The actual Oracle 1Z0-519 questions tend to be updated by the engineers live. Youll get the newest simulated check concerns which can be in step with the present Oracle examination. Much more importantly, the update date extended to be able to A hundred and eighty days, exhibiting that you may have half a years time for you to research 1Z0-519 dumps.

2016 Jul 1Z0-519 free draindumps

Q1. ABC Corp. has set up the Asset Category Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle information associated with the asset category "Vehicle." Identify two correct statements (Choose two.)

A. The setting up of the Descriptive Flexfield is mandatory.

B. The Asset Category Flexfield is owned by the Orade Assets module.

C. The Descriptive Flexfield attributes are associated with tables in the Orade Assets module.

D. Only the Asset Category Key Flexfield is associated with tables In the Oracle Assets module

Answer: BC


Q2. ABC Corp. uses Oracle E-Business Suite Release 12 and wants to design an Order Status Web inquiry screen to make order statuses visible to its customers online.

How can ABC Corp. ensure that customers view only their individual order statuses?

A. By securing attributes for each customer

B. By excluding attributes for individual customers

C. By assigning a separate attribute value for INTERNAL_CONTACT_ID

D. By assigning the same attribute value for CUSTOMER_CONTACT_ID

Answer: A


Q3. Identify two types of regions In Daily Business intelligence. (Choose two.)

A. menu

B. table

C. folder

D. report

E. graph

Answer: BE


Q4. In the Descriptive Flexfield (DFF. implementation, the purpose of the "Synchronize with Reference Field" check box is to synchronize_____.

A. The DFF Values with the Reference field

B. The DFF Contexts with the Reference field

C. The DFF Attributes with the Reference field

D. The DFF Segments with the Reference field

E. The DFF Value Sets with the Reference field

Answer: B


Q5. ABC Company uses serial numbers for the following transactions:

1. Purchase order receipt

2. Miscellaneous receipt

3. Account alias receipt

The company wants to reuse the same serial numbers for work order completion transactions. Which setup would allow it to reuse the same serial numbers?

A. INV: Validate Returned Serial: No

B. INV: Validate Returned Serial: Yes

C. INV: Restrict Receipt of Serials: No

D. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes

E. INV: Validate Returned Lot: Yes and INV: Validate Returned Serial: No

F. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: No

G. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: Yes

Answer: C


certifyforall.com

Replace 1Z0-519 book:

Q6. What is the correct sequence when defining units of measure (UOM)?

A. UOM Class, UOM, UOM Conversions

B. UOM Class, UOM Conversions, UOM

C. UOM Conversions, UOM Class, UOM

D. UOM Conversions, UOM, UOM Class

E. UOM, UOM Class, UOM Conversions

Answer: A


Q7. What two conditions prevent you from reserving the Inventory? (Choose two.)

A. The inventory module is installed as Shared.

B. The items have a nonreservable material status.

C. The Inventory is in a Standard Cost inventory organization.

D. The Inventory is in an Average Cost inventory organization.

E. The reservation will cause the on-hand quantity to be negative.

Answer: BE


Q8. Employee information in Oracle E-Business Suite Release 12 is partitioned by

A. Legal Entity

B. Operating Unit

C. Business Group

D. HR Organization

E. Inventory Organization

Answer: C


Q9. Oracle Daily Business Intelligence functions are secured using standard Oracle Applications function security. Choose three dashboards that are secured by the Inventory Organization. (Choose three.)

A. Inventory Management

B. Warehouse Management

C. Procurement Management

D. Commodity Supplier Management

E. Customer Fulfillment Management

Answer: ABE


Q10. Identify four tasks that you can perform using Oracle Workflow in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.)

A. Automate business processes.

B. Generate account code combinations.

C. Approve standard business documents.

D. Send notifications using Advanced Queuing.

E. Generate inventory item numbers using item generator workflow.

F. Integrate with third party business systems that are not on a company network.

Answer: ABDF