Approved of 1Z0-547 book materials and bootcamp for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-547 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Sun Storage 7000 Unified Storage Systems Essentials exam Today!

2016 Dec 1Z0-547 question

Q31. Which three are supported methods for viewing system statistics? 

A. Analytics 

B. Solaris stat tools: iostat(1M), vmstat(1M), and so on 

C. Appliance CLI 

D. Oracle SunPlex Manager 

E. SNMP 

Answer: A,C,E 

Explanation: A:Analyticsstatistics provide incredible appliance observability, showing how the appliance is behaving and how clients on the network are using it. 

C: 

Note:The Sun ZFS Storage Appliance's scripting functionality is implemented by a JavaScript 

Language Interpreter build in the appliance CLI layer. 

E:The SNMP (Simple Network Management Protocol) service provides two diferent functions on the appliance: *Appliance status informationcan be served by SNMP. *Alerts can be conigured to send SNMP traps Both SNMP versions 1 and 2c are available when this service is enabled 


Q32. The "iSCSI operations" raw statistic can be broken down by? 

A. Initiator 

B. LUN 

C. Command 

D. Latency 

E. All of the above 

Answer:

Explanation: Protocol: iSCSI operations 

This statistic shows iSCSI operations/sec (iSCSI IOPS) requested by initiators to the appliance. 

Various useful breakdowns are available. 

Breakdowns 

* initiator,iSCSI client initiator 

*lun,the LUNfor this iSCSI request. 

*command,SCSI command sent by the iSCSI protocol. This can show the real nature of the 

requested I/O (read/write/sync-cache/...). 

*latency.a heat map showing the latency of iSCSI I/O, as measured from when the iSCSI 

request arrived on the appliance from the network, to when the response is sent; this 

latency includes the time to process the iSCSI request, and to perform any disk I/O. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Protocol: iSCSI operations 


Q33. Which two statements regarding thin provisioning are true? 

A. The property for thin provisioned may only be set on a LUN 

B. The property for thin provisioned may be set on a share or LUN 

C. A LUN that is thinly provisioned will only represent to the host the physical amount of space used 

D. A thinly provisioned LUN will represent to the host the defined LUN size, and not the actual physical space used 

Answer: A,D 

Explanation: Thin provisioned Controls whether space is reserved for the volume. This property is only valid for LUNs. 

By default, a LUN reserves exactly enough space to completelyfill the volume. This ensures that clients will not get out-of-space errors at inopportune times. This property allows the volume size to exceed the amount of available space. When set, the LUN will consume only the space that has been written to the LUN. While this allows for thin provisioning of LUNs, most ilesystems do not expect to get"out of space"from underlying devices, and if the share runs out of space, it may cause instability and/or data corruption on clients. When not set, the volume size behaves like a reservation excluding snapshots. It therefore has the same pathologies, including failure to take snapshots if the snapshot could theoretically diverge to the point of exceeding the amount of available space 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Thin provisioned 


Q34. By default, a new admin user added to a 7000-series system and assign the role of basic will have which of the following capabilities 

A. Configure services and networking 

B. Factory reset the appliance 

C. Reconfigure the pool 

D. Delete users and shares 

E. Create & delete luns 

Answer:

Explanation: By default, a role called "Basic administration" exists, which contains very basic authorizations 


Q35. Which three items allow you to restore data from a snapshot? 

A. Mount the snapshot LUN and copy the data back 

B. Clone the snapshot LUN and copy the data back 

C. Click the rollback icon of a snapshot 

D. Mount the share, change directories into the .zfs directory of the share, find the snapshot (time sequenced), and copy the data 

Answer: B,C,D 

Explanation: B (not A):LUNSnapshots cannot be accessed directly, though they can be used as a 

rollback target or asthe source of a clone. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Snapshots 


Renewal 1Z0-547 actual test:

Q36. In the cart from Analytics on CIFS operations/second by size, what size transfers comprise nearly all of the I/O operations? 

A. 128 KB 

B. 64 KB 

C. 60 KB 

D. 8 KB 

Answer:

Explanation: From the exhibit we see that 492 out of 493 Range averages are 59.5KB. 


Q37. What does the term "outlier elimination" that is used in the 7000-series system mean? 

A. Truncating chronological data 

B. Removing inactive client sessions 

C. Throttling throughput with busy clients 

D. Blocking errant processes 

E. Cropping the highest data points from view 

Answer:

Explanation: Vertical outlier elimination. Without this, the y-axis would always be compressed to include the highest event. Click the crop outliers icon to toggle between diferent percentages of outlier elimination. Mouse over this icon to see the current value. 

Reference:Sun ZFS Storage 7000 Analytics Guide,Quantize Plot 


Q38. What type of I/O workload is likely to get the most benefit from read SSDs? 

A. Random write 

B. Random read 

C. Sequential read 

D. Sequential write 

E. Mixed random and sequential write 

Answer:

Explanation: The L2ARC is the 2nd Level Adaptive Replacement Cache, and is an SSD based cache that is accessed before reading from the much slower pool disks. The L2ARC is currently intended for random read workloads. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 Analytics GuideCache: L2ARC I/O bytes 


Q39. Identify which procedure below is correct for updating the firmware via the CLI. 

A. FTP the firmware to the system, and then apply it from the CLI by using the "maintenance systems updates" command. 

B. ssh to the system, issue "maintenance system updates upload", specify the firmware file name, and issue the "apply" command. 

C. ssh to the system, issue "maintenance system updates download", set the URL name of the firmware file on your local host (and optionally a username and password), and then issue the "commit" command. 

D. rcp or scp the firmware file to the system directory, and then issue from the CLI: “maintenance system updates apply firmwarename” 

Answer:

Explanation: This document provides the steps needed to upgrade standalone Sun ZFS 7000 Storage Appliances to Appliance Kit (AK) system software version AK 2010 Q3.3.1 [2010-08-17-3- 1-1-1-28]. 

Step 1. Using the AKCLI, start update download setup. 7000:> maintenance system updates download Step 2. Show current update download settings. 7000:maintenance system updates download (uncommitted)> show Properties: url = (unset) user = (unset) password = (unset) Step 3. Enter the site specific values to access the AK software package. 7000:maintenance system updates download (uncommitted)> set url=http://share/ak-nas-2010-08- 17-2-1-1-1-21-nd.pkg.gz url = http://share/ak-nas-2010-08-17-2-1-1-1-21-nd.pkg.gz 

7000:maintenance system updates download (uncommitted)> set user=root user = root 7000:maintenance system updates download (uncommitted)> set password=xyz password = ********** 

Reference:ZFS 7000 AK 2010 Q3.3.1 STANDALONE UPGRADE PROCEDURE 

https://wikis.oracle.com/display/FishWorks/ZFS+7000+AK+2010+Q3.3.1+STANDALONE+UPGRA DE+PROCEDURE 


Q40. For workloads with highly random I/O, such as virtualization, what data profile for log SSDs provides the BEST performance for 7000-series systems with Log SSDs? 

A. Mirrored 

B. Striped 

C. Double parity RAID 

D. Single parity RAID 

Answer:

Explanation: Striped. Data is striped across disks, with no redundancy whatsoever. While this maximizes both performance and capacity, it comes at great cost: a single disk failure will result in data loss. This configuration is not recommended, and should only be used when data loss is considered to be an acceptable trade off for marginal gains in capacity and performance. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Profile Configuration