The Examcollection Oracle study guides are already actively playing a far more plus more part in candidates researching lifestyle, this conserve a lot of time for folks avoid to wait this course. The Oracle 1Z0-533 puts include many simulation workout routines questions. The simulation workout routines questions are mixed into the Oracle Hyperion Planning 11 Essentials responses of our Oracle 1Z0-533 guides. We all promise an individual that you receive the particular achievement deffinately so long as you work hard with this 1Z0-533 certification study components. The harder an individual practice the particular Examcollection 1Z0-533 puts, the higher mark you can attain. It is possible to consider Oracle 1Z0-533 publications or the eBooks everywhere as well as whenever you want inside the cause regarding they all are transportable. Examcollection will assure the particular increase great things about clients because of our own high-quality items.

2016 Jul 1Z0-533 pdf exam

Q31. What are the correct predefined types of base time periods that can be established when creating the calendar in a planning application? 

A. Weekly, Monthly, Quarterly, Custom 

B. Monthly, Quarterly, Custom 

C. Monthly, Quarterly, Weekly 

D. Weekly, Monthly, Quarterly, Yearly, Custom 

E. Only Custom periods are possible. 

Answer: B 


Q32. Identify the three characteristics of the Scenarios dimension. 

A. Security can be assigned to members of the Scenario dimension. 

B. It allows the administrator to assign valid periods for data entry 

C. It allows bottoms up or target planning 

D. Exchange rate tables are tied to the Scenario dimension. 

E. One member in the scenario dimension may be valid for Plan Type. 

Answer: ABD 


Q33. As a Planning end user, you need to add additional commentary to your plan, documenting assumptions and other notes. What are the six available options to add this information? 

A. Supporting detail 

B. Planning unit annotations 

C. Cell text 

D. Free form text (if defined by your Planning administrator) 

E. Smart Lists (if defined by your Planning administrator) 

F. Attach a document to a data form from Workspace (if enabled by your Planning administrator) 

G. Financial Reporting Annotations in a Financial Reporting document (against the Planning application) 

Answer: ABCDFG 


Q34. Identify the correct set of required dimensions for Planning. 

A. Account 

B. Entity 

C. Version 

D. Years and Periods combined into one dimension 

E. Scenario 

F. Minimum one user-defined dimension 

Answer: ABCDE 


Q35. Identify the three true statements about attribute dimensions in Planning. 

A. Aliases are supported for attribute members. 

B. Consolidation properties are supported for attribute members. 

C. Hierarchies are supported for attribute dimensions. 

D. Only Text attributes are supported. 

E. Text, Boolean, Numeric, and Date attributes are supported. 

Answer: ACE


certifyforall.com

Most recent 1Z0-533 latest exam:

Q36. Identify the three true statements about weekly distribution. 

A. For Weekly Distribution options 445, 454, 544, the quarterly values are treated as if they are divided into 13 weeks and the weeks are distributed via a pattern you specify. 

B. The only valid weekly distribution options are 445, 454, and 544. 

C. If you select the 4-5-4 Weekly distribution option, Planning treats the first month in the quarter as if it has 4 weeks, the second month as If it has 5 weeks, and the third month as if it has 4 weeks. 

D. If you choose weekly distribution for Custom-based time periods. Planning will not distribute the data values across base periods. 

E. Weekly distribution determines how data entered into summary periods should spread to its base periods. 

Answer: ACE 


Q37. Based on the following design: 

Plan type 1: Summary Plan type with all Accounts by Entity 

Plan type 2: Sales Plan type with Sales by Product by Entity 

Plan type 3: Salary Plan type with Salary Expense by Employee by Entity 

You need to get Sales data to the Summary plan type. Identify the two true statements about sharing revenue data between the sales plan type and the summary plan type. 

A. Planning will build in @XREF calculations in a calc script by default to share data between plan types. 

B. A replicated partition could be created to replicate data from the sales plan type to the summary plan type and this would be done if we wanted to store the sales data in the summary plan type. 

C. A transparent partition and @XREF calculations could have performance issues for retrievals because data is not stored; it is dynamically calculated. 

D. A calc export script on the source database with the DATAEXPORT command could be used to export data out of the revenue plan type and calc import script on the target database with the DATAIMPORT command could be used to import the data file to the summary plan type. 

E. To disable the building of @XREF, update the HSPProperties file for the application before you click Create during the application creation process. 

Answer: BC 


Q38. The Hyperion Planning administrator needs to run several calculations in a specific order against two different databases within the application. Identify the two options that are not valid. 

A. Esscmd 

B. Calc Script 

C. Business Rule Sequence 

D. MaxL 

E. Business Rule Macro 

Answer: AD 


Q39. What are the three supported methods to create and update a member and its properties (assuming Classic or non-Classic Planning applications)? 

A. Planning Web Client 

B. EAS 

C. EPMA 

D. DRM 

E. Outline Load Utility 

Answer: ABC 


Q40. The budget office analyst needs to enter and plan data, use the Planning spreading feature that allow users to spread budget data based on last year's actuals, and modify data forms. What two roles should be provisioned for this user? 

A. Grid Spread 

B. Planner 

C. Interactive User 

D. Mass Allocate 

E. Offline User 

Answer: BC