We are the very best inside adding one of the most helpful 1Z0-522 equipment for your customers that may definitely make they will succeed in the actual Oracle 1Z0-522 examination. A perfect Oracle guidebook features a splendid and greatest preparatory substance which usually prepares you fully and gives the actual guarantee of the success that isnt a bit factor. Just down load the Exambible 1Z0-522 JD Edwards EnterpriseOne Financial Management 9.0 Essentials free of charge demonstration features to see the options as well as degree of Exambible products. You will end up inspired from the 1Z0-522 examine guidebook pdf certainly. If you action a 100% victory, using Exambible 1Z0-522 for the JD Edwards EnterpriseOne Financial Management 9.0 Essentials licensed planning is the better choice.

2016 Jul 1Z0-522 practice

Q21. Your client wants to utilize the subledger field to track costs in their general ledger. In what way do transactions with subledgers differ from transactions without subledgers?

A. Subledger transactions post to different object accounts rather than the same accounts.

B. Subledger transactions create additional records in the Account Master table.

C. Transactions with subledgers create additional records in the Account. Balance table when the posting edit code is set to do so.

D. Subledger accounts are always a permanent part of your chart of accounts.

E. Transactions with subledger always create additional records in the Account Balance table.

Answer: E


Q22. You were asked to map the different category codes in the Address Book, Business Unit Master and Account Master. Which of the following statements is TRUE? 

A. The first ten category codes in the Account Master table are shared between Accounts Payable and Accounts Receivable. 

B. There are 30 three-position category codes in the Business Unit Master table. 

C. There are 30 category codes in the Address Book, 50 codes in the Business. Unit Master and 43 category codes in the Account Master tables 

D. All category codes validate against the F0008 table. 

E. Ail category code fields must have numeric values. 

Answer: C


Q23. Your client ran the Batch to Detail & Out of Balance" [R007031] integrity report and requires assistance In interpreting the report.

What two processes does the Batch to Detail & Out of Balance integrity perform?

A. Ensures that the intercompany is in balance.

B. Lists companies that are out of balance.

C. Updates the batch status of a batch header record to D if the detail records in the Accounts Receivable Ledger, Accounts Payable Ledger, and Account Ledger batches are posted, but the header record has an unposted status.

D. Deletes batch header records with no detail records.

Answer: CD


Q24. Which of the following statements is TRUE about the fast path?

A. Consultants should advise customers to use the fast path.

B. The fast path is used to access applications

C. Users cannot specify a specific version of an application via the fast path.

D. Reports can be submitted by entering the report number in the fast path.

E. Security does not work when the fast path is used.

Answer: B


Q25. The JD Edwards Enterprise One Financials Data Relationships available in release 9.0 will simplify master data entry and increase the accuracy of master data attributes, which in turn will Increase reporting accuracy.

What are two applications/tables supported by Data Relationships?

A. Company Master

B. Business Unit Master

C. Job Cost Master

D. Accounts Payable Master

Answer: BC


certifyforall.com

Replace 1Z0-522 free exam questions:

Q26. Your client wishes to run Calculate Withholdings Report In preparation for the payment process. For the Calculate Withholding program to select a voucher, what must the voucher's pay status be?

A. A

B. %

C. W

D. H

E. #

Answer: B


Q27. Your client wants the system to calculate discounts on the gross amount of a voucher plus tax. In which of the following programs can the client set up the system to calculate discounts in this manner?

A. Tax Rules by Company

B. Supplier Master

C. Tax Explanation Codes

D. Processing Options for Voucher Entry

E. A/P Constants

Answer: C


Q28. Your client needs to make changes to vouchers. Which four actions can be performed with Speed Status Change?

A. Split a voucher for payment to different payees.

B. Change the bank account on existing vouchers.

C. Increase the discount amount on a group of vouchers.

D. Change a group of vouchers to allow payment by electronic funds transfer.

E. Release a group of vouchers m preparation for payment.

Answer: ABDE


Q29. For a customer of a company there is a relation between the region of the customer and the sales manager for this region. How can this request be implemented in JDEdwards? 

A. Use the address book category codes. 

B. Use category codes in the Accounts receivable Master F03012. 

C. Use category codes in the address book and set up category code data relationships. 

D. Use category codes in the Accounts Receivable Ledger F03B11. 

Answer: A


Q30. Your client has asked that you run a Standard report with payment information for a given payment cycle. Which of the following would give you the desired information? 

A. Run the Manual Payment Journal Report. 

B. Re-run the Create Payment Group program and set the processing options In the Master Business Function to print the check register. 

C. Run the Payment Analysis Report. 

D. Set up the Check Register in the Bank Account Information program. 

E. Set the processing options for the Automatic Payment Review report to reprint the check register. 

Answer: B