The actual Oracle experts have the potential being a professional within it field also want to get to the top associated with capacity as well as good results, so they must be involved in different Oracle accreditation tests. Oracle 1Z0-531 named Oracle Essbase 11 Essentials is stepping-stone to check the candidates understanding as well as capability in the appropriate field of labor. Actualtests Oracle 1Z0-531 online apply checks can promise that you can to handle these highly skilled as well as skilled functions. Our own 1Z0-531 apply examination provides the actual questions and answers, guaranteeing a person move the real 1Z0-531 examination along with top levels.

2016 Jun 1Z0-531 actual test

Q41. Which two options would provide a better design for the following accounts and metrics?


A. If there are a small number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

B. If there are a large number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

C. If reporting dictates FTE and dollars in the columns and accounts in the rows, split Accounts and Metrics into 2 dimensions

D. If block size is large, then keep Accounts and Metrics as one dimension with a dense dimension

Answer: BD


Q42. What security filter will assign security to hierarchy, filtering the members displayed to end users?

A. Read Filter

B. Write Filter

C. Metaread Filter

D. Metadata Filter

E. Not possible to secure dimensions; only data can be secured

Answer: C


Q43. Which two are Essbase components?

A. Essbase server

B. Administration services

C. C API

D. Web Analysis

E. Financial reporting

Answer: AB


Q44. Block size is calculated by the following formula.

A. Number of stored sparse dimension members multiplied together times 8 bytes

B. Number of total sparse dimension members multiplied together times 8 bytes

C. Number of stored dense dimension members multiplied together times 8 bytes

D. Number of total dense dimension members multiplied together times 8 bytes

Answer: C


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-531 exams:

Q45. Given the following information, what is the block size?


A. 400 KB

B. 400 Bytes

C. 1056 KB

D. 50 Bytes

E. 1056 Bytes

F. 50 KB

G. 70 KB

Answer: B


Q46. In Smart View, when zooming in and out of dimensions in Essbase, if you need to go back to a previous step, you can:

A. Undo one time

B. Flashback one time

C. Undo up to specified number of times

D. Use Microsoft Excel Undo

Answer: B


Q47. Market size is an attribute dimension with the following members: Large, Medium, and Small.

Which of the following options below represent valid syntax statements in a calc script?

A. FIX (@ATTRIBUTE(Large))

B. Calc Dim (Accounts, Markets, "Market Size");

C. Calc Dim (Accounts, Markets, Market Size);

D. FIX(Large)

Answer: AC


Q48. Identify the three true statements about the Administration Services console.

A. You can create custom views in EAS; Custom views help administrators focus on those apps, databases or servers that apply to them

B. Administration Servers can be added to a custom view

C. Applications and databases can be added to a custom view

D. Calculation scripts can be added to a custom view

E. Users and Groups can be added to a custom view

Answer: ACD