Proper study guides for Up to the minute Oracle Oracle Application Development Framework Essentials Exam certified begins with Oracle 1Z0-554 preparation products which designed to deliver the Realistic 1Z0-554 questions by making you pass the 1Z0-554 test at your first time. Try the free 1Z0-554 demo right now.

2016 Jul 1Z0-554 brain dumps

Q21. You are working on the design of Web pages for an application. One page requires that user can collapse or restore panels of data. When a panel collapsed the panel contents are hidden: when panel is restored, the contents are displayed. Which two layout components would enable you to achieve this design? 

A. af:panelSplitter 

B. af:panelCollection 

C. af:panelTabbed 

D. af:decorativeBox 

E. af:panelAccordion 

Answer: CE 


Q22. Your application contains a bounded task flow with four pages. The pages are all based on different application modules and the task flow has the transaction property set to "Always Begin New Transaction and a commit operation is defined as the return activity. The user makes some changes on each of the pages but a commit failure occurs on the bindings in the third page. Which of these scenarios describes the outcome of this situation? 

A. None of the changes on any of the pages is committed all are rolled back. 

B. Pages one and two and four are committed; page three is not committed. 

C. The changes on the first two pages are committed; the changes on the last two pages are not committed. 

D. It depends on the value that has been set in the Transaction property on each application module. 

Answer: C 


Q23. What would you enclose an EL expression in so that it is evaluated immediately when a page is rendered? 

A. & {} 

B. # {} 

C. $ {} 

D. % {} 

E. @{} 

Answer: C 


Q24. What type of event listener can be triggered at different points In the JSF life cycle? 

A. Action listener 

B. Selection listener 

C. Launch listener D. Phase listener 

E. Value change listener 

Answer: D 


Q25. The FOD schema includes two entity objects, ProductEO and ProductCategoryEO, related as shown in the screenshot. Examine the relationship between ProductEO and Choose the business rule that this relationship implements.


A. A Product Category classifies zero or one Product belongs to one or many Product Categories. 

B. A Product Category classifies one or many Product belongs to one or many Product Categories. 

C. A Product Category classifies one and only one Product belongs to one or many Product Categories. 

D. A Product Category classifies one or more Product belongs to zero or one Product Categories. 

E. A Product Category classifies one and only one Product belongs to one and only one Product Categories 

Answer: C 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-554 free download:

Q26. Which three statements are true about managed bean usage within task flows? 

A. A managed bean can be used within a task flow router activity to evaluate a navigation case. 

B. You must explicitly instantiate a managed bean before using it. 

C. Managed beans are only available in bounded task flows. 

D. Common task flow actions can be placed in a managed bean within a task flow template. 

E. A task flow parameter can reference a managed bean. 

F. A managed bean always remains in scope while the task flow within which it is used is active. 

Answer: DEF 


Q27. Which component stores application page changes in xml documents and merges the changes during the rendering of the page? 

A. WebCenter Framework 

B. WebCenter Services 

C. Metadata Services 

D. WebCenter Spaces 

E. Portals 

Answer: B 


Q28. How is the view activities in a bounded task flow used when dropped onto a page? 

A. as page fragments that are rendered within a region 

B. as. jspx pages that contain task flow calls 

C. as page fragments that contain an f:view tag 

D. as . jsff pages that are rendered within a module 

E. as a .jspx page that is defined as a template 

Answer: A 


Q29. A view link defines a basic master-detail relationship between two view object. Which three detail hierarchies can you achieve by creating more view links? 

A. multilevel master-detail-detail 

B. multilevel detail-master-master 

C. detail with multiple masters 

D. master with multiple (peer) details 

Answer: ACD 


Q30. You have found a declarative component that you would like to use on one of the pages that you are designing. Choose the correct sequence of steps to add the component to the page. 

A. Select the ADF library from the Component Palette. Add the ADF library to the current project. Select the declarative component and drag it to the page. Deploy the component's project as an ADF library JAR file. 

B. Deploy the component's project as an ADF library JAR file. Add the ADF library to the current project. Select the ADF library from the Component Palette. Select the declarative component and drag it to the page. 

C. Add the ADF library to the current project. Select the ADF library from the Component Palette. Select the declarative component and drag it to the page. Deploy the component's project as an ADF library JAR file. 

D. Deploy the component's project as an ADF library JAR file. Select the ADF library from the Component Palette. Select the declarative component and drag it to the page. Add the ADF library to the current project. 

E. Deploy the component's project as an ADF library JAR file. Select the ADF library from the Component Palette. Add the ADF library to the current project. Select the declarative component and drag it to the page. 

Answer: A