Exam Code: 1Z0-532 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-532 Exam.

2016 Jun 1Z0-532 Study Guide Questions:

Q31. Identify the three true statements about accounts and account types. 

A. Financial Management provides predefined account types such as Asset, Revenue, Flow, Balance, and Dynamic. 

B. Account types tell FM how the child account should aggregate to the parent. 

C. Account types tell FM how the account balances should accumulate over time. 

D. Base level accounts do not automatically roll up to parents; business rules are required. 

E. Children cannot inherit the account type of their parent unless specifically defined by the administrator. 

Answer: ABC 


Q32. To which dimension do custom dimensions provide additional detail? 

A. Accounts 

B. Entity 

C. Value 

D. ICP 

E. Custom dimensions are independent of other dimensions. 

Answer: A 


Q33. How does the FM administrator manage the Intercompany Partner dimension? 

A. By selecting and deselecting the IsICP field on the entity member properties 

B. By selecting and deselecting the IsICP field on the account member properties 

C. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Entity dimension. 

D. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Account dimension. 

E. Using the Dimension editor in the same way as a custom dimension or Entity dimension 

Answer: A 


certifyforall.com

Renewal exam 1z0-053:

Q34. Identify the dimensions that are built by using the application profile? 

A. Year and period only 

B. Value and view only 

C. View, Period, and Year 

D. Period, Value, and Year 

E. Scenario, Period, and Year 

Answer: C 


Q35. You are loading data to FM under Load Tasks> Load Data. What are four valid options for how data should be loaded into the application? 

A. Merge 

B. Clear and Load 

C. Replace 

D. Replace by Security 

E. Accumulate within File 

F. Append 

Answer: ACDE


Q36. Given the following syntax in a business rule: Identify the two variables. 


A. Calculate () 

B. strview 

C. Hs.Exp 

D. DIFFERENCE 

E. strPOV 

Answer: BE 


1Z0-532  exam price

Free 1z0-053 free dumps:

Q37. When designing for Planning and Financial Management, what are the design considerations for dimensions and member? 

A. In FM, spaces are allowed in member names while in Planning, spaces are not allowed in member names. 

B. In FM, spaces are not allowed in member names while in Planning, spaces are allowed in member names. 

C. In FM, descriptions are not required to be unique while in Planning, aliases must be unique. 

D. A and C 

E. B and C 

Answer: C 


Q38. How can an administrator get a list of security classes AND assigned users defined in the FM application? 

A. Select Document > Reporting > Security > Security report. 

B. Select Tasks > Extract Tasks > Extract Security. 

C. Select Tasks > Extract Tasks > Extract Metadata. 

D. In the EPMA Dimension Library, under the Security Class dimension for the application, right-click the application and select Assign Access Control, then select Security reports, and choose Classes by user. 

E. In Shared Services, right-click the application and select Assign Access control, then select Security reports, and choose Classes by user. 

Answer: B 


Q39. The Account dimension's Is ICP "R" property specifies________. 

A. If ICP transactions, including self-ICP transactions, are enabled for the account 

B. If ICP transactions are not enabled for the account 

C. if ICP transactions can be drilled back to source activity 

D. if ICP transactions are enabled for the account, but the account cannot have ICP transactions with itself 

Answer: D 


Q40. Identify the two true statements about property value inheritance for dimension members in EPMA. 

A. Property values are always inherited from ancestors and cannot be changed. 

B. Property values are inherited from the closest ancestor except when a property value has been specifically entered. 

C. You must manually enter and store property values for all the dimension members. 

D. Property value inheritance decreases maintenance requirements for dimensions. 

E. Inheritance takes precedence over properties defined in metadata load files. 

Answer: BD