Exam Code: 1Z0-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-518 Exam.

2016 Jun 1Z0-518 Study Guide Questions:

Q61. Which four transaction types or activities are affected by the “AR: Disable Receivable Activity Balancing Segment” profile option? (Choose four.)

A. invoices

B. adjustments

C. late charges

D. debit memos

E. credit memos

F. discounts (both earned and unearned)

G. activity applications (such as receipt write-off, short-term debt, and claims Investigation)

Answer: BCFG


Q62. Identify two features of Oracle Workflow in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose two.)

A. enhances data security

B. helps you focus on managing individual business transactions

C. has each activity In a workflow as a PI7SQL function or a notification or a subprocess

D. can integrate business functions only between business processes within a single company

E. can integrate business processes within an enterprise, as well as between different organizations and different systems

Answer: CE


Q63. Company ABC is implementing Oracle User Management (OUM). It has decided to implement the

Self Service and Approvals access control layer.

What are the three self-service registration tasks an end user can perform? (Choose three.)

A. Reset passwords.

B. Obtain new user accounts.

C. Request deactivation of responsibility

D. Request reports to be added to request set.

E. Request additional access to the applications

Answer: ABE


certifyforall.com

Replace 1Z0-518 exam question:

Q64. How many data source views can you register for the Lines data source in Bill Presentment Architecture?

A. five

B. one

C. nine

D. seven

Answer: B


Q65. Your client is Implementing Oracle Financials and Order Management. The AR team lead has heard about the Tax Reporting Ledger and wants to know which subledger modules are used by the report. Identify three applications that can be reported by the Tax Reporting Ledger. (Choose three.)

A. Treasury

B. Payables

C. Purchasing

D. Receivables

E. General Ledger

F. Cash Management

G. Order Management

Answer: BDE


Q66. AutoLockbox execution employs a multistep process. These steps can be submitted individually or at the same time from the Submit lockbox Processing window.

Identify the correct sequential combination of steps that are executed white running the AutoLodcbox concurrent process In Oracle Receivables.

A. enter receipts, validate data, apply QuickCash

B. import bank file, validate data, post QuickCash

C. Import bank file, enter receipts, validate QuickCash

D. enter receipts. Import bank file, validate data, post QuickCash

E. enter receipts. Import bank file, validate data, post QuickCash, apply receipts

Answer: B


1Z0-518  pdf exam

Actual 1Z0-518 resource:

Q67. Daily business Intelligence pages summarized content for a particular functional area, Identity three features that the pages contain, (Choose three)

A. Region

B. Report

C. Parameter

D. Responsibilities

E. Key Performance Indicators (KPIs)

Answer: ACE


Q68. Select four key system options in Oracle Receivables that are related to customers. (Choose four.)

A. default country

B. receipt method

C. automatic site numbering

D. create reciprocal customer

E. customer credit classification

F. automatic customer numbering

G. allow payment of unrelated transactions

Answer: CDFG


Q69. The technical architecture In Oracle E-Business Suite Release 12 supports the business needs of the application. Select three technical features included in the technical architecture in Oracle EBusiness Suite Release 12. (Choose three.)

A. global

B. mobile interface

C. rapid implementation

D. Business Intelligence

E. end-to-end integration

F. self-service (HTML/JSPs)

Answer: BDF


Q70. Identify three features of a Balancing Entity. (Choose three.)

A. Balance sheets are prepared for a Balancing Entity.

B. A Legal Entity may comprise one or more than one balancing segments.

C. Multiple Balancing Entities within the same Operating Unit structure is not supported.

D. A Balancing Entity is represented as a balancing segment value in the accounting flexfield structure.

E. Oracle E-Business Suite Release 12 automatically secures balancing segment values within your chart of accounts with specific Legal Entities or Operating Units.

Answer: ABD