Best Quality of 1Z0-519 test questions materials and secret for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-519 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Inventory Essentials exam Today!

2016 Nov 1Z0-519 exam answers

Q11. Which three statements are true about ABC Analysis and cycle count Classes? (Choose three.)

A. The hit/miss% for the Class overrides the hit/miss% of the cycle count header.

B. The hit/miss% for the cycle count header overrides the hit/miss% of the Class.

C. An ABC Analysis can be compiled for a sub inventory that is defined as a non-quantity-tracked sub inventory.

D. An ABC Analysis can be compiled for nonasset (expensesubinventories for which quantities are tracked).

E. In ABC Analysis, a quantity variance must always be submitted for approval, regardless of the tolerance levels

F. Positive and negative tolerances can be entered for each class, which will override the tolerance at the cycle count header level

Answer: ADF


Q12. You are moving items from locator A to locator B within the same Inventory organization. Which two types of inventory transactions are required? (Choose two.)

A. Move Order

B. Locator transfer

C. Subinventory transfer

D. WIP component Issue

E. Miscellaneous Receipt

F. WIP assembly completion

G. Interorganization transfer direct

Answer: AC


Q13. Identify the two benefits of using Multi-Org Access Control. (Choose two.)

A. View asset information across multiple asset books.

B. Restrict access to users based on their Organization assignments.

C. Submit and view data across different Ledgers using a single responsibility.

D. Enter Payables invoices for different Operating Units using a single responsibility.

E. View Consolidated requisitions across Operating Units using a single responsibility.

Answer: DE


Q14. Select the true statement about Material Status Control.

A. The profile option "IMV: Default Item Status" must be set to Active at the site level to enforce Material Status Control.

B. The profile option "INV: Material Status Support" must be set to Yes at the site level to enforce Material Status Control.

C. The profile option "INV: Transaction Reasons Security" must be set to Yes at the site level to enforce Material Status Control.

D. The profile option "INV: Allow Expense to Asset Transfer" must be set to Yes at the application level to enforce Material Status Control.

Answer: B


Q15. An Item has its lot Control attribute set to Full Control.

The Active material status does not have any transaction types related to lot control enabled for material status control, this status is assigned to all lot numbers associated with the item.

The subinventory where the Item's lot numbers are all located also has the Active material status.

How will the application respond when a user tries to submit a subinventory transfer transaction?

A. The transaction will be accepted.

B. An error message will be generated.

C. The transaction will be accepted, but will be registered as a transfer to and from the same subinventory.

D. The transaction will be accepted, but the item cost update will have to be processed separately by the user.

Answer: A


Leading 1Z0-519 test engine:

Q16. Shared entities are used throughout Oracle E-Business Suite Release 12. Identify the four entities that are shared. (Choose four.)

A. Ledger

B. Sales Force

C. Unit of Measure

D. Invoice Sources

E. Oracle Application Object Library (AOL)

Answer: ABCE


Q17. You and your client determined that forecasting methods included with inventory will be sufficient to meet the client's needs.

You and the customer have decided to use Focus Forecasting to begin with and move to Exponential Smoothing after one year.

Along the way, your customer noticed some definite trends in demand and has requested your help to reevaluate the forecasting method.

What do you recommend as a forecasting method? What additional information is needed,ifany?

A. Focus Forecasting

B. Exponential Smoothing

C. Exponential Smoothing with Trend Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients

D. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients

E. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Gamma Coefficients

Answer: C


Q18. Identify the two statements that directly relate to material status control. (Choose two.)

A. A material status can be enabled or disabled as required.

B. The material status is defaulted when using Order Management.

C. A serial number can be assigned a status that excludes it from reservations.

D. A material status is a combination of transactions and planning actions that are allowed.

E. If status control is not enabled for a transaction type, the transaction type is always allowed.

Answer: DE


Q19. Your client has an item that is used globally. The site in Colorado is evaluating a local source for the item. The buyer requires the incoming goods from the local source to be separated from the good sreceived from non local sources.

Which three actions should be performed to meet this requirement? (Choose three.)

A. Enter the item in the subinventory form.

B. Modify master item attributes to default a subinventory.

C. Change the PO Line receipt routing to Inspection Required.

D. Modify organization item attributes to default a subinventory.

E. Create a separate subinventory to stock goods from the local source.

F. Create item transaction default for the item hi the Item Master Organization.

G. Insert a separate subinventory on the purchase order and attach Receiver Notes.

H. Ensure that you do not create an item transaction default for the Item in the Inventory Organization.

Answer: EGH


Q20. You are defining the staging subinventory for your sales order pick release rule. Which flag should be enabled (checked. for the rule to work properly?

A. Nettable

B. Depreciable

C. Locator Alias

D. D.Asset Subinventory

E. Allow Reservations

F. PAR (Periodic Automatic Replenishment) Level Planning

Answer: E