It is impossible to pass Oracle 1Z0-518 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-518 practice questions. You will get a surprising result by our Update Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials practice guides.

2016 Oct 1Z0-518 test

Q21. Identify the profile option that Is required to enable Multi-Org Access Control for multiple Operating Units.

A. HR: User Type

B. MO: Operating Unit

C. MO: Security Profile

D. HR: Business Group

E. MO: Default Operating Unit

Answer: C


Q22. A clerk from ABC Inc. receives a customer receipt that does not have sufficient Information to identify the customer or invoice.

Which is the correct method of entering the receipt In Oracle Accounts Receivable?

A. Enter the receipt as an unapplied receipt.

B. Enter the receipt as an unidentified receipt.

C. Enter the receipt as an on-account receipt.

D. Enter the receipt as a miscellaneous receipt.

E. Enter the receipt by applying it to a dummy customer account.

Answer: B


Q23. Organizations have unique credit policies that aid for managing their collections and establishing relationships with customers.

Describe the two dimensions on which Oracle Credit Management is based. (Choose two.)

A. various customer credit classifications

B. various credit review types identified by collectors

C. various analysis of prior billing period and receipt history of customers

D. various analysis of customers on the basis of the aging of their outstanding balances

Answer: AB


Q24. Select four processes that are facilitated by the credit management workflow. (Choose four.)

A. gathering prospect credit data

B. analyzing prospect credit data

C. gathering organization account credit data

D. implementing credit decisions for individuals

E. implementing credit decisions for organizations

F. analyzing customer account credit data for Individuals

Answer: ABCE


Q25. Company X has three Operating Units: A, B, and C, Each Operating Units has the MO: Security Access profile option called ABC Security assigned, Operating Units A has both MO: Operating Units profile option and the MO: Default Operating Units profile option assigned to it,

Which statement is true?

A. Paul can create transactions for A, B, and C Operating Units.

B. All transactions created by Paul are automatically assigned to Operating Units A.

C. Paul can report on data across A, B, and C Operating Units, but enter transactions only against A.

D. The profile option did not include Operating Unit B and Operating Unit C due to an error by system administrator.

E. The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A by the MO: Operating Unit profile option and can create transactions for that Operating Unit alone.

Answer: A


Down to date 1Z0-518 test:

Q26. Journal creation rules in Subledger Accounting are defined by event type and event class. Identify the event type associated with the event class of reverse.

A. invoice

B. receipts

C. adjustment

D. chargeback

E. transactions

F. credit memo

G. bills receivable

Answer: B


Q27. You are Involved In a project to upgrade to Oracle E-Business Suite, Release 12. You need more Information about the upgrade processes and paths.

Where would you find the upgrade guide for Oracle E-Business Suite?

A. AppsNet

B. Bug Database

C. Technical Forums

D. Metal ink Knowledge Base

E. Oracle Technology Network

F. Customer Knowledge Exchange

Answer: D


Q28. Your client has requirements to enter customers, suppliers, and remit-to addresses In countryspecific formats for the United States, United Kingdom, and Ireland. Which are the three steps required to set up new flexible address formats in Oracle Applications? (Choose three.)

A. creating address style lookup

B. creating flexible address code

C. setting up the "Default Address" profile option

D. assigning address style to a specific country

E. setting up flexible address format in a descriptive flexfield

Answer: ADE


Q29. Which two options would you use to restrict the functionality provided by a responsibility? (Choose two.)

A. creating an appropriate role

B. creating an appropriate group

C. constructing a new menu hierarchy

D. defining rules to exclude specific functions

Answer: CD


Q30. You are the Human Resources lead for the ERP implementation of ABC Corporation. You have defined the employees in Oracle Human Resources. Select three activities that utilize the employee record. (Choose three.)

A. Approvals

B. Asset assignment

C. Organization creation

D. Journal Entry creation

E. AutoCreate Purchase Orders

Answer: ABE