCommand or Exalogic Configuration Utility? 

A. It is used at the customer site to install the initialExalogicBase Image. 

B. It utilizes an interview-style technique to collect site-specific information into spreadsheet form. 

C. It is a tool and a collection of scripts that are included as part of theExalogicBase Image. 

D. It is tooling that is primarily used to supportExalogicconfiguration at the factory. 

Answer: B,C 

Explanation: 

OneCommand is a tool and a collection of scripts that are included as part of theExalogicBase Image and it utilizes an interview-style technique to collect site-specific information into spreadsheet form.