Simulation of 1Z0-528 testing engine materials and practice exam for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-528 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g Security Essentials exam Today!

2016 Aug 1Z0-528 download

Q1. Which of the following is NOT a feature of the Data Masking Pack? 

A. Secure High Performance Mask Execution 

B. Comprehensive and Extensible Mask Library 

C. Automated patching for Oracle products and the operating system 

D. Sophisticated Masking Techniques 

Answer: C 


Q2. Andrew works as a Database Administrator for Business Software Solutions Ltd. The company uses Oracle 11g as the database. Andrew applied Oracle Data Masking Pack to the database so that to put back the fictitious data in place of sensitive data. Which of the following other benefits can this mask provides to the database? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Proactive problem identification. 

B. Does not affect the production database. 

C. Increases the productivity of the Database administrator through the masking of sensitive data. 

D. Reduces the risk of handling important information when the production data is copied into a non production environment. 

Answer: BCD 


Q3. Andrew works as a Database Administrator for Dolliver Inc. The company uses Oracle 11g as its database. Andrew applied the Oracle Audit Vault security to the database so that alteration or modification of the data is not allowed. Which of the following features are supported by this security option? 

A. It simplifies compliance reporting. 

B. It provides encryption technique. 

C. It helps in early detection of threats. 

D. It couples fine-grained access control. 

Answer: AC 


Q4. Which of the following regulations addresses unauthorized access to data? 

A. Basel II - Internal Risk Management 

B. Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) 

C. Sarbanes-Oxley Section 409 

D. Gramm-Leach-Bliley 

Answer: A 


Q5. Rick works as a Database Administrator in Dolliver Inc. The company uses Oracle 11g on its database server. There is a "customer_detail" table in the database. Rick wants to mask the customer number in the table in such a way that it gets masked to the same value across the entire database. Which masking technique of Data Masking Pack should he apply to accomplish the task? 

A. Deterministic masking 

B. Shuffling 

C. Condition-based masking 

D. Compound masking 

Answer: A 


certifyforall.com

Update 1Z0-528 test preparation:

Q6. Which of the following are the advantages of Oracle Database Vault? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. It disables the separation of duty. 

B. It controls access to database and application data by highly privileged users. 

C. It imposes multi-factor authorization by the use of flexible business rules. 

D. It enables the separation of duty. 

Answer: BCD 


Q7. Which of the following commands is used to load the master encryption key after the database is restarted? 

A. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET OPEN IDENTIFIED 

B. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET OPEN IDENTIFIED BY password 

C. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION KEY IDENTIFIED BY password 

D. ALTER SYSTEM SET ENCRYPTION WALLET CLOSE 

Answer: B 


Q8. Which of the following security options provides the encryption of disk-based backups of the database? 

A. Oracle Enterprise Manager 

B. Oracle Database Vault 

C. Oracle Audit Vault 

D. Oracle Advanced 

Answer: D 


Q9. Which of the following options employs labeling concepts used by government and defense organizations to protect sensitive information and to provide data separation? 

A. Oracle Database Vault Security 

B. Oracle Advanced Security 

C. Oracle Audit Vault Security 

D. Oracle Label Security 

Answer: D 


Q10. Which of the following tasks is assigned to the database administrator while using database vault?

A. Account management

B. Resource management

C. Security responsibilities

D. System management

Answer: B