Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-540 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-540 Oracle VM 2 for x86 Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 1Z0-540 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct 1Z0-540 rapidshare

Q31. In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate network I/O requests? 

A. A netback driver is used in dom0, and a netfront driver is used in the guest. 

B. A native device driver is used in dom0, and a netback driver is used in the guest. 

C. A netfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest. 

D. A netfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest. 

E. Native drivers are used in both dom0 and the guest. 

Answer: E 


Q32. In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate block I/O requests? 

A. A blkback driver is used in dom0, and a blkfront driver is used in the guest. 

B. A native device driver is used in dom0, and a blkback driver is used in the guest. 

C. A blkfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest. 

D. A blkfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest. 

E. Native drivers are used in both dom0 and the guest. 

Answer: A 


Q33. What two steps would best harden an Oracle VM Server installation? 

A. Avoid installing additional software in dom0. 

B. Enable firewalling in dom0. 

C. Install virus checking software in dom0. 

D. Use Trusted Computing Modules for Xen0. 

E. Do not share physical network cards between hosts that are on a different subnet. 

Answer: A,E 


Q34. An Oracle VM Server is continually losing its connection to the repository. What service is responsible for maintaining timeouts for the OCFS2 cluster stack? 

A. ocfs2 

B. o2cb 

C. ovs-agent 

D. ovsrepositories 

Answer: B 


Q35. What clustered file system (s) are supported for storage poolthat will be shared In Oracle VM? 

A. GFS only 

B. GFS and NFS only 

C. OCFS2 only 

D. OCFS2 and GFS only 

E. GFS, OCFS2 and NFS 

F. NFS only 

Answer: E 


Far out 1Z0-540 exam prep:

Q36. If a guest domain is not responding, and powering off the guest through the console does not work, which xm command can be used to kill the guest immediately (equivalent to pulling the power plug)? 

A. xm shutdown 

B. xm reset 

C. xm destroy 

D. xm delete 

E. xm pause 

Answer: A 


Q37. How can you tell that a virtual network interface in a virtual machine is set up to use Paravirtualization? 

A. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netfront] 

setting. 

B. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netpv] 

setting. 

C. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netfront] 

setting. 

D. The vm.cfg file will have a 

xenbrX ttype=pvfront] 

setting. 

E. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netpv] 

setting. 

Answer: C 


Q38. When setting up an iSCSI repository, what three steps must be completed before running the repos.py commands? 

A. The iSCSI LUN must be formatted with the OCFS2 file system. 

B. The iscsi-adm service must be installed and running. 

C. The iSCSI daemon must be installed and running. 

D. Multipathing must be configured and the multipath daemon must be running. 

E. The iSCSI LUNs must be mapped to local devices. 

Answer: A,B,C 


Q39. A new shared virtual disk is created by the Administrator and placed in a group named Development. A user with Development as a group creates a new virtual machine but cannot see the new shared disk when trying to attach it using the Oracle VM Manager. 

What is the problem? 

A. The virtual machine is hardware virtualized, not paravirtualized, and shared virtual disks are not visible to hardware virtualized guests. 

B. The user needs approval from the Administrator to see the shared disk, even though he is in the Development group. 

C. The Administrator needs to make the shared virtual disk public before it can be seen by members of the Development group. 

D. The user's virtual machine is not in the Development group. 

Answer: C 


Q40. A customer is setting up a 32-node Oracle VM server farm. What step will best help load balance the high number of I/O requests for new virtual machines and shared disks? 

A. Increase the number of Oracle VM Manager instances. 

B. Increase the number of servers with the Server Pool Master role. 

C. Increase the number of servers with the Utility Server role. 

D. Increase the number of servers with the Virtual Machine Server role. 

Answer: A