Your Oracle teach would probably profit the 1Z0-547 trainees for you to pick up the high end rather than illiteracy. Although the best way can graduated pupils without having working experience pass 1Z0-547, and get a Oracle qualifications? The issues lie from the various test capabilities and also challenges approaching forward. Testing dilemma loan company, dilemma reciting capabilities, just practising fraud, being disloyal, for example. prevail because of poor managing in neuro-scientific Oracle.

2016 Sep 1Z0-547 brain dumps

Q1. Consider the following authorizations for a role called davidadmin, assigned to user david: Which statement is true? 

A. David can create shares in the project “david” 

B. David can snap and clone shares in project “hank” 

C. David can define new users 

D. David can reboot the appliance 

E. David can define what protocols will be used to access LUNS or shares within project “david” 

Answer: B 

Explanation: David has the permission clone and takeSnap on the project nas.pool-0.hank. 


Q2. Which three are good starting points for general purpose database implementations on the 7000- series systems? 

A. Aggregate online redo log files, control files, and production data flies within a single share. 

B. Segregate different databases to different projects. 

C. Configure write-optimized SSD-based log devices. 

D. Fine-tune share settings for recordsize, compression, checksumming, and security based on the requirements for the database. 

Answer: B,C,D 


Q3. Log devices can be tuned using the synchronous write bias property by selecting values of latency, throughput, or read-only mode? 

A. True 

B. False 

Answer: B 

Explanation: TheSynchronous write biasproperty has no read-only mode. 

Value:Latency 

*Synchronous writes are optimized for latency, leveraging the 

dedicated log device(s), if any. 

*Throughput 

Synchronous writes are optimized for throughput.Data is written to the primary data disks instead of the log device(s), and the writes are performed in a way that optimizes for total bandwidth of the system. 

Note:This setting controls the behavior when servicing synchronous writes. By default, the system optimizes synchronous writes for latency, which leverages the log devices to provide fast response times. In a system with multiple disjoint filesystems, this can cause contention on the log devices that can increase latency across all consumers. Even with multiple filesystems requesting synchronous semantics, it may be the case that some filesystems are more latency-sensitive than others. A common case is a database that has a separate log. The log is extremely latency sensitive, and while the database itself also requires synchronous semantics, it is heavier bandwidth and not latency sensitive. In this environment, setting this property to 'throughput' on the main database while leaving the log filesystem as 'latency' can result in significant performance improvements.Note that this setting will change behavior even when no log devices are present, though the effects may be less dramatic. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Synchronous write bias 


Q4. Which feature needs to be enabled to secure communications between the 7000-series system and an LDAP server? 

A. SASL/DIGEST-MD5 

B. SSH 

C. SSL/TLS 

D. Simple 

Answer: C 

Explanation: LDAP properties include: Authentication method: Method used to authenticate the appliance to the LDAP server. The appliance supports Simple (RFC 4513), SASL/DIGEST-MD5, and SASL/GSSAPI authentication. If the Simple authentication method is used, SSL/TLS should be enabled so that the user'sDNand password are not sent in plaintext. When using the SASL/GSSAPI authentication method, only the self bind credential level is available. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,LDAP 


Q5. Replication is supported for which three of the following? 

A. iSCSI LUNs 

B. FC LUNs 

C. Shares (CIFS or NFS) 

D. Infiniband 

E. FCoE 

Answer: A,B,C 

Explanation: 


certifyforall.com

Abreast of the times 1Z0-547 brain dumps:

Q6. Which two items are replication capabilities supported by the 7000-series system? 

A. 1:1,1:M, M:1 

B. Cascade 

C. Synchronous 

D. Over TCP/IP 

E. Over SAS 

F. Over native IB 

Answer: A,D 

Explanation: A:Replication options: 

*One-to-One Mirroring: This is the most straightforward and popular approach to mirroring. 

Thereare one Master system and one Target system in this configuration and is described above. 

