Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-550 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-550 JD Edwards EnterpriseOne 9 Configurable Network Computing Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 1Z0-550 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 1Z0-550 free draindumps

Q11. How many Path Codes can you associate with an EnterpriseOne environment?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. Unlimited

Answer: A


Q12. EnterpriseOne provides Server Manager as its interface where administrators can capture vital resource information (advanced process metrics & diagnostic tools) of running EnterpriseOne kernels. Which two process types does this apply to?

A. Security kernel

B. Call Object kernel

C. UBEs

D. Package kernel

E. Management kernel

Answer: BE


Q13. EnterpriseOne Data Dictionary items provide the foundation for all EnterpriseOne objects and they are a critical part of the EnterpriseOne change management system. However Data Dictionary is typically stored in one shared data source for all environments. In which environment does Oracle recommend to NOT have a shared Data Dictionary?

A. DV

B. PY

C. PD

D. PS

E. DD

Answer: B


Q14. When building a new Update Package that includes multiple objects (including applications, UBEs, and business functions), which directory will NOT have files updated with the latest objects In the parent package on the deployment server?

A. bin32

B. include

C. make

D. source

E. spec

Answer: A


Q15. EnterpriseOne provides Server Manager as its interface where administrators can capture vital resource information of running EnterpriseOne kernels. Which two diagnostic types can be captured as part of the resource manager?

A. CPU

B. Disk I/O

C. Memory

D. Paging

E. Users

Answer: AC


certifyforall.com

Leading 1Z0-550 exam answers:

Q16. EnterpriseOne Object Management Workbench is the centralized change management facility for maintaining EnterpriseOne objects in the system. Object location is very important to understand as an EnterpriseOne administrator. Which option best describes the way object specifications for an Application (P55TEST) flow during a Check-IN to the DV path code (project status 21)?

A. Specifications are copied from the local workstation's <path code>/spec folder to the Deployment Server's <path code>/spec folder.

B. Specifications are copied from the local workstation's RDB database (SSE or OEE. and to the DV Central Objects database.

C. Specifications are copied from the local workstation's RDB database (SSE or OEE. and to the DV Central Objects database. The source (P55TEST.C ) & include (P55TEST.h) files are copied from the workstation's <path code>/source and <path code>/include to the Deployment Server's <path code>/source and <path code>/include.

D. Specifications are copied from the local workstation's RDB database (SSE or OEE. and to the DV Central Objects database. The include (P55TEST.h) file is copied from the workstation's <path code>/include to the Deployment Server's <path code>/include.

E. Specifications are copied from the local workstation's RDB database (SSE or OEE. and to the DV Central Objects database. The source (P55TEST.c) file is copied from the workstation's <path code>/include to the Deployment Server's <path code>/include.

Answer: D


Q17. Which of the following settings must be configured AFTER creating the Business Services Server instance because it is not included as an option during the Business Services Server instance creation?

A. Security Server

B. Enterprise Server Name

C. Enterprise Server Port

D. System Datasource Name

E. Database Type

Answer: E


Q18. EnterpriseOne Application Servers must have their specific components installed or configured prior to running a UBE that is directed to the Application Server. Which statement is FALSE?

A. A printer must be configured and set up as a default printer for the environment on which the UBE is being run.

B. The EnterpriseOne Application Services must be running, e.g. Call Object Kernels.

C. The pathcode associated to the environment from which PORTTEST is run must be installed on the EnterpriseOne Application Server.

D. Signon Security must be configured and Security Server running on the EnterpriseOne Application Server.

E. The job queue to which the UBE is directed must be configured.

Answer: A


Q19. EnterpriseOne OMW allowed actions define which owner type can do which action at specific project statuses or during change of project status. According to the standard El allowed actions, which action can a Developer role do when the project status is at 25?

A. Remove Objects

B. Status Change

C. Transfer

D. Add Objects

E. Get

Answer: B


Q20. Widget International is currently live on EnterpriseOne Tools Release 8.98 in their Production environments and wants to install and configure a new Tools Release (example: 8.98.3) on the deployment server. Which three directories should be copied into each of the Foundation Tools Release directions?

A. Planner

B. Package_INF

C. OneWorld Client Install

D. System

E. System Comp

Answer: ACD