Pass4sure has program hotline for you in order to consult us in the event you have virtually any question. Our objective is always to make each of our customers satisfied and also successful. We all are therefore proud of the pass rate we promise you are going to get the Oracle 1Z0-547 certification with no any difficulty. As well as you can get 100% income back in the paying fees.

2017 Jan 1Z0-547 exams

Q41. What is the best data profile to configure a pool that needs high performance and high availability? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double Parity RAID 

D. Triple Parity RAID 

E. Single Parity RAID 

Answer:

Explanation: Double Parity RAID: RAID in which each stripe contains two parity disks. This yields high capacity and high availability, as data remains available even with the failure of any two disks. The capacity and availability come at some cost to performance: parity needs to be calculated on writes (costing both CPU and I/O bandwidth) and many concurrent I/Os need to be performed to access a single block (reducing available I/O operations). The performance effects on read operations are often greatly diminished when cache is available. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Verification and Allocation,Profile Configuration 


Q42. A clustered controller must contain spare resources (such as networking ports) to accommodate a failover. 

A. True 

B. False 

Answer:

Explanation: Network device, datalink, and interface failures do not cause the clustering subsystem to consider a head to have failed. To protect against network failures a whether inside or outside the appliance a IPMP and/or LACP should be used instead. These network configuration options, along with a broader network-wide plan for redundancy, are orthogonal to clustering and are additional components of a comprehensive approach to availability improvement. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Clustering Considerations forNetworking 


Q43. Random read workloads are usually best served from: 

A. DRAM, followed by pool disks 

B. Read cache devices (Readzillas) 

C. DRAM, followed by read cache devices 

D. Log devices (Logzillas) 

E. Tape drives 

Answer:

Explanation: Readzillais aread-optimizedflash SSD for the L2ARC. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide 


Q44. When you are configuring Active Directory services, domain mode permits CIFS clients to? 

A. Add domains to users and groups 

B. Authenticate globally 

C. Only do global authentication 

D. Set LDAP domain properties 

E. Authenticate CIFS clients thru AD domain controller 

Answer:

Explanation: Instead of enabling and disabling the service directly, the service is modiied by joining a domain or a workgroup. Joining a domain involves creating an account for the appliance in the given Active Directory domain. After the computer account has been established, the appliance can securely query the database for information about users, groups, and shares. Joining a workgroup implicitly leaves an Active Directory domain, and CIFS clients who are stored in the Active Directory database will be unable to connect to shares. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Domains andWorkgroups 


Far out 1Z0-547 free exam:

Q45. The 7000-series system may not properly join an Active Directory domain if the clocks between the Domain Controller and the appliance differ by how much? 

A. 3 minutes 

B. 5 minutes 

C. 10 minutes 

D. 15 minutes 

Answer:

Explanation: See step 3 below. 

Joining a Domain 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Tasks, Joining a Domain 


Q46. What is the maximum number of storage controllers that can form a single cluster? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 255 

E. unlimited 

Answer:

Explanation: It is important to understand the scope of the Sun ZFS Storage 7000 series clustering implementation. The term 'cluster' is used in the industry to refer to many different technologies with a variety of purposes. We use it here to mean a metasystem comprised of two appliance heads and shared storage, used to provide improved availability in the case in which one of the heads succumbs to certain hardware or software failures. A cluster contains exactly two appliances or storage controllers. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Clustering,Features and Benefits 


Q47. Which two capabilities are available when 7000-series systems are clustered? 

A. Allows load balancing among multiple heads 

B. Allows a peer appliance to provide service while repair is performed 

C. Provides clients with a unified filesystem namespace across multiple appliances 

D. Allows rolling upgrade of software 

Answer: B,D 

Explanation: B:As an alternative to incurring hours or days of downtime while the head is repaired, clustering allows a peer appliance to provide service while repair or replacement is performed. 

D: Clusters support rolling upgrade of software, which can reduce the business disruption associated with migrating to newer software. 

Note:It is important to understand the scope of the Sun ZFS Storage 7000 series clustering implementation. The term 'cluster' is used in the industry to refer to many different technologies with a variety of purposes. We use it here to mean a metasystem comprised of two appliance heads and shared storage, used to provide improved availability in the case in which one of the heads succumbs to certain hardware or software failures. A cluster contains exactly two appliances or storage controllers. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Clustering,Features and Benefits 


Q48. Which three of the following are good reasons to have multiple pools configured? 

A. There is a need to have different RAID levels 

B. There are multiple workload types sharing the same 7000-series system 

C. It allows SSDs to be shared across pools 

D. There is a need to separate different storage environment from each other’s (i.e., production, development) 

Answer: A,B,D 

Explanation: Configuring multiple poolson the same host is only recommended when drastically different redundancy or performancecharacteristics are desired, for example a mirrored pool and a RAID-Z pool. With the ability tocontrol access to log and cache devices on a per-share basis, the recommended mode of operation is a single pool. 


Q49. Which three statements are true? 

A. One share can have multiple protocol access to its data 

B. The identity mapping feature can manage Windows and UNIX user Identities simultaneously on the same share. 

C. All shares within one project can share common settings. 

D. Snapshot and Replication can be done at the share level only. 

E. One of the share properties that protects the share against accidental deletion of the share is “read only.” 

Answer: A,C,E 

Explanation: 

A:AShareis aZFSfilesystem shared using data protocols C:Shares can be grouped into projectsfor common administrative purposes, including space management and common settings. A project defines a common administrativecontrol point for managing shares. All shares within a project can share common settings, andquotas can be enforced at the project level in addition to the share level. 

E: Share property Types Read Only:These properties represent statistics about the project and share and cannot bechanged. The most common properties of this type are space usage statistics.