*Many-to-One Mirroring: 

In Many-to-One mirroring, several Master systems are mirrored to a single Mirror target. Many- 

toOne mirroring is frequently used by customers for Disaster Recovery purposes, to collect exact 

duplicates of multiple systems at multiple remote locations at a single, central site, where 

recovery scenarios can be centrally managed. 

*Bi-directional Mirroring: 

Bi-directional Mirroring refers to the ability for systems at sister locations to mirror to each other. 

For instance, a system in Los Angeles may be configured to mirror its volumes to a sister system 

in Houston, which in turn and simultaneously mirrors its volumes to the Los Angeles system. In 

the event either site experiences a problem, the data is readily available at the sister site. 

*One-to-Many Mirroring 

In One-to-Many mirroring, a single Master system is mirrored to multiple targets. This is 

frequently used to distribute data to multiple sites (i.e. remote offices of large corporations), or to setup several recovery points for disaster situations. D:The Sun Storage 7000 Remote Replication can be used to create a copy of a project (group of filesystems, LUNs) from any Storage 7000 System (source) to another 7000 system (target) at a remotelocation through an interconnecting TCP/IP network that is responsible for propagating the data betweenthem. 

Reference: Just the Facts,Sun Storage 7000 Unified Storage System 


Q7. What is the effect on a clone of a snapshot rollback? 

A. Nothing 

B. Performance may be impacted during the snapshot rollback as the system restores the original blocks of the share 

C. The clone may disappear if the snapshot being rolled back was taken prior to the clone's original snapshot 

D. As long as the clone was promoted prior to the snapshot rollback, no impact will be noticed. 

Answer: C 

Explanation: Rolling back to a Snapshot In addition to accessing the data in a filesystem snapshot directory, snapshots can also be used to roll back to a previous instance of the filesystem or LUN. This requires destroying any newer snapshots and their clones, and reverts the share contents to what they were at the time the snapshot was taken. It does not affect any property settings on the share, though changes to filesystem root directory access will be lost, as that is part of the filesystem data. 

To rollback a filesystem, click the icon for the destination snapshot. A confirmation dialog will appear, and if there are any clones of the snapshot, any newer snapshots, or their descendents, they will be displayed, indicating that they will be destroyed as part of this process. 

Note:A clone is a writable copy of a share snapshot, and is treated as an independent share for administrative purposes. Like snapshots, a clone will initially take up no extra space, but as new 

data is written to the clone, the space required for the new changes will be associated with the 

clone. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, Rolling back to a Snapshot 


Q8. Which is the supported way to show network interface configuration from the CLI? 

A. ifconfig -a 

B. configuration net interfaces show 

C. status dashboard 

D. mdb -k 

Answer: B 

Explanation: Example: caji:configuration net> interfaces show Interfaces: INTERFACE STATE CLASS LINKS ADDRS LABEL nge0 up ip nge0 192.168.2.80/22 caji 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide 


Q9. In a hybrid storage pool, which statement is correct? 

A. ZFS transparently executes writes to a pool of low-latency SSD media. 

B. File systems must be statically sized to achieve optimal performance. 

C. ZFS transparently optimizes data placement across hard-disk drives to deliver improved throughput. 

D. SSDs are used as a write cache for actively used data. 

Answer: A 

Explanation: The ZFSHybrid Storage Pool, composed of optional Flash-memory devices for acceleration of reads and writes, low-power, high-capacity disks, andDRAMmemory, all managed transparently as a single data hierarchy. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide 


Q10. The Status Dashboard can be customized to show specific performance graphs. Which two of the following are valid options? 

A. CPU utilization 

B. Average number of NFSv4 operations/second 

C. Average power consumption 

D. Average wait I/O time per CPU 

Answer: A,B 

Explanation: For example, a performance issue may be experienced and the following high level statistics arechecked first: *CPU utilization(A) *Network bytes/sec *NFSv4operations/sec(B) *Disk operations/sec 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide, DrilldownAnalysis Note:Analytics is an advanced facility to graph a variety of statistics in real-time and record this datafor later viewing. It has been designed for both long term monitoring and short term analysis.