It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-528 exam by using High value Oracle Oracle Database 11g Security Essentials questuins and answers. Immediate access to the Avant-garde 1Z0-528 Exam and find the same core area 1Z0-528 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug 1Z0-528 study guide

Q21. Sam works as a Database Administrator for Gentech Inc. The company is using Oracle 11g as the database server. Sam wants to protect the company's data by encrypting the physical data files created on the operating system. Which of the following types of encryption should he use to accomplish the task? 

A. Transparent Data Encryption (TDE) for secure files 

B. Transparent Data Encryption (TDE) for column 

C. Transparent Data Encryption (TDE) for tablespace 

D. Network encryption 

Answer: C 


Q22. Which of the following features is supported by Oracle Audit Vault? 

A. Hardware Security Module (HSM) TDE Master Key Protection 

B. Lower IT costs with audit policies 

C. Transport Layer Security (TLS) Support 

D. SSL/TLS network encryption 

Answer: B 


Q23. Which of the following options defines a data masking operation to be implemented on one or more tables in a database? 

A. Masking format libraries 

B. Data Masking Workflow 

C. Masking definition 

D. Automatic Storage Management 

Answer: C


Q24. Which of the following authentication methods supported by Oracle Advanced Security provides the benefit of single sign-on (SSO) capability, to enable users to access multiple accounts and applications with a single password? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Kerberos 

B. Secure Sockets Layer 

C. Remote Authentication Dial-In User Service 

D. Entrust/PKI 

Answer: AD 


Q25. Which of the following features differentiates tablespace encryption from column encryption? 

A. It is completely transparent to the application. 

B. It allows index range scans on data. 

C. It protects data in undo and redo logs. 

D. Its master encryption key is stored in the Oracle wallet. 

Answer: B 


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-528 free question:

Q26. Andrew works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses Oracle 11g as the database server and deals with the development of various database applications. During such developments, production data is copied into other non-production environments. This leads to several confidential risks. Andrew has been assigned the task to minimize the risk of handling such sensitive information. Which pack of Enterprise Manager should he adopt to accomplish the task? 

A. Oracle Diagnostic Pack 

B. Oracle Data Masking Pack 

C. Oracle Change Management Pack 

D. Oracle Configuration Management Pack 

Answer: B 


Q27. David works as a Database Administrator for ABC.Inc . The company is using Oracle 11g as the database server. David wants to adopt security options so as to protect the database of the company. Which of the following security options should he adopt to accomplish the task? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Database Vault 

B. Chain of trust 

C. Audit Vault 

D. Advanced Security Option 

Answer: ACD 


Q28. Andrew works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses Oracle 11g as the database server. Andrew has been assigned the task to apply a security feature to the database of the organization to protect the database from insiders. This security feature should also mitigate several security risks. Which of the following security features should he adopt to accomplish the task? 

A. Database Vault 

B. Advanced Security Option 

C. Enterprise Data Masking Pack 

D. Audit Vault 

Answer: D 


Q29. Which testing can help customers to implement database changes with minimum risk? 

A. Real Application Testing 

B. Networked Application Testing 

C. Cloud Application Testing 

D. Unit Testing 

Answer: A 


Q30. Which of the following features is supported by Oracle Label Security? 

A. It provides advanced spatial analysis features for complex geographic information systems (GIS) applications. 

B. It provides static and dynamic caching of Oracle database tables. 

C. It provides sophisticated and flexible security based on row labels for fine-grained access control. 

D. It provides scalable performance as the demand for database throughput grows. 

Answer: